Kademeler dolmaya basladı bugun sanki biseyler olacak 5.89 sonrasında 6.02 gecilirse kagit rahatlar yoksa sıkıntılı seanslara devam
Printable View
Kademeler dolmaya basladı bugun sanki biseyler olacak 5.89 sonrasında 6.02 gecilirse kagit rahatlar yoksa sıkıntılı seanslara devam
Yine feak atmaya devam
Elindeki kutpoları 5.83 den % 40 ını biraz vermek zorunda kaldım endeks yukselisine ayak uyduramıyoruz düşüşlerde ise beraber hareket ediyoruz...demekki daha zamanı var gibi geliyor...bu arada giden atları kaçırmamak gerek...6.03 uzerine atarsak sattigim kadarını yine giriş yaparım.
Sabah 87.88 leri gorunce dün 83 den verdigime uzulmustum ama şu anki durumu gorunce iyiki vermissim dedim gunlukte 22 gunluk ort 5.96 da orayi gecmeden de almam
Tahtacı boşa uğraşma burdakiler hisseyle muta nikâhı kıymış kimse vermiyo bilgin olsun .. ❣
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahaha süper oldu
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KUTPO yerin de saymaya bizde onu beklemeye devam ediyoruz. 9 aylık bilanço için 1 ay kadar zaman var. 2017/12 aylık ve 2018/3 aylık bilançolar öncesi yukarı hareket ve gelen bilançolar ile dibe yolculuk yaptırdı bize. Bıkmadık ,usanmadık ,bırakmadık KUTPO yu. Bakalım şirket 9 aylık bilançoda ne güzellik yapacak bize. Tahtaya çöreklenen aç kurtlar bu 1 aylık süre için de baklalım ne alavere dalavere çevirecekler.. Yine yukarılara taşıyıp oradan kucağa mı verecekler yoksa ters köşemi yapacaklar.. Bekleyeceğiz, nasipse o günleri ve daha sonrası günleri beraber yaşayacağız TAHTACI....
5 aylık hrk ort. olan 6 tl geçilmediği müddetçe bi cacık olmayacaaktır. vadeliler art açtı bakalım bizimki ne yapacak...
bu arada aylıkta 22aylık hrk ort ise 5.98 de eğer 5 aylık 22 aylığı aşağıya kırarsa 5 li seviyeleri görmesi hayal olmaz teknik anlamda 6 üzeri kağıt rahatlar ve yeni alıcılarıda davet eder