turkiyeye güven maalesef yerlerde...eeeeeee damat...aslında göstergelerden biri...ekonomi bilimini boğazlıyorlar
Printable View
turkiyeye güven maalesef yerlerde...eeeeeee damat...aslında göstergelerden biri...ekonomi bilimini boğazlıyorlar
Ya niye sürekli insanlara pozitif düşünce pompalıyorsunuz yok düzeltmeymiş yok endeksmiş 18 tl den düştü farkındamısınız resmen dolandırdılar bizi yazıklar olsun böyle şirkete çıkmasın bu saatten sonra hakkımı yiyenlerede haram olsun.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar alislar satış fırsatı artık endekste. Orta vadeli düşüş başladı bence. İlk etapta 93bin dibimizden yukarı atak olur ama sonrası özellikle 3.ceyrek sonrası 8 li rakamları bekliyorum. Tabi sürekli düşüşle değil iki ileri 3 geri şeklinde olacak. Tr yapısal reformları yapmadığı gibi kadroyuda bozdu. Senesnu faiz arttirim ortamında işler daha zorlasir. Hrkes başka tr olmadigini bilse açık vatansever olsa neler yaparız ama nerde. Neyse fazla uzatmayayim. Yarıyıl bilancolarindan sonra ya uzak durmalı yada hedge yapmalı. Dgate ve indes bence 8 li rakam diplerine dahi gördü. Endeks ten daha iyi olacaklardır. Kuvvetli bilançolar bu iki ucuz hisseyi de hareketlendirir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu damat ne yazık ki çok kötü bir gösterge..bir de tayip Son KHK ile merkez bankasına müdahale etme sinyali verdi...Görünümü çok bozdu tayip..yabancı yatırımcıyı çok ürkütüyor. ..
Tayip seçimden sonra doların çıkışı ile nasıl mücadele edeceğimiz herkes görecek diyordu...açıkçası ne yapacağını ben çok merak ediyorum..
Kapanış itibariyle hisseye iyi çaktılar. Bugün hisse almak isteyenler iyi maliyet düşürdüler.Onlar maliyet düşürmeye devam etsinler:)
Ah reis sana canım feda ama ekonomi damat ferit ile olmaz ekonominin başına babacan gibi güven veren birini geçirmen gerekirdi ekonomi otoban yapmakla konut tapmakla olmuyor.Reisim bize daha fazla fabrika kur üretim üretim yapalım yerli kullanalıml üks telefonları lüks arabaları yasaklayalım bunların gümrükten girişine daha fazla vergi getirelim ben yolda bmv mercedec gördümmü üzülüyorum neden yerli araba yapmıyoruz neden yerli kullanmıyoruz diye selamlar herkese
Reisim daha fazla fabrika kur mu??*? Bu güne kadar kurulanlar az geldi daha fazla kursun.Gümrük birliğini bozup gelen lüks mallara gümrük vergisi koyacak bak o zaman güzel olur.Yerli araba yapacağız %5 ucuz olacakmış herkes yerli alır şahlanırız.Tabii gümrük birliğini bozup gelen mallara kota koyarsan onlar da senin mallarına kota koyar ama biz kendi kendimize üretimi teknolojisi yeten bir ülke olduğumuz için sorun olmaz.
İs bitti. Kadro kuruldu. Muhtemelen işler daha bozulacak ve reis her zamanki gibi geri vitesle hem sermayaderlara daha fazla para kazandırır hemde bişey olmamış gibi davranililir. Neyse kadro bu başkan bu. Her millet layık olduğu şekilde yonetilir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.