Yarın bağımsız merkez bankası için faizi 30 a çekmesi için son şans yoksa 100 e çekmesi bile işe yaramayacak .
Bunu neden dedim 12 aylık gelecek enflasyonun ortalaması olabilecek ilk karar hamlesi olması için
Printable View
Yarın bağımsız merkez bankası için faizi 30 a çekmesi için son şans yoksa 100 e çekmesi bile işe yaramayacak .
Bunu neden dedim 12 aylık gelecek enflasyonun ortalaması olabilecek ilk karar hamlesi olması için
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
4 Std.
Politika faizi artışı? Kaç puan? 10? 20? 30? 30 artırsa % 44’e çıkıyor.
Nisan TÜFE %70;
Mayıs TÜFE muhtemelen %80 ! Neye yarayacak? 30 puan artışı Erdoğan nas dururken seçmene nasıl açıklayacak?
Olmayacak şey! Sandığa böyle gidecekler. Sürünerek.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Yok,inadına oyum aynı kişiye diyor sokak kürtajında cebinde 25 tl olan dayı,bir abla geliyor;6 lı masa hayın,bizi Avrupa ya böyle savunan çıkmadı diyor...yani daha ses gelecek bir kıvam yok,onun için tekli ekmeğin bir ayda 10 tl üstüne çıkması gerekir...:yes:
Bu günlerde neredeyse tüm gün youtube da sokak röportajları izliyorum,pişmanım diyenler var ama kararsızım diyenlerin alayı aynı partiye oy verecek,çünkü muhabir;muhalefette size yakın parti var mı diyor? yok! eeee seçim zamanı bir kaç küçük avanta ve oylar ampüle....