Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar düşecek diyenlerin bu başlığı uğrak yeri yapmalarını anlayan beri gelsin...
Bu başlıkta ilk defa yazanların bu tür kişisel davranışları bizi neden ilgilendirsin ki?
Yüklü alımlarınızı (!) bize haber vermeden yapmak sizin dürüstlük anlayışınızla çelişiyor sanırım..:)
Ben şöyle düşünüyorum, eğer çıpalı kur rejimi olsaydı Dolar 2.40 seviyesinden bir gecede %100 deval yer 4.80 filan ile tepeyi görür , akabinde faizler SEVE SEVE yada SEVE SEVE %20 lere çıkar sonra Dolar en tepeyi gördükten sonra bu yüksek faiz cazibesiyle 4 lü seviyelerde dengelenirdi. Ama şimdi bu böyle olmayacak , bir gecede olup bitti yerine yavaş yavaş ve ülkeye epey bir zarar vererek o seviyelere eni sonu gelecek. Tamamen benim fikrim ve bana göre olma olasılığı DOLAR`ın 3.30 lara geri gelme olasılığın dan daha gerçek.
çok yüklüyse tabi stres olmuştur belki..
birde yazması var da okuması yok galiba.
soru sorduk ama..
Bir de şu "Merkez izin vermez" dayanağı yok mu?
Baştan çıkarıcı. Hatta tartışmaya nokta koymak gibi...
Aklıma o bildik: "çekerler merkeze rezil ederler herkese" lafını çağrıştırıyor.