En bastsn beri senin gibi dusunuyorum ama 2.70 e mal koyuyormus v ky aliyormys
Bugun galip in operasyonuna ugrasyanlar en cok dusenlerde fark ettiniz mi
Printable View
kim miş o ekürisi. ayrıca neresi erken on günde %100 den fazla primlenmiş. kaldı ki galipi tanıyanlar bilir ki galip operasyon yaptığı kağıtlarda %40-60 arası primlendirip gömmeye başlar. burda çok bile kaldı. aslında bu kadar kalması ve ortalamasının üzerinde primlendirmesi beni ümitlendiren tek durum. yoksa başka da bir gideri yok gibi duruyor. demin de sordum. galipin girmesinden başka temel teknik veya habersel anlamında herhangi bir neden var mı yükselmesi için , ne sorduğum cvp verdi ne de bir başkası. bu da demek oluyor ki spekülatif bir yükseliş... ee haliyle spekülatif yükselenin spekülatif ve anlamsızca düşmesi de hem kaçınılmaz hemde çok normal.
haa siz şimdi derseniz ki işin ne o zaman burada diye? cvp verim. yukarı da da söylediğim nedenlerden ve gereğinden fazla toplamasından kıllandıydım acaba satış haberi filan mı gelecek vakfn, avgyo veya avtur gibi yükseltecek mi diye bi miktar aldım. düştükçe de almaya devam ettim. ve son durumda işte bende yakalandım. elimde hisse olmasına rağmen olumsuzum. çünkü aklım zarar kes yap yolun başında iken kaç kurtar kendini diyor. gönlüm son bir atak daha yapacağını söylüyor. ve bende gönlümün sesi daha hoş geldiği için bekliyorum. sonuçta aklımın dediğini yapmış olsam zararı peşin peşin kabul etmiş oluyorum ama gönlümden geçen olursa hiç olmaz sa zarar etmemiş olurum diyorum. hakkımız da hayırlısı olsun inşaallah
yaklaşık 15 yıldır bu kağıdı takip ediyorum alıp satıyorum. sadece alıp satmak değil Genel kuruluna bile katılıp genel müdürü sorularımla sıkıştırdım. Riva arazisi büyük bir bomba olacaktı ama zamansızca çok ucuza sattılar (yönetimin sahip olduğu başka bir şirkete) ve umutlarım kırıldı. SPK ve BİMER e şikayet bile vettim.
Ancak iki Riva arazisinden elde edilen yaklaşık 100 milyon tl gelir şirketin hem borçlarını kapanmasına hemde yeni projelere imkan sağlayacak duruma getirdi. (bu konuda herhangi bir duyumum yok sadece tahmin)
benim maliyetim 1.15 -1.35 arasındaki alımlarımdan oluşuyor.
dün 3.20 satışı yaptım ve 2.80-3.05 lik alımlarla zarar etmiş gibi görünsem de lot sayımı artırmış oldum. neyse.
ayrıca on yıl önce bu kağıt tarihi zirvesi olan 6.10 gördü. piyasa değeri 200 milyon dolarlara ulaşmıştı. Belki tamamen spekülatifti ama gördü işte. 40 milyon tl sermaye ile sektörün en ucuzlarından biri ve spekilasyon ve yeni proje potansiyel beklentisi var.
şimdi de koç ve korayın boş boş durmayacağını düşünerek ve sermayesi küçük olduğu için kolay spek yapılacağını gördüğüm için (nitekim Galip de görmüş) kağıdın gidişinden ümitliyim. sadece ümit.
arkadaşlar takas paylaşırmısınız. öğleden sonraki hareketi kim yapmış acaba bakalım
Sanki taban olacak gibi. Bu hızlı yükselir gibi yaptığı hareketten sonra satış baskısı bunu hissettiriyor
albatros25, cak76, donkomi, emek, jackal65, kasap, mecitt, melih55, mithrandir, serkan1907 şuan ismini aşağıda gördüklerim. forumda bulunduğunuz halde neden bilgi paylaşımınzda bulunmassınız anlamıyorum. bizler ky olarak birbirimize yardım etmeyeceksek zaten galip bize ne yapsa bize müstehaktır. şuraya her takas atana her sefere allah razı olsun deyip dua ediyoruz. çok basit bir hareketle hayır dua kazanıyorsunuz. neden bu kadar umursamaz bi şekilde izleyici pozisyonunda kalıyorsunuz. atın şu ölü toprağını üzerinizden yahu
https://i.hizliresim.com/1gV0Wp.jpg
Son durum