Sacro bir ses ver özlettin hep tatlı gelecek hali yok masaya bol acılı Adana kebap olacak ki sofranın tadı olsun değil mi sen hisse net ayrı bir renk veriyorsun
Printable View
Sacro bir ses ver özlettin hep tatlı gelecek hali yok masaya bol acılı Adana kebap olacak ki sofranın tadı olsun değil mi sen hisse net ayrı bir renk veriyorsun
Insanlar iyiniyetli de olsa arada okurum burayi topic sahibi iyiniyetli bi insan..bazen yanlislar yapabilir.
Yunsa yi bende takip ederim yazilanlardan sonra.
Bir ay once aldim ciktim. Ilerde belki 8 - 10 olcak.
Ama hisse cok iyi alin destek atin lafi cok yanlisti.
Dun eger ky tarafından yoğun giris oldusa neden dustu bu diye sormak gereksiz.
Ilerde cikar bu hisse de sabir lazim.
Oyle 5.25 den aldim 5.29 dan sattım maliyeti dusurdum 5.18 den yine alcam...bla bla bla.
Bunu robotlar yapar anca. Ky isi degil
Sanal da herkes yapıyorum der :)
Ky yi trade etmeye yonlendiren herkes yanlis yoldadir. Güvendiğin temeli saglam kar eden temettu veren sirketi al bekle uzun sure
5.25 alip 5.28 satip almaya calismak çamurda debelenmektir.
Yine de bu topic guzel.
Mohikan denen birinin topici var tam bir batirim uzmanı :kahkah:
Ne derse tersini yapip ciddi faydali oluyor :)
Twiter da da bar boyle ustadlar. Buradan emekli olmus cogu !!(tutunamamis)
Endeks dusebilir diyo . Dusunce grafik buydu alin dustu !!! Ooo hocam kralsin pasasin.
Ogleden sonra tepki geliyor..
Üstad yine aralardan grafik arayip cikariyor...bakin karel grafik ne demisiz buyur .
Bakin sasa ucmus ..buyur.
Thy bak ne dedik.. al iste...
Dun bi tanesi 112850 kesin stop dedi. Halbuki 112500 de kanal destegi. Var
Endeks 112850 yi kirdi bunun stop patladi 500 lerde destek buldu yukarı firladi.
Adam 10 dakika sonra bakin thy ne demisiz nasil da artti arka arkaya grafikler :)
Sanal alem boyle
Anca kendime geldim. :D
5,50 den 4,90 ları hızlı görünce insan kendine gelemiyor :kahkah:
Yalnız varya harbiden çok kötü bir haftaydı.
2 gün arayla eksi gap insanı dağıtıyor.
Eksi gap olmadan seansta adam gibi satışla delikanlı gibi gelselerdi ben onlara gösterirdim satışı :D :D
yunsa ya 5 ve altındakı rakamlar dan destek attım muzur rakamlar ıle (((
5,05 e gelınce de muzur rakamlar ıle bırazını verdım,,
elımde yarıdan fazlası duruyor ama
yatıtım tavsıyesı degıldır
sacro dostum bu ıyılıgı mı unutma ))))) destek tam destek verdım 5 ve altında ınankı ))))
Üstad vallahi çok sevindim. Hiç yunsa almamıştım ama burayı takip ediyordum.
Yaw destek falan vermeyin yeter gari :D
Adımız çıktı valla.. :D
Eskiden ne güzeldi kimse destek vermiyordu ben kendi yağımda kavruluyordum. Şimdi herkes destek verince oyuncu iştahlandı heralde herkese biraz vereyim dedi. hazır borsada şelale iken nakit oldu biraz. neyse yine gelir alır.
Yalnız varya vu yfas yani citi bu olayı bana linktede yapmıştı. 8,80 den 5,90 lara basmıştı sata sata hergün satıyodu.
Sonra tabi herkes döküldü. gitti citi 11 liradan linke girdi. Şimdi yunsada böyle olmalı. tahminim 5 ve 5,20 arası konsolide olacak 60 lık çok satış yedi. sıfırında altında bunun toplaması 1 hafta sürer.
formasyon tamamlasın sonra rokete devam inşallah.
Linkte dökülenlerdenim😊