25 Haziran Salı 12:35 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SİPARİŞLE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZ - HT
aslında yapacağım da çok dillendirildiği ve başkası istiyor diye yapmıyorum şimdilik diyor :he:
Printable View
25 Haziran Salı 12:35 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SİPARİŞLE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZ - HT
aslında yapacağım da çok dillendirildiği ve başkası istiyor diye yapmıyorum şimdilik diyor :he:
ERDOĞAN: DIŞARIDAN DAYATMAYLA KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZ-AHABER
ERDOĞAN: (KABİNE REVİZYONU) ÖYLE BİR ŞEY YAPILMASI GEREKİYORSA YAPILIR, SİPARİŞLE KABİNE REVİZYONU OLMAZ
Biri daha damat görevden ayrılıyor derse dalarun yeminle. Damat ölene kadar görevinin başında işte.
hatalı ödediğiniz mangırları son beş seneye dönük isteme hakkınızın olması lazım... son beş yılda her yıl için ayrı ayrı elde edilen gelir o yılın sınırını aşmıyorsa , belediyeden ben bilmiyodum be ya , verin paracıklarımı geri diye çıngar çıkarmadan bankoda , efendi gibi yazılı dilekçe verilerek , son beş yılda ödediğim mangırlarımı geri veriniz hakkı mahfuzdur... kanun değişmediyse tabii...
ERDOĞAN: DIŞARIDAN DAYATMAYLA KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZ-AHABER
Erdoğan'ın nasıl davranacağını öngörmek için kendiniz gibi değil Erdoğan gibi düşünmeniz gerekir.