tepkiyi trende çevirmek tüm mesele bu..ama HAYIR...şuan bile göstergelerde bunun emareleri var..trend olsaydı şuanki göstergelere göre 11.000 lerde olmalıydı..ama değil..o zaman ne oluyor bu...trend gibi görüntü verilerek koyun gütmek..
Printable View
tepkiyi trende çevirmek tüm mesele bu..ama HAYIR...şuan bile göstergelerde bunun emareleri var..trend olsaydı şuanki göstergelere göre 11.000 lerde olmalıydı..ama değil..o zaman ne oluyor bu...trend gibi görüntü verilerek koyun gütmek..
bankalar mesnetsiz yükselişlerin bir kısmını geri verecek gibi dururken ;
bimaş ve thy mühendisleri devrede
Biraz fırsat verin insanların yüzü gülmeye başladı. Yok hemen cakacaklar bugün cakacaklar.... [emoji3][emoji3] Pesimistligin de bir dozu var arkadaş
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göstergelerle bunun neden trend olamayacağının resmini verecem
@KARADUMAN hodjam...
Sen sisteme tepkini VIOP topiğinde vererek hem kendine hem de haklı tepkine, haksızlık ediyorsun.
5500 civarıydı sanırım tahminin. "Simitçi, kahveci, gazozcu" temelli yaklaşıma dayalı.
Sistem eleştirisi özünde doğru ama... "Araçların" esnekliğini küçümsüyor olabilir misin?
bugün değil belki ama bundan sonra her an çakacaklar gibi tepki kurdular..9400...GERÇEK TEPKİ BU...bunun üstü bana göre tuzak..
ŞUAN İTİBARİYLE, göstergelerle tepkinin tuzak olduğu yorumunu yapabiliriz..
9150-9400...bu aralıkta olmamız gerek..
Noel Baba yi yaşayalım da sonra cakarsiniz...
Bence:
US$/OZ
"Ölüm gibi bişey oldu ama..."
Henüz eski yatırımcılara koymamıştır. 3226 ONS/USD olası haber akışına göre:
https://i.ibb.co/Hxw42Sx/gold.png
ben şortu yapıştırdım. evde denemeyin. çok tehlikeli :plc:
bakalım gümleyecek mi?
boşuna demiyoruz 2 çobanla borsamıza yön verilmeye çalışılıyor..amaç yerlilleri hileli sisteme sokmak..
YABANCI YOK..YERLİ DONUNU YENİ ÇEKİYOR..bu gerçeklikte kim ile yeni trend başlatcak..BAŞLATAMAZ..hayal kuranlara bu gerçekleri hatırlatırım..2+2 = 4..sen bunu 5 yapamazsın..
Sen, yeni trendi kaçırmış olabilir misin üstadım?
Bu temelde bakarsak... Yabancı yıllardır yok :notr:
Konuşulan başka bir dinamik. Başka koşullar, başka gerçeklik...
https://www.borsaveyatirim.com/wp-co...6253137344.jpg
ALGI nın bizim gibi toplumlarda yapamayacağı iş yoktur.
kimse ağzından faiz düşürecez demedi , ama piyasa faizi düşürdü fiyatladı:)
kimse diyormu bu bilançolar 2025 2. yarısı enflasyonda düşerse düzelir diye yok.
neymiş ABD hazine bakanı piyasanın sevdiği isimmiş :kahkah:
yav bizim bakacağımız yer kendi evimizin önü ilk önce ama Algı var çok tehlikeli bir silahtır.
Bugün kısa copu perakendeciler çekmiş galiba.
Bak ne yapıyorlar banka kar al yapıp diğer badem spor tahtalarına geçiyor pair trade ediyor çocuklar :)
Sasaniler ve hektasiler de piyasaya çıkarsa tamamdır bu is
Kişinin analizi-konuşması zekasını gösterir.Seninle sayfalarca MALUM HİSSE VE SONRA BENİM DUELLOM(30 K BAĞIŞ) yatırma ile ilgili polemik yaşadık.
Senin en basit mantıklı söylemleri bile anlamayadığını gördüm.Bunun temelinde matematik etksikliği var.
Senin malum dersten bir b... çakmadığını görüyorum..
Mesele matematik değil.O olmasa da olur ama sana muhakeme-mantık gerek.BUNA ihtiyacın var.Bunun için senin matematiğe ihtiyacın var...
''SPk ya seni şikayet edeciğim'' dedin..''Ben de eğer fiyat yukarı giderse ben 30 k bağış yapayım..yoksa sen bağış yap'' dedim..AMA KAÇTIN....İŞTE OLAY BU..İDDANIN ARKASINDA DURAMADIN..
SANA TAVSİYEM ARKASINDA BULAMAYACAĞIN SUÇLAMALARI ASLA YAPMA...REZİL OLURSUN...
haydi bakayım NAŞ...
Len olm...
Daha ana dilini okuyup, yazamıyorsun.
"Trent" yazan ÖSS, ÖSYM birincisi mi olur?
Hadi onu sigtir et... 30 yıldır borsadasın hâlâ mı öğrenemedin?
Alış kademesinde 100.000 TL olan hisse yazıyorsun VIOP topiğine.
Onu da geçtim...Neyini alındın mesajımdan?
A- "Kindar?"
B- "Çakkal?"
"Nesine atladın mevzunun?" hele bi yaz.
