Tam derin mevzulara el atarken yine dövize dönmüşsünüz . :kahkah: Bu sorunun cevabını atalarımız '' ***** kadı öptüyse kime şikayet edeceksin '' gibi bir sözüne denk geliyor.
Printable View
A haberde özel konuşması varmış zatın birazdan.
Bu DEM ile ilgili bugun bir ekonomist bir aciklama yapti.
Hergun saat 11.00 de kur aciklaniyor.
Kur hangi kur ?
TCMB ALIS kuru.
Satis degil.
Yani farzedelim kur 20 oldu,
Tcmb ALIS kurunu 13 aciklarsa ne olacak ?
DEM ci varsa bir dusunsun bu konuyu.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün gr altın almıştım 640,dehledim gitti 691,artık günü birlik,saatlik takılıyoruz,yani kısaca trade...ytd.
Ne güzel tezgah! Seans içinde doları yükselt borsayı yükselt. Tekrar yükseliyor diye atlayanlari mallandir. Seans kapandığında dolara çak. Pazartesi dolar düşüyor diye borsayı da düşür. Hisselerde çok gördük böyle tahtaci numaralarını ama devlet gücüyle tahtacilik yapılıyor. Yazık bu millete!
Yine aynı salı günü, bir nalbura '' sıvacınız var mı '' dedim. Yanında oturan yaşlı birini gösterdi. Yapacağı işi tarif ederek kaç para dedim, adam atarsın bir şeyler dedi. Tamam haydi malzemeni al gidelim dediğimde telefon numaranı bırak ben öğle yemek arasında yarım saatte yaparım dedi. Çarşamba öğlen oldu halen gelecek.... Dükkana giderek neden gelmediğini sorunca '' yarım saatlik işe gitmiyoruz '' dedi. Tam çıkacakken , yan esnafla hararetli Osmanlı atamız mı, padişah kadınları yabancı olduğuna göre cariyelikten geldikleri, cariyenin doğurduğu çocuğun makbul olmadığı üzerine hararetli tartışma başladı. Yer yer hadislerden , ayetlerden örnek vererek alakasız ve kulaktan dolma tarih bilgileriyle - Ben ekonomistim- der gibi -ben tarihçiyim, benden iyisini mi bilecen - noktasında ayrıldılar. Sonra döndüm esnafa ; ben sana islami selam vermediğim, merhaba dediğim için mi , benim işi salladın dedim. Utanmadan - elbette bizden olmayana hizmet etmeyiz- dedi. Sanki beleş yapacak.