Bu arada onlara bakarken USD/TL de 5.60 oluverir...
Bu arada onlara bakarken USD/TL de 5.60 oluverir...
Kürt=pkk değildir bur bir, her kürt oyunu sözde kürtleri savunan hdp ye verseydi chp den çok milletvekili olurdu ama her kürdü kandıramadıkları için son seçimlerde chp nin oyları ile meclise girebildiler ikii. Akp nin yaptığı hataları şu anda chp yapıp teröristin kucağından kalkmıyor üüçç.
Eğerki terörist iseler bunlar (HDP=PKK diyorlar ya RTE filan) o zaman devlet (başta RTE, ilgili bakanları, savcıları, yargısı (anayasa mahkemesi), kolluk kuvvetleri (polisi,askeri)...) kapatsa ya bunların faaliyetlerini , partilerini...Bilakis meclisten seçim yardımı yapacağına maddi olaraktan...kimbilir kaç milyon tl vermişlerdir yine bunlara devlet eliyle (seçimler için)...kapatsalar ya...konuşacaklarına aksiyon alsalar ya...
Kürtler elbette vatandaşı oldukları TÜRKİYE'ye oy verecek. Batı'nın vekalet verdikleri barış, demokrasi, özgürlük maskeli teröristlere değil Sayın EREGLTUPRS.
valla ırkçılık yapan herkese karsıyım... ben mesela türk kökenli değilim.. eşim izmirli türk kökenli.. eniştem biri türk aydınlı.. diğeri vanlı kürt.. zaten çocuklarım karma olacak.. çocuklarımız türk kürt karışımı... eee hepimiz çocukları karma olacak .. böyle ayrımcılıkların sonu gelmeli
Bist %3 aşağıda, dolar % 3 yukarıda an itibariyle.
Ben de diyorum ki başlığımızın trollerine ne oldu? Dolar yukarı, borsa aşağı, troll out. Her zaman olduğu gibi.
Seçim tarihi yaklaşırken bu gelişmeler iktidara oy kaybettirebilir.
Konu Kürtlerden açılmışken 2 laf da ben edeyim. Çözüm sürecinin bitmesi ile ekonomik krizin başlaması arasında bağlantıyı bir tek ben mi görüyorum? Durum gerçekten buysa krizden çıkış için ne yapılması da ortada. Ben bir kaç yıl içerisinde çözüm sürecine dönüleceğini öngörüyorum. İster beğenelim, ister beğenmeyelim..
Doların bekası 5,62 yi aştı.Sterlin deki teröristleri anlatmaya kelimeler yetmez. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
bence çözüm sürecine gerek kalmayacak... bundan yüz sene sonra bütün toplumlar birbirine karışacak... dünya tek topluma gidiyor..istesek de istemesek te .. köylünün cebinde bile internet var.. gecen köylü bir kız japon biriyle nette tanışıp evlenmiş.. bizim bugünkü tartışmalarımız gelecekte komedi olacak