Originally Posted by
BLACKM
Hisseyi Halen alıyor bu güruh yandaşları uzerinden, ve hala hisseyi test ediyorlar, bir anda sürmüyorlar, buralardan da veren olurmu diye yavaş yavaş ilerliyorlar, 6,40!a geldi dayandı, bu bakicambazlarin bilemediği veya dusunemedigi şudur, bu fiyatlardan bol bol alırız diye düşünmelerine rağmen niye acaba satan yok? sebebi şudur, örneğin ben maliyetim 3-3,5 TL.civari olmasina rağmen benim bir hedefim var ve o hedefim 2 basamaklı fiyatlar olduğunu buradan bağıra bağıra söyledim ve hala da söylüyorum, diger uzuncu arkadaşlarında maliyetleri asagi yukarı aynıdır, 6,40 baktığın zaman kardayiz, ancak hisseyi bilen yatırımcılar olarak en az 15 TL.olmasi gerektiginide cok cok iyi biliyoruz ve ben bu yüzden satmıyorum, benim gibi uzun vadeli tutan diger yatırımcı arkadaşlarda ayni şekilde çift basamaklilari gormeden vermeyeceklerdir, elinde malı olupta bu fiyatlardan veren zaten verdi malları kalmadı bu arkadaşların, kalan mallar bizlerde, bizde ne zaman satacağımızı söyledik zaten, Bakicambazogullari korkmayın bu fiyatlardan,zaten malda alamıyorsunuz, biz vermiyoruz bu fiyatlardan versek zaten verirdik 5 li fiyatlardan, 6,40 oldu hala vermiyorsak bir bildiğimiz var değilmi? Bu bildiğimiz şeyi de zaten size söylüyoruz, ızdırabı yandaş gürûhunuza çektiriyorsunuz haberiniz yok, biz bekler dururuz, zaten de bekledik, bizi alıştırdınız beklemeye, beklemezsek üzülürüz😂 Yani kısaca bizden bu fiyatlardan mal çıkmaaazzzzz! Siz ancak nal toplarsınız,