yüksek açıklanacak asgari ücret miktarı borsadaki şirketlerin karlılılığını düşüreceği için bence olumsuz olur...
Printable View
yüksek açıklanacak asgari ücret miktarı borsadaki şirketlerin karlılılığını düşüreceği için bence olumsuz olur...
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 16 polar (pancarın ihtiva ettiği şeker oranı) için 420 TL/ton olan pancar bedeli avans fiyatını yüzde 72,42 artırarak 720 TL/tona çıkardıklarını bildirdi.
Bi durun.
Meydanı yağcılara bırakın..
5 litre
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şakaya gelmez bu işler.
çekip alırlar tomanı, eve gidene dek annamazsın. asdasdas. :he:
https://i.hizliresim.com/6rhjpom.jpg
Erdoğan: Asgari ücretin alt sınırının 4250 TL olması kararlaştırılmıştır
4.250 vay be
şirketler %50 yi nasıl kaldıracak?
4200 diyen var.(ensonhaber)
yüzde 50 yapıyor.
yüzde 50yi beyaz yaka ve memur kesim alamaz.
doktor da alamaz bu kadar zammı cerrah falan değilse...
bu işi iyi düşünmek icab eder...
yahu sırf son 2 ayda zaten her seye %50 zam geldi... öncesini saymıyorum bile...
neyse... güzel... "dolarla mı maaş alıyorsunuz vol. 2 "de geldi...
yeni tedbirler de geliyormuş.. o da harika...
hanı enflasyon yuzde 20 ıdı ....50yı caktı....memura 5+7
270 dolar oldu yani asgari ücret...
Adamlar 4 defa görüstü etti
Son sözde Casio hesap makinasıyla %50yi carpıp geçti adam helal olsun [emoji3]
Beyefendi açıklamadi ise bu rakam az diyip 4750 olsun der. Beşyüz TL de benden der
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Bizim paramız Türk Lirası'dır, Türk Lirasını yedirmeyeceğiz
Beklediğimin çok üstünde bir artış oldu. İnanılır gibi diil. Benim şirketimin karı %50 artmadı ki... Hafta sonu oturup belli kararlar alacağım ve bir kısım çalışanla mecburen yolları ayıracağız 2022 de. Aklımda vermeyi düşündüğüm total bir aylık ücret vardı. O rakkama gelene kadar çıkartıcam mecburen...
Abi bunu profesyonel bir ekonomi danışmanına sorarak hallederseniz daha sağlıklı olur, şimdi ne desem boş, ben daytrade takılırım, şimdiye kadar hiç bir trende oturmadım.
enson hanımın bi bileziğini binbir türlü ikna ile 784 den bozdurduk,akşam eve her gittiğimde ben demedim mi diye söze başlıyor.
bişii diyemem abi, ama uzun vadede hep kazandırmıştır
asgari ücrette gelir vergisi de kaldırıldı; bütçede devasa açık yaratır...
Erken seçim kararı kesin bence. Reis bunun ekmeğini yemeden bırakmaz. Yeni sihirli söylemimiz yüzde 50 olur. Malum seçimde yüzde 50+1 kazandırıyor
reıs grıp heralde sesı bı degısık gelıo
Emekçiler için 4.250 hayırlı uğurlu olsun.
TÜİK yanlış mı hesaplamis oranları? Allah Allah.. seçim is looding
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abı vergının kalkması ıle bu olmus heralde
Seneye %100 bekliyorum artık enflasyonu... ENAG enflasyonunu tabi...
tuik 25-30 civarı açıklar...
Bugunku TL fiyatları alın; gelecek sene aralık için ikiyle çarpın direk... fazlası olur eksiği olmaz...
taa ki faiz kallavi artana kadar...
Gelir vergisi ve damga vergisi alınmayacak ücretten
gelır vergısı kalktıysa secım garanti bunlar secım vaadıydı hep
Avrupa merkez bankası politika faizini değiştirmedi (beklenti: 0.00 %, önceki: 0.00 %)
Kamu ve emekliler kaldı geriye ezik büzük. 5-6 sene önce maaşım 3.5 asgari ücret yapıyordu. Şu anda 2.
A101 ve Bim ayçiçeği yağına asgari ücret zammıni giydirdi 120-137 TL olmuş
Aralık tüfeye bağlı abi. Tuvik 4-5 arası açıklarsa düz 20 ye bağlarlar zammı. Ha insafa gelip 7-8 açıklarsa, sanmıyorum ama, 25 e bağlarlar. Üzeri olmaz.
2.5 asgari ücret yapar benim maaş. 1 asgari ücret kadar kayıp olur. Hani dolar hesabı falan değil asgari ücret hesabıyla.
10 küsür milyon adamdan aylık 450 liradan feragat ettikten sonra Memura pek birşey koklatmazlar.
saat 15,48
dolar 15,48