Bol alıcılı tavan kapanışı da güzel olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bol alıcılı tavan kapanışı da güzel olur
Zamansız rüzgar, kır gönlümün zincirini, afyon çimento
Lotlar havada uçuşuyor...
Sörf tahtası gibi
O kadarda değil,hiç milyon lotlarım olmadıki bunda tradelik,belki yıl içinde anca olmuştur,100 üzeri ancaydı,zaten bu aralar pek takılmıyordum buna marj araları ufak diye diğer hisselere yönelmiştim...Ama bugün süper bir hareket yaptı,2.89-3.09 %20 marj fena sayılmaz,zaten öncedende 2.70-90 arası yapıyordu bu marjı,yine 3 üstünde kalamadı,kalsaydı 3.50 deneme yapması ihtimal dahilindeydi...bugün BURCE'den iyi kaldırdım,çok iyi tade yaptırıyor...neyse zurnanın zırt deliğinde kapattı 2.99,yarın gün ola hayır ola.
Hadi bakalım açılış 3.03 yaptık hayırlısı..
Yine sessizlik hakim guruba kademeler3.05-----3.06
Aferin 👍🏻 devam spek çalış çalış Petkim zarar sen çıktıkça zarar azalıyor acaba kaçakadar çıkacak
Yürü len spek bozuntusu sen çalış biz yatacağız
Hadi bakalım bizi emekli et 🤑🤑🤑🤑💵💴😂
Benim gibi petkim zede kaç kişi var burada
Eyvallah zaten Afyon'a ben de güveniyorum sıkıntı yok da, bu arkadaş sürekli bi petkim kötülemesi afyon pazarlaması yapıyor diye söylediğinin anlamsızlığını ifade etmeye çalışıyorum. Bir mantık çerçevesinde olsa yine tamam diyeceğim ama o şekilde konuşulunca spekülasyona giriyor bu sadece.
Yürü spek kaznmaya devam iyi ki petkim satmışım zararına Afyon çimento aldık spek bizi oyalıyolar ama kuzu gibi götürüyