müspet anlamda dünya üzerinde çok iyi yaptığımız hiç bir şey yok
menfi anlamda ise tonlarca, gün gelecek sağlıktaki sözde başarının göründüğü gibi olmadığı barizleşecek..!!
Printable View
bloomberg'de konu "borsaya neden girdiniz".
İlginç şeyler var.
- Covid sebebiyle işim bozulunca kredi çekip girdim.
- Dövize vergi gelince dövizi bozdurup girdim.
- Tövbeliydim, annemin ısrarıyla girdim.
- Almanyada yaşıyordum, yasaklara istanbulda yakalandım, evde kapalı kaldım, ben borsaya girmeyeyim de kim girsin.
- Büyük büyük şirketlerin çok ucuz olduğunu düşündüğümden girdim.
- Herkes giriyordu ben de girdim, biraz zarardayım, şimdi zararımı çıkartmak için devam ediyorum.
- Her gün yükseliyor diye girdim.
-
insanların çıkması hayatin devam etmesi pek sorun olmayacak gibi görünüyor ama dikkat edilirse.
fakat kimisi nisan yapıyor kimisi üfürükcuye üfürtüyor kimisi de elini iyice yalayıp para sayıyor. son söylediğimi bizzat gördüm.
bunlar yapılmasa hayatımıza devam ederken su an belki de 0 a doğru gidiyor olacaktık.
Erdoğan : Hafta sonu maalesef çok yerde istenmeyen görüntüler vardı , bunlar doğru şeyler değil , bu işin telafisi zor , virüs çok çabuk bulaşabiliyor.
https://cdn.media.gazeteduvar.com/2020/05/bahceliic.jpg
Sen devletin başı olarak, maske çenende görünürsen olacağı o, imamın maskesi çenesinde olursa, cemaatin maskesi de cebinde olur hesabı.:oleyo:
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.