Zeka testleri bilimsel dayanakları yok....belli kriterlere göre bakılıyor...onu da bilim çevreleri temkinli bakıyor
Printable View
Komple bir semtte yapmışlar gibi duruyor o kadar da gerzek değiliz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi pala paranı almak farz oldu....10002....Long....
alfazda bişeyler olacak :kahkah:
şortladım ya, batırmaya oynayacak yine.:he:
Şimdi siz ekonomimiz çyle iyi böyle iyi borsa o yüzden fışkırtyo
Aralık vade domar kontratı 42,8
O zamana dek longcunun karınıda koy 50
Eeee
Borsa % 50... dolar % 70 yükselişi fiyatlıyonuz
Bu dolar fiyatlamasına göre ekonomi iyimi ? Na gadar güvenilir bir ekonomimiz var... dolar 50 gayma
Oda baigan müdahale edip 69.31 e çekmezse
Ayhan başkan 🤣 yani
Öteki salakları kastetmiyorum
atamıyor namussuz. 1 haftadır aynı senaryo gün içi mal sat gün sonu ve akşam yapay fışkırt. bari bu gün de fışkırt ta bizim nisan vade şortlar gelsin gari. bugün dışarıda idim pasifler vardı ve vermemiş işlem yok. nisan vadenin 1 nisanda nisan şakası yapıp 10.200 altında olmasını bekliyorum ve anlaşılan bizi trene almadan gitcek.
Mısır’ın Ras El-Hekma sahil bölgesini 35 milyar dolara Birleşik Arap Emirliklerine satmasının kesinleşmesinden sonra karaborsada 70in üstünde seyreden ABD doları Mısır Poundu kuru 51e (resmi 31) inmiş.
Mısır uzun süre ekonomisi hop oturup hop kalkacak......
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1251949
iş bankası bedelsiz kullandıracak. teorik fiyatı 28,38 kabul edersek bölünme sonrası 11,20 gibi bir fiyatı oluyor.
endekse kaç puan etkisi olur acaba?
tam sabah tahmin ettiğim gibi
tüm hisselerde piston indi (aselsan,ttkom hariç ) THY ile tahta kaldırmaya çalışırlar diyordum
öğleden sonra denemişler thy'yi...
ne var ne yok heryerden kucaklatmışlar malı :kahkah:
vadeli kaç demiş idik ? 990800 mü
yahu at şu xu100 ü 9.500 üstüne de filler savaşı izleyelim gari. 30 dk kaldı yaparsın sen nelere kadirsin palacan.
Palanın işi gücü algı. Dediklerimde değişiklik yok seçimden önce 10 bine dokundururuz. Çok bile geç kaldı :)
Haydi palişkoooom uçur bizi :kahkah: sür yukarıya
9962.50
https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6718817
Ben bu pozisyonu aldıktan sonra tam beş defa minimum 10bin point aldı verdi ..sarkaçı yakalasam 100bin point ..nerdeyse trendden bile daha karlı ..
Şimdi 9956.50
şu palada ne garip adam
6 aydır 1 kuruş düşürmediği TÜPRAŞ'ı
gelmiş şimdi vereceği tutmuş...
şortlarını düşükten kapatmak üçün mühendislik yapasın mı tuttu... 10000 lot tüpraş ile biste yönmü verecen :drunk:
133,04...............ASTOR ................Şortttttt......hadi bakalım biraz erken oldu ama ....
Türk hisseleri tarihi ucuz seviyede
Türk hisseleri gelişen ülkelerin ortalamasına göre tarihi ucuz seviyelerde işlem görmeye devam ediyor. Fiyat--kazanç oranları üzerinden yapılan analize göre Türk hisse senetleri gelişen ülke hisse senetlerinden yüzde 60 daha iskontolu.
Şubat ayı itibariyle MSCI Türkiye endeksindeki fiyat/kazanç oranı 4,93 olarak kaydedildi. Aynı dönemde MSCI Gelişen Piyasalar endeksinde ise bu oran 11,93 oldu. Bu iki oran kıyaslandığında Türk hisse senetlerinin gelişen piyasalar hisse senetlerinden yüzde 60 daha ucuz olduğu görüldü.
Türk hisse senetlerinin gelişen piyasalar hisse senetlerine iskontosu 2023 yılında yüzde 73 ile rekor seviyeye yükselmişti.(Bloomberght)................
buna kim inanır .....bence Kadir İnanır......:shh:
Baron Jacob Rothschild öldü! Komplo teorileri fırtınasına hazır olun
Rothschild ailesinin dördüncü kuşak lideri 87 yaşında öldü, aile bankacılığıyla bilinen babalarının Yahudi geleneklerine uygun biçimde defnedileceğini duyurdu.
Kapanış heyecanlı olcak