anladım yolunda gitmeyen şey neydide vazgeçmek istediğiniz merak ettim.
Printable View
benim aktif olarak işlem yapan robotlardan kasım başından beri %40 zarar edeni de var .
ama yarın seans açıldığında zerre stres yapmadan hiçbişey olmamış gibi , "hayatın anlamı nedir " , "acaba ben bu işi yapmasammı " falan düşüncelerine girmeden, evde sağda solda arkadaşlarıyla aileyle bozuşmadan hesabını kitabını yapıp tıkır tıkır işine devam edecek.
Robotun güzelliği orada
aslolan para kazanabilmektir
para kazanma işini ister robotla yap ister manuel işlemle
para kazanılmıyorsa para ya yazık vakte yazık emeğe yazık
pasra kazanamıyorsam ben orda yokum olmamlıyım
% 40 zararlar falan benim kabul edebileceğim sineye çekibileceğim rakamlar değil
herkese bol şans ve iyi para kazanmalar
aralık sonuna kadar yapabilirsem yapacam
yapamazsam bırakacam bu işi
5,000 tl ye ayda 2000 tl almak lazım gerisi vakit kaybı
benim bu söylediğim çok sayıda sistemden bir tanesi,
ayda 5000 e 2000 (%40) bekleme konusunun mantıklılığını kavradığınızda risk dağıtma konusunu ayrıca konuşuruz
sayın kenten
5,000 e ayda 2,000 kazanma beklentisi
benim düşüncem belki size mantıksız uçuk kaçık kar oranı gelebilir
hedef 2,000 olur ama en az 1,000 tl yapması şart , hele zarar yaparsa hiç durmamak gerek buralarda
aralık sonuna kadar deneyecem , olmazsa yapamıyorum yapamadım ben bu işten anlamıyom deyip kenara çekilecem
iyi şanslar dilerim o durumda
benim portfoyum 10/1 boyutuna indikten sonra yaklasık o sevıyeden 14 kat arttı.
beklentıler hedefler elbetteki değişir eywallahda
5000 TL ile en az hadi 1000 TL kazandıgınızı varsayalım %20 demek. 12 ay boyunca bıleske yapmadan bunu basarsanız
12,000 TL kar elde etmelısınız buda portfoyunuz 17,000 TL olması demek. yani portfoy %240 oranında artıyor.
bu hedef ancak sermaye bırlestırerek belkı mumkun olabılır diğer turlu portfoyun toplamının 17,000 olması bana göre asırı uc bır hedef olarak goruyorum hadı oldugunu varsaysak bıle ıstıkrarla gerçekleşmeyecegını düşünüyorum.
bana yıllık ortalamada %50 getiri saglasın bır sıstem nette yeter taş attımda kolummu yoruldu ugrasamam gunluk analızlerle trendlerle koyarım robota alsın satsın ıslerıme bakarım arada bır sorun varmı dıye 5 10 sanıye baglanıp kontrol ederım bitti.
bence en iyi seçenek bu
erhan bey hemşerim 10 liranız 1 liraya düştü şimdi toplam 14 liranız mı var
yoksa portföy 140 lira mı oldu , 140 tl olduysa tebrik etmek lazım
valla bravo 10 liranızı 1 e düşürüp hala piyasadasınız , sağlam psikolojik durumunuzu tebrik etmek isterim
dediğim gibi 5,000 e 1,000 tl uçuk kaçık bir kar rakamı gibi gelebilir ama deneyeceğim