Destek, direnç graf da gözüküyor . Şimdilik 252 dolar altı zor. Kırarsa satış derinleşir.
Printable View
Destek, direnç graf da gözüküyor . Şimdilik 252 dolar altı zor. Kırarsa satış derinleşir.
past atabilen varmı kimler kimlerle baksak ofiste değilim.
Doldur boşalt yapıyor zevezenkler. Ama yolun sonu seve seve kaldıracaklar.
ekgyo gitmezse endeks te gitmez :)
bugünde devre keser miyiz, ne dersiniz?
Akbank elimize yapıştı, uygun yerden verip altına geçmeyi planlıyorum...
Gelmez de...Zaten düşmesi imkansız(GUNDİ).Mesela oldu da 1.85 dolar olduk...Hayatımın en net alışlarını yapar ve 12 ay beklerim..
Yıllarca bu işin içinde olup hala acemi yorumlar yapmak tez konusudur....2008/9 küresel krizinde 1.2 dolar olduk..1 dolar bekleyen 15 yıldır hala bekliyor..Bu kadar para arzı vs. varken o.5 dolar bekleyen bekler...Bende ''hamsinin kavağın tepesinde yuva yapmasını bekliyorum'':)
İMKB nin dolar dibinde 0.23 dolar da var...1889 da...bu iş sıfıra kadar gider...
CAHO, biraz ara ver...Zararını sindir..Gelince elinden tutarız..:)
0.35$ güzel olur :he: Nikahlık seviye
Bu saate kadar 0'a yakınlaşmasını beklerdim, demek ki ikinci bir çoşku planlıyor margin call saatinden sonra...
Kim bilir...
Şişe diyor ki, en ufak bir toparlamada uçar kaçarım...
2023 sene sonu fiyatını en merak ettiğim hisselerden biri...
Mümkün değil, endekis mühendisliği yaparlar he zaman ki gibi.
Mesela 10 dolırdan memedabi halkb almış aradan kaç yıl geçmiş halen bi dolır bile edememiş, demem o ki
Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir,
yani endekis mühendisliği ile 3bin den 30 bine cuf cuf
Bu turda erzakları iyi seçmeli, biri suyun içinde ki ereğli de diğerini bulamadım :drunk:
Viop çuvalına birileri doldu. Eğer buradan yukarı hareket olursa çok sert olur.
Rulet masasına keriz arıyor.
Memlekette duduklenmedik keriz kaldıysa gelir belki:)
ey imkb teminatları indirin artık :)
Forumda en sevdiğim sayfa. Bilen de yazıyor bilmeyen de. Tam bizim insanımıza göre. Bundan 100 sene önce aynı sayfa olsaydı adı malumatfuruş olurdu sanırım.
Türkiye'nin dış ticaret açığı, ocak ayında 14,3 milyar dolar ile rekor seviyeye yükseldi.
https://ankahaber.net/haber/detay/tu...ukseldi_124494
0.4 olsun seni mi kırıcam..
:drunk: Ters çanak kulp var işte..
https://files.catbox.moe/n8ki2e.JPG
Pala Ayı A.Ş.
Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak ve dövülmek üzere deneyimli keriz, kaz, enayi aranmaktadır. Servis SGK yemek ve morarmayi giderici kremler firmamız tarafından karşılanmaktadır
dün kapanışta altın alacaktım. borsa devre kesince alamadım. ciğerim yanıyor
BoFA'nın en çok sattığı hisselerde TUPRS ve AKBNK ilk iki sırada. (Akbankta günlerdir böyle)
Öte yandan en çok aldıklarında da SAHOL Ve KCHOL var.
Aynı fon ve kişi yapıyorsa değişik bir strateji. Şirketi sat holdingini al..