eksi yazmaya başladı mı bir ay soluksuz veriyor..
Printable View
normalde huyum değildir ama RPD'nin dapgm'sinden aldım az bi miktar bugün 34'ten. 80'lerden geldi buraya..ortada birşey yokken sırf spekülasyonla bu kadar düşüşe yürek dayanmaz..
ya o andavallar internetten online hesaptan paramı takip edebiliyormuyum, günlük ne kazandım bilmek isterim diye sormamış bile. soran olmuş da kadın bunlara gizli fon öyle internetten izlenirmi falan demiş: ) abi ne yeteneğin olursa olsun, ne kadar zengin olursan ol uyanık olmazsan tüm paranı kaybedebilirsin bu hayatta..
Isbankasındayım T+3 den satınca (pazartesi sabah satmıştım) persembe öğleden sonra yatırdılar. Bir fon daha alınca pazartesiye sarkıttılar gecelik 32 den repo ile. Çakal ********ler. Hoş bütün bankalar öyle. Dün bekleyip bugün ppf ye geçip pazartesiye kadar yürüyecektim. Bende hata. 5 gün 32 den repo ile bekliyorum. Bütün dolar kazancım gitti. Ne kadar hıyarım. Neyse umarım geri alırız. Yatırım hesabını kapatacağım. Müşteri kaybettiler. Kendileri bilirler. Hayır yani anlamaz zannediyorlar herkesi ondan bu rahatlık . Ben sabahtan satış emrini vermişsem bana sabah yatıraksın öğleden sonra değil. Bir de maden böyle bir şey yapıyorsun repoyu piyasaya göre yap it oğlu
Proje iptal leri olduğundan dusmus ,