72.30 a tekrar yazıldım. Bunun gelmesi biraz zaman almalı.
Printable View
Fet yüzde 30 düşmüş
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.18 leri gördü [emoji85]
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/L1QZtQ9h/
.
.
Ana plana geri döndük. Minör avcılığa gerek yokmuş.
5.5k 'ya birşey kalmadı zati, düşsün de iyice rahatlasın bari:wu:
Halving cilere verdiler malı.. Neyse buradan bir 4' yaparız ve ben malı kaçarım.. :drunk:
Az önce 5.5k yı da gördük, fırtına geçti mi Sn. Secbul:) Kemerleri gevşetelim mi biraz:)
Sayın secbul ayakta alkışlıyorum sizi. Süper tahmin. MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyyy binance görmüş..
Tahminen bir daha görücez... Şimdiki hareket düeltme olmalı..
5k altına düşünce biraz almak istiyorum ama içimde tam bir korku var. Çok insan yedi etrafımda.
Madencinin biri satıyor bence demiştim bunlar biriktiriyor diye..
Elimizde tek 9400 kaldı..O da halvinge artık. Sus payı gibi bişi..
.
.
Şu an 7700 bir görsek ...
Eski FET grafiği tam benzer gidiyor btc.. Oda tam bu cycle dan döndü vurdu 38.2 ye.. Artık sonu nasıl biter biliyorsunuz.
https://www.tradingview.com/x/Wnp1RohE/
.
.
FET in çok eski grafiği...0.618 ila 0.786 arası döndü..(Yeşil bölge)
Sonra 38.2 ledi.
https://www.tradingview.com/x/ilsg37EJ/
.
.
Haydi benzer olalım..
9400 e geri dönersek ve bu da tutar ise uzun bir süre teknik analiz yapmaya gerek kalmayacak.:wave:
6.70'ten usdtleri sattım inanılır gibi değil (gerçi usdtl de her an fena sıçrayabilirama yine de)
biraz daha yüklenseler 10-15 filan da olabilirmiş, ki hala da olabilir mi bilmem :D
fekak ilk fırsatta gazlıyorum kriptodan. böyle bir potansiyele olan biten şeyler bayıcı. zaten %20 portföye inmiştim, onu da çekeceğim. ne uğraşacağım yahu. başka şeylerle karşılaştırınca dolara karşı kazanma potansiyeline takılıyordum. geliriz geri olmadı, bak bak bayıldım :)
bugün yaşadığımız vahşetten dolayı profil fotoğrafımı ters çeviriyorum.
Normal di bence... Ana modelime uygun..Düzgün devam eder ise exit şansı verecek bence. Enseyi karartmak için erken...Veya BTC bensiz kalacak çıkacak da çıkacak.:cool:
Haklı isem EXIT den sonra gelecek olan şeyin yanında bugünkü bahsettiğiniz vahşet sinek ısırığı kalır.
hocam sizin çalışma 9400'ü işaret ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. sizin hesap tutarsa buradan mallananlar için çılgın potansiyel var...
Bugün çok garip birşey oldu. Çoğu kişi konuşuyor ama sebebini bulan yok galiba. Eth dip olan 123 e düştükten ve 135 lere çıktıkdan çok sonra ethbull aynı hareketi yapmasına rağmen ve aradan saatler geçtiği halde 500 lerden 150 ye düştü. Eth hiç hareket etmeden. Bunun sebebi ne olabilir acaba.MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 5. Dalga olabilir mi acaba. Böyle düzeltme olmaz herhalde.MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam valla benim başım döndü, hangi dalga olduğu artık umurumda değil.:(
KPL+ üstadın dediği gibi uğraşılmaz bununla. Gideceksen git kalacaksan kal, bu nedir ya...
6500'den 3100'e geldiğimiz zamandan bile kötü oldu. Gidişat ABCDE gibi bir üçgene dönmeye başladı. Bekleyelim görelim.
9400 e tekrar çıkarız inancımı sürdürüyorum.:wave:
Seçbul üstat sizin yorumlarınıza her zaman çok güvendim. Bu hareketin anlamı sizin için nedir?
Corona virüsten dolayı kripto paraya ilginin artması gerekirken neden böyle sert düşüş oldu acaba. Ya da bundan sonrası için duygusallıktan arındırılmış beklentiniz ne yönde acaba? SM-M205G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 bin dolarları tekrar görebileceğini düşünüyorum bende.. halvingin etkisi tam oluşmadı bence, halving sonrası blok başına btc üretim maliyetlerinin en az 12000-15000 dolar arası olduğu düşünülüyor. piyasada kalıcı olabilmesi için btc nin bu maliyetlerin üzerinde değeri olması lazım.. tabi temkinli hareket etmek lazım tüm sermaye ile girilmez ama ben düştükçe alıyorum kara geçtikçe ana paranın bir kısmını çekerek maliyeti daha da düşürüyorum.. şimdilik tl bazlı 31000 TL maliyetim var tl bazlı olarak 20 bin dolar bugünki fiyatlar ile yaklaşık 12000 tl ve üzeri bekliyorum 1- 1,5 yıl içerisinde.. tabi piyasayı yıkacak bir gelişme olmadığı müddetçe..
Bi çok yatırım aracı varken kriptoya satış gelmesi ilginç değil mi. Terste kalanlar mesela çok yükselmiş olan altın satarak açıklarını kapatması daha mantıklı olmaz mıydı.
Yarı yarıya düşüş ve bu kadar kısa sürede bence çok çok anormal. Mutlaka anormal bir sebebi olmalı. SM-M205G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.