Printable View
Alıntı: Originally Posted by Seyes Bende var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende var 1000 adet bugünde 3000 adet daha geliyor :) Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum
Alıntı: Originally Posted by admustafa Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır. Yok 2 hafta önce almıştım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır. Ben geçen hafta Çarşamba günü almıştım [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum %3 yükseliş bekliyorsunuz yani :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa %3 yükseliş bekliyorsunuz yani :) Hemen hemen ustadim 😃😃😃 Yoksa cok kan kaybeder Veysel b bunu gorecek bilgi duzeyindedir...
Alıntı: Originally Posted by investor35 Ben geçen hafta Çarşamba günü almıştım [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Umarım yüklü bir alım değildir ve telafi eder kısa sürede
TCD verdiği kazançları aldı benden bugün itibariyle. Çok sıkıntı yok o yüzden.