O değil de iki günde +11 yapan conoda iki gündür corttan 1.5 lira ekmek yedik.
Bi gün bu beni tenhada çok pis kıstıracak ama bakalım ne zaman
Printable View
O değil de iki günde +11 yapan conoda iki gündür corttan 1.5 lira ekmek yedik.
Bi gün bu beni tenhada çok pis kıstıracak ama bakalım ne zaman
bende maddi anlamda yardımcı olurum ancak izmir veya istanbulda olmadığımdan yerinde işlem yapamam
Taner de ters köşe oldu bugün
Topik şort ve flat ağırlıklı .
Longa devam. Şu an shortlayan çok yükseldi diyip shortluyordur teknik anlamda short belirtisi yok.
Sana da helal olsun.
Ama taktım abicim. Pahalı. Pahalı olunca takıyorum. Baktım hikayesine. Güzel ama ikna olmadım. Bu enflasyon olmasa farklı ama 1 sene yatsa seneye gene ucuz olur diyeceksin sen de çok haklısın.
Neyse bakmamaya çalışacağım gerçi short larima da hep para verdi ama iki oldu Allah'ın hakkı üçtür üçüncü shortu yaparsam yazarım benim paraları direk size transfer ederiz :)
yukari doğru düşen bir enflasyonumuz var Allah a sükür,bize bugunleri gosterenlere tşk etmek lazim.
[QUOTE=sindoma53;6023320]https://i.hizliresim.com/oohj4fn.png
Dow üsteki grafı 19.07.2022 de paylaştım hedefe gidiyor .
Kasada bugün 3882 dene ceton eksilmiş, muhtemelen lönkcüler kâr al yapmaya devam ediyor. Geçen hafta totalde kasaya giren taze gıcır gıcır 33bin civarı kadar ceton son iki gündür 28bin civarına düştü sanırsam galiba.
En yüksek rakam bugün egale edildiği için B planını devreye soktuk.
Yarın muhtemelen bi ceton daha atarım makinaya :drunk:
Valla açık konuşmak gerekirse
Sistemler 3 bini görür diyor
Tüm sistemler alda
Lakin içimden bir ses burayı 2/3 iş gününe çok feci çakacaklar devreler felan kesilecek gibi geliyor
Yine en ufak gördüğüm ihtimal olur DİE rahat rahat boşalmadım poz açmadım
Ama iç sesim öle diyor iç sesimi dinleyeceğim
İlave yaparak devam, real time yazıldı hepsi :)
2.967 ortalama ile LONGLAR kapanmıştır...ve LONG ile bağım kalmamıştır...
FLAT-MOLA....
Makas 90 puan. Senelik %40 ı aştı.
toplamisim bugun bir sandık kirmizi erik,yabbbcam erik marmelatı..missss..kışın soğukta palanın kafasına sağlam vurmak için enerji olacak kahvaltıda🤣
S.a beyler bayanlar. Çok uzun zaman oldu yazmayalı. Hem piyasadan uzaktim hemde buradan. Muhabbet iyice azalmış bitmiş nerdeyse. Tweeter buranın kuyusunu kazmis. En son işlem yaptığımda vadeli 160 binlerdeydi. THY 12 di. :) Vakbn bıraktığım gibi. Sasa uzaya çıkmış :)
Nurdan short açsam öpermi pala ?
Cuma günü abd tarim dışı istihdam var.
Duruma göre orada satış olabilir belki.
Fakat yarın zirve üstü açılış ve devamı gelmesi normal olan.
Ayrıca tepe üstü % 10 daha gitmesi anormal olmaz.
Bence pozda israr edeceksen de azaltmak lazım. Sonrasına sonra bakarsın.
Para limitsiz değil elbet.
Tedbirli olmak her zaman iyidir.
Burada şunuda yazayım.
Terste hepimiz oluyoruz.
Stoplos bana göre bu işin olmazsa olmazıdır.
Durumuna benim pencereden bakış bu
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol kardeş.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akşam viobu ne alemde.
Yarın haftalık BDDK verilerine detaylı bakmak lazım.
https://www.borsagundem.com/haber/do...ldi-mi/1678796
29 Temmuz Cuma günü Bloomberg’in yayımladığı “Rusya 20 milyar dolarlık Akkuyu için Türkiye'ye para gönderiyor” başlıklı haberin ardından gözlerin çevrildiği bankalardaki döviz cinsi hesaplarda hareketlilik dikkat çekiyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, 26 Temmuz tarihinde 232,4 milyar dolar olan bankalardaki yabancı para mevduat miktarı 29 Temmuz’da 236,2 milyar dolara yükseldi. 4 günde bu kalemdeki artış 3,8 milyar dolar oldu.
...
Halen alıyor, makina takılı kaldı heralde
Apara'da Nebati varmış.
Aksam seansi abartti
Nerden bulup getiriyorlar büüüle oyuncuları arkadaş, herif koparmada rekora gitti, 2981 ile akşam seansında damgasını vurdu
Bloombergte bir abla var...ABD de öğretim üyesi..Bizim gibi kurnazlık-muğlaklık bilmiyor...AÇIK AÇIK ÜLKENİN EKONOMİSİNİ GÖMDÜ.....kem küm demeden..
Konuş Şebnem abla...
''bloombergde 3 kişi konuştu.3 ü de TC. en riskli ülke dediler..yabancı para kimden geliyormuş'' dedi..
Akşam seansı short yaptık olmadı beceremedik ulan paloş nereye kadar alacan
Bakan Nebati ülkeye para akışı hızlandı diyor. Artan ithalat bu para ile karşılanıyor da olabilir ya da vadeli alınıyor ya da iş adamı yurt dışındaki parasını kullanıp ithalat yapıyor.
Bi gariplik var. Yarın Merkez Bankası raporuna bakın demiş.
Çarşamba Perşembe geçislerinde normalde %0,2 -%0,3 artış olması gerekir diye düşünüyorum.
Bazi oyunculara game over yapildi gibi bu aksam
Panik boyutuna doğru gidiyor alımlar.
1.5 sent bile değil hala borsa.
Tarihi dibe doğru ralli yapıyoruz.
Sebep olanların gözü kör olsun
''Yabancı bir ülkenin bakanıyla konuşuyordum, bana Türkiye’nin enflasyonunun yüksekliğinden bahsetti.
Ben ona bu enflasyonla sokağa çıkıyorum ama siz %10 ile çıkamıyorsunuz dedim. Bu herkes kanıksamış anlamında değil.''
— Maliye Bakanı Nureddin Nebati
3 KERE OKUDUM AMA ANLAYAMADIM...:)