2 ay önce almıştım..151 den..bu gün sattım: 161 den......eğer başka endeks hissesine bile girseydim karım çok daha fazla olurdu...bir daha patron hissesine bulaşmam.....size kolay gelsin..
Printable View
2 ay önce almıştım..151 den..bu gün sattım: 161 den......eğer başka endeks hissesine bile girseydim karım çok daha fazla olurdu...bir daha patron hissesine bulaşmam.....size kolay gelsin..
İlk defa borsa düşerken dirençli görüyorum.gözüm yaşardı...
Spekciğim başına taş mı düştü
...yoksa mızrak çuvala sığmaz mı oldu..haftaya perşembe bu güne kadar yapılan satışların teslimatının son günü..bundan sonra satışı yapılan ofis ve dükkanlar hak sahiplerine anınds teslim adilecek.
Gelsin paracıklar....ilk çeyreği görmeden satış yok...
Gelsin paralar, o paralarla küçük yatırımcı ile az daha eğlensinler.
Afrin operasyonunun pazartesi olumsuz etkileri olurmu? Yoksa yaklaşan bilanço operasyonu mu yapılır, fikri olan var mı acaba
Operasyon bu şekilde giderse olumlu yansır. Çünki hava desteği planda yoktu bu çok olumlu. Ayrıca uzun vade Türkiye terör belasından kurtulacak inşallah. Türkiye bütçesinin büyük bir bölümü savunma harcamalarına gidiyor. Bu durum uzun vadede ekonomiye çok olumlu yansır.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaptıkları bildirimlerde bugüne kadar yapılan satışlar %41 sadece. Düşük oran. Cazip bşr bölge değil mi acaba, bölge bilenler bu konuda bilgi verir mi
Bu satış oranı flnabsal borcu hafifletici değil. İştlraki olan akasya hlsselrini hakim ortağa satabilirse iyi olur. Yüksek miktardaki ipotekler duruyor bunların bir an önce fake edilmesi gerekir