Portekiz feto gs lobisini yendi
Printable View
Portekiz feto gs lobisini yendi
aynı düşüncedeyim,
forvetsiz maça çıkılıyor, forvetler klübede,..arda sız maça çıkılıyor,..herhalde real madrid çocuğa bir şey olmasın diye rica etti, defans samete kalmış ve samet sametleşti,..mertin neyi vardı bir den altay,..yusuf yazıcı etrafını dönemeyen bir adam,...ısrar niye,..
sabotaj bu,..
Ben kadroya baktım maça bakmadım. Bu şartlatan gül gibi takımda denemeler yapıyor. Genç bir sürü yetenekli oyuncular var ama takımın başında şarlatan var.
Bu düzeyde krampon seçimini yapamamak da nedir?
Viop kontrat karları vergiden muaf, vadeli kontrata da, devlet dahil Kimse Haciz koyamaz..
Bu işi ülkeye hangi iblis getirdiyse, sağlam kazığa bağlamış..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsrail'den yeni katliam, onlarca can kaybı var! Dünya şok görüntüyü konuşuyor
https://www.youtube.com/watch?v=Ag9M6-RYxcE
Külünk ün konuşmalarının içinde yakalayana şifreler var.
içerdeki gruplardan bahsediyor Bursa grubu antep grubu diyor.
sporun içindede varlar.
İnsanlarda acayip derecede umutsuzluk ve mutsuzluk var mutlu olacak umutlanmak isteyecek bir dal arıyorlar ama en basidinden birlik beraberlik içinde olacağımız milli maçta bile bizi ayrıştırıcı ve bu hareketleri futbol üzerinden yapan bir zihniyet var.
devleti yönetenler Avrupa kupaları biter bitmez bu insanları futboldan temizlemeleri lobilere göre değil ülke menfaatlerine göre karar alınmalı.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Fener Sports
@fenersportscom
Hamit Altıntop: "Bu konuda mütevazı olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok arkadaşlar."
https://x.com/fenersportscom/status/1804565863183343708
adama derlerki sen kimsin kibir abidesi bu adamlar yönetiyor futbol federasyonunu.
Sosyal medyada dün e devlet üzerinden akrabqlarınızı akrabalıktan çıkarabilirsiniz diye bir şey yayıldıydı. Millet akrabalarını akrabqlıktqn atmak için e devlete yüklenmiş. Cimer e şikayette bulunmuşlar butonu bulamıyoruz diye
Bugün cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı deformasyonla mücadele birimi açıklama yayınlamış o öyle bi uygulama diye
Millet tüm akrabqlarını silmeye hazır bekliyorlarmış.
Feto gs lobisi yönetiyor futbolu
Ne açığı varsa bastakinin alamıyor görevden
Dunku maç asrın ihanetlerinden biriydi
Türk milli takımını gs nin çöp oyuncularını prim yaptırma pahasına harcadilar
2 0 geriye düştüğünde bile sırf Bjk li diye Semih i ısrarla talimatla oyuna almadı
Montajla nin tercihleri değildi
Insanliktan yoksun ,Komünist artığı bortorus ...
Işte bu dünyada Allahın oluşturduğu oksijeni haketmeyen esfeli sefilinler var.
Çocuklar parçalanmış, çadırlar bombalanmış.. OH OLSUN DIYOR.Bunlarin yüzüne tükürmek lazım
Allah veya evren.vs.sana bu acıları yaşatsın.
Vergi düzenlemesi ile tartışmalara neden olan ve asgari ücrete ara zam yapılmamasını isteyen Bakan Mehmet Şimşek’in ekibi aldıkları huzur haklarıyla gündeme geldi. Kamuda tasarruf kararına Şimşek’in ekibinin uymadığı öne sürüldü. İddialara göre Şimşek'in ekibinde neredeyse ‘huzur hakkı’ adıyla ile ekstra maaş almayan isim yok
Son 10 yılda 2 milyon memur işe alınmış.
Pardon, 2 milyon Akp liye, iş verilmiş, devlette..
Garsondan alınacak bahşiş vergisi, engellinin ötv sine düşecek kadar aciz bir durum açıklamasıyla açığı kapatacağım de..
Bu gidiş, iyi gidiş değil.
İsrail-Lübnan sınırında gerginlik büyüyor
Hizbullah, İsrail'in stratejik askeri, altyapı ve enerji merkezlerinin havadan çekilen görüntülerini paylaştı. İsrail'in Lübnan'a saldırması halinde "pişman" olacağını söyledi.
Dün de İsrail'in 48 saat içinde Lübnan'a savaş açabileceği iddia edilmişti.
gece altın ve gümüş nasıl tepki vereceğine bakmak lazım......
Herkesin kafasında bir milli takım ,oynamasını istediği futbolcu var bu değişmez
Bu tartışmalar bütün dünyada her millette var ,o oynasaydı bu oynasaydı
Adamların oynadıkları takımlara ,daha önemlisi aldıkları sürelere tek tek bakın birde bizimkilere
Seviyeleri belli ,tecrübeleri oyun zekaları kaliteleri ortada
90 dakika değil sabaha kadar oynasalar Portekizi yenemezdik
Şimdilik
Bir iki değişikle Bu genç takıma güveniyorum ,Montellaya güvenim sıfır hazırlık maçları dahil hala net 11 i yok takımın
Herif saçınla meşgul
Üst tura çıksak ne olacak
Sametin yerine rallici Başkanı koysa Montella o hatayı yapmazdı
Harry Dent:Dent, "S&P'nin zirveden yüzde 86, Nasdaq'ın ise yüzde 92 düşeceğini göreceğiz. Nvidia gibi şirketler bile yüzde 98 değer kaybedecek. Tarihte sonu kötü bitmeyen tek bir balon bile olmadı ve bu seferki çok daha büyük ve hacimli" dedi.
Dent'in bu tahminleri bazı uzmanlar tarafından "çılgınca" olarak nitelendirilirken, bazıları da onu korku tacirliği yapmakla suçluyor. Dent geçmişte birçok ekonomi senaryosu tutmuş önemli bir uzman ve bu nedenle analizlerine güvenilen bir isim.
https://www.odatv.com/ekonomi/unlu-e...049437?sayfa=3
ADAM resmen sıyırmış...:)
İstanbul da, 2 oto galerisi
Bodrumda 2 otel
2 restaurant ve 3 beach girişine otur,
Sezon bitiminde 50 milyar vergi toplarsın..
Fakir, fukaranın ötv si, garsonun bahşişi ile uğraşacağına esaslı iş yap..
Ayete bak ya.....!
Eğer yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter
Şu meseleyi anlayan bir adam kimden korkar ya?
Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Allah bana yeter; O'ndan başka tanrı yoktur, yalnız O'na güveniyorum; O büyük arşın Rabbidir."
[Tevbe: 129]
İşler pek iç açıcı değil...
Yarın Çarşı karışacak gibi..
Rusya işi sakat..
İsrail ise köşeye sıkıştı her an tırmalayabilir.
Hizbullah'ın yayınladığı görüntüler karizmayı çizdirdi.
Bence köprülerin üzerine birer adam koysunlar, hazır memurlara emeklilere zamda gelecek...
Gençler var ama kadroda varlar oyuna almıyor ki!
Benim artık Montella'nın kurduğu kadroya güvenim kalmadı. Hak edeni oyuna aldığını düşünmüyorum.
Konu hakkında X de #EvladınaSahipÇıkTürkiye diye bir başlık etiketi açılmış. Şu anda Türkiye gündeminde 1 numara. Ayrıca Milli takımın kamp videosunda Ardaya yapılan hareketler hoş değil. Bu gençler ülkenin geleceği bu şekilde davranılmaması gerekirdi.
Bence boş işler.
Futboldan anlamayan ülkenin çocuklarının klavye delikanlılarının attığı twittler.
Twittle takım yönetmeye çalışan salaklar ordusu başka lafa gerek yok.
Bence Montella haklı adam diyor senin kasık ağrın var diyor git düz koşu yap bizim gerzekler gereksiz saçmalıyor.
Niye çıkarıyorlar bu dedikoduları milli takım başarılı olmasın diye moral olmasın.
41 lik Pepe koşuyor ama bizim 19 luklar çıt kırıldım.
Real Madrid Hocası da aptal o zaman ama adam şampiyon oldu.
Bize göre herkes aptal bizim twitt atanlar akıllı.
Portekiz maçında kötü oynadık nokta. İyi olabilirdi ama oynayamadık/oynamadık.
Çekleri yeneriz ya da yeniliriz önemli değil. Bizim ligin kalitesi belli.
Evet Portekiz maçında kötü oynadık/oynayamadık ama hocanın kadro seçimleri doğru değildi. Cenk Tosun ve Semih sonradan oyuna alınabilirdi. Kenan ise 58.dk da alındı. ilk 11 çıkmalıydı bence. Neyse olan oldu. İnşaAllah Çekleri yener yada berabere kalır ve bir üst tura çıkarız.