TOGG dan pay kapmaya çalışan karele yazık değilde TOGG ortağı Vestele yazık demek , sizi tebrik ederim gerçekten Allah yolunuzu açık etsin hepinize bol şanslar bedelli için paraları hazırladınız mı bu arada Allah yardımcınız olsun
Printable View
TOGG dan pay kapmaya çalışan karele yazık değilde TOGG ortağı Vestele yazık demek , sizi tebrik ederim gerçekten Allah yolunuzu açık etsin hepinize bol şanslar bedelli için paraları hazırladınız mı bu arada Allah yardımcınız olsun
Burada kimse Vestel e laf söylemiyor ya da Karel le karşılaştırmıyor aksine patron faktörü olmasa vestel beğendiğim de bir şirket, ama siz kendi kendinize anlamsız bir şekilde Karel le vesteli kıyaslamaya başladınız sanki bu iki şirket aynı sektördeymişte aynı pastadan pay kapmaya çalışıyorlarmış gibi bir yanılgı içindesiniz, dediğiniz gibi Allah hepimizin yolunu açık etsin, bedelli paralarını dert etmeyin siz, Karel yatırımcısı olan kişiler neye yatırım yaptığının farkındadır ve hazırlığı vardır merak etmeyin siz kendinize dikkat edin bence tek hisseye yatırım yapmanın çok sıkıntıları olur...
vesteli 2 tl den beri bilirim patronuda bilirim....milletin kanını emdi 10 yıl...sonrasında uçtu gitti...istediği kadar fizana gitsin benim için beş para değeri yok almam patronunuda hiç sevmem...
Karel, daha üretimi başlamadan Togg'dan pay aldı zaten ama küçük bir pay, Karel Togg'a sadece 6 parça üretiyor ve bu satışın Karel cirosundaki payı çok küçük zaten, karelin çok farklı alanlarda üretim, arge ve yatırımları var, sayın Cok bu konu karşılıklı cevaplarla anlamsız bir şekilde uzuyor, bu diyaloğun kimseye bir faydası yok bence, iki şirket büyük oranda farklı sektörlerde ayrıca burada şahsınıza ya da Vestelinize! doğrudan sataşan kimse de yok gördüğüm kadarıyla, özetle Allah yolunuzu açık etsin diyorum 👋
Hasan bey geçen yıl otomotiv sektörüne dönük satış 198 milyon kar marjı %31 bu yıl 1,4 milyar ama kar marjı %12....Bunu nasıl yorumluyorsunuz...