3 TİP İNSAN VAR...
1-problemi kendi çözer...
2-problemi çözemez ama biri anlatırsa çözümü anlar...
3-problemi çözemez ama çözümü anlatırsan da anlayamaz.
İdeolojisi ne olursa olsun kendi RUH-AKIL SAĞLIGINIZ İÇİN 3. şıktan uzak durun...
Gerçek hayatta bunu yapabiliyoruz ama askerlikte ve sosyal medyada bu zor oluyor...Dallamalarla uğraşmak,HALIK nasip etmemişse ve basireti de almışsa onlara laf anlatmak...
İllaki yolumuza çıkıyorlarsa ANLADIKLARI HER DİLDEN KONUŞURUZ...Ama enerji kaybolmaması için NAMIK KEMAL usatyı dinleriz..ne demiş usta:
''her üreyen kelpe bir taş atsan dünyada taş kalmaz''
Neyse dayı kaşınan kaşındı...gelelim PİYASAYA...
ALIM ARALIĞIMI CÜMLE ALEM BİLİYOR...VE CUMA GÜNKÜ STOPLOSSUMU DA İFADE ETTİM...ONUN DIŞINDA GOGOGOGO OLSUN...
Türkçe = 0.
Arapça = 0.
Analitik Zeka = 0.
Ego= 10
"
Tahir Efendi bana kelb demiş
İltifâtı bu sözde zâhirdir
Mâlikîdir mezhebim zîrâ
İ'tîkâdımca kelb tâhirdir
"
Not: Arapça'da da o kelb'dir. Kelp ne cahil!?
[IMG]https://i.hizliresim.com/zn4a9kn.png[/IMG]
El ele tutuşup evrene enerji gönderelim de borsa düşsün. Karaduman kardeşim üzülmesin...
xbank frenliyor endeksi .. şöför fren pedalındandan ayağnı çekse diğerleri hazır .. taş toprak inşaat petrol ve sanayi kokuyor ortalık ..ytd.. :)
Len...
ÖSYM, ÖSS 1.si adam Türkçe bilmiyor.
30 yıllık borsacı "Trend" yazamıyor.
Burada; gelene gidene, dini temelde atar yapan adam, Arapça'da bilmiyor.
La olmm... Burada ego kasacağına... Git biraz Kur'an-ı Kerim oku.
Kendi dilinde olur... Arapça okursan daha iyi olur...
Buraya harcadığın zamana yazık. Bir de EGO o kadar iyi bişey değil güzel kardeşim.
Öğrenmenin de önünde engel.
PS: Konjonktür gereği, senin gibi ego kasan tüm arkadaşlarımız genelde adres istiyor.
Gerekiyorsa özelden yaz. Vereyim.
Tüm egoluların amacı kitleleri manipüle etmektir zaten..
Kitaplarda yazan şu:ÇANAK-KULP ta bla bla.....
Herif kitaba uyarsa ÇANAĞIN HEDEFİ 10300-400...PALAYI kurallara uygun oynamaya davet ediyorum...
Bunlar beni bağlamaz...ORTA-UZUN VADECİYİZ..:)
https://i.hizliresim.com/m8z00jz.PNG
Aylık enflasyon verisi geridenmi geliyor ,
8 aralıktaki veri kasım verisi mi
havuç-beklenti faiz ind. ise .. beklenti alınıyor ...beklenti ne kadar uzayacak bakalım ... global konjonktür ayrı bir muamma .. tiyatro mu değil mi (faiz gibi ordada haber akışı pozitif/negatif beklenti oluşturuyor) .. bugünden itibaren hedge li devam etme düşüncem vardı uygulamaya başladım dostum .endeksten ziyade hisselere odaklıyım .. . bol şans .. kolay gelsin..ytd.
Şu forumun atmosferi değişmesin-hatırı sayılır arkadaşlar var diye kibar konuştum..Dallamalık yapma.
O lafları münasip yerine sokarım..
Adam olsan-erkek olsan SUÇLADIĞIN OLAYDA GÖT..güveniyorsan İDDİAYA girerdin..
O lafları yüzüme bakarak söyleyemezsin...
S...lavuklara cevap vermek zorunda kalıyorum..sonra FORUM CEZA veriyor...
KÖPEKLERİ SERBEST BIRAKIP,TAŞLARI SAKLAMAMAK LAZIM...
Size ve Viop başlığı müdavimi tüm forumdaşlarıma bereketli, huzurlu, sıhhatli bir hafta dilerim.
https://www.youtube.com/shorts/n0uXk-7GpaI
Saygılar
kasım indirimi hikayesine millet çat çat kredi kartı ile alışverişte , o zaman kasım aylık enflasyon verisi 2 nin yine üzerinde olması gerekiyor kalem oynatılmazsa.
Len traş yapma....
1-Türkçe bile bilmiyorsun.
2-Matematik.. Zaten seni aşar.
3-Arapça zaten bilmiyorsun... Türkçe bile bilmeyenlere anca "din" pazarlarsın.
Son olarak da...
Orada iddiaya girelim, burada iddiaya girelim...
Girelim hacı. Ben nickname'den ibaret bir adam değilim.
Bence sıkıntı yok. Nesine istersen girelim iddiaya!
Sen anca 20 yılda TOKAT'lı arkadaşların ile anca diamond premium+ olursun...
Benim üreme organımda bile değil.