Printable View
Alıntı: Originally Posted by KPL Ya hisse.net telden kullanılmaz hale geldi Durmadan reklam çıkıyor, uğraşırken mesaj yok oluyor filan tapatalk diye bir uygulama var tavsiye ederim.
Alıntı: Originally Posted by KPL Ya hisse.net telden kullanılmaz hale geldi Durmadan reklam çıkıyor, uğraşırken mesaj yok oluyor filan Tüm reklamları engelleyen DNS sistemler mevcut. Ama tüm reklamları engellediğini unutmayın. (bildirilen) Android için olan Ayarlar , Network veya bağlantılar Diğer bağlantı ayarları veya buna benzer bir şey Özel DNS veya private DNS Adres kısmına dns.adguard-dns.com
https://s3.tradingview.com/snapshots/z/zlOcUNC1.png
vay seni serefsize bak la 94957 yi kırıp 947xx e savurmuyor :vk: savur la oynadığın oyunun ağzına tükürem :drunk:
Alıntı: Originally Posted by Delta Heavy tapatalk diye bir uygulama var tavsiye ederim. onu deneyip sevmemiştim ama tekrar bakacağım
Alıntı: Originally Posted by secbul Tüm reklamları engelleyen DNS sistemler mevcut. Ama tüm reklamları engellediğini unutmayın. (bildirilen) Android için olan Ayarlar , Network veya bağlantılar Diğer bağlantı ayarları veya buna benzer bir şey Özel DNS veya private DNS Adres kısmına dns.adguard-dns.com :ok: bakacağım
Alıntı: Originally Posted by KPL Ya hisse.net telden kullanılmaz hale geldi Durmadan reklam çıkıyor, uğraşırken mesaj yok oluyor filan Brave diye bir browser var. O uygulamayı kullanıyorum. Öneririm
Alıntı: Originally Posted by mavsar Brave diye bir browser var. O uygulamayı kullanıyorum. Öneririm :ok: teşekkürler çoğunlukla evdeyim, biraz da o yüzden herh bu tarafım pek gelişmemiş, halledeceğim