Suç yok amma
Ahlaksızlık var
Printable View
Bence bilanço iyi gelecek
Kemal Abinin huyudur
Iyi haberleri nasıl kötü
Hale getiririm
Bu konu da bayağı bir yeteneği vardır
gerçekten bunun bir satış olduğuna inanıyor musunuz? Bir yandan basmane haberleri pompalanıyor, bir yandan hisse mi satıyor Kemal? Borsa borsa olalı böyle ........ görmedi. Göremez de. Beraber iş tuttuğu Göllü bile yanında Peygamber kalır bu .....in.
2 yıldır yatırımcılara kan kusturuyor. Koca şirket, üstünde durduğu arsanın yarı fiyatına değerleniyor piyasada. Bastıkça da basıyor. Ama sağlığı ile ilgili güzle haberler var Kemal'in. Tez zamanda inşallah.
Zalim kz
Yatırımcıyı soya soya doymadınya, gözünü toprak doyursun
Allahtan korkmaz, kuldan korkmaz kz kefenin cebi yok bunu yaz beynine
Nasıl bilirdiniz dediklerinde ne duymak istiyorsun belli oldu
Patronlar bu enflasyon ortamında hisse toplar, bizim ekonomist kemal hisse satar. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Holdingin hisse satması, şirketin ileride temettü vermeyeceğine işarettir. Kemal amcam son bilançoda eksi favök le kâr transferini çok güzel becerdiğini ispat etti diye düşünüyorum.
Daha önce de yazdım, patronda iyi niyet namına hiçbir belirti yok, bilançolardan da birşey beklemiyorum artık.
Hisse için tek olumlu beklentim; holdingin satacağı hisseleri ky ye yedirmek için kısa vade olumlu haber serileri izletebilirler. O sırada ne yaptınız yaptınız yoksa Kemal'in hamalı olursunuz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya Mzhld’nin satacağı lotları, KZ borsadan uygun fiyata kendi şahsına ve yakınları adına alıp, sonra yukarı sürerek kazanç elde etmeyi planlıyorsa.
Her ihtimal potada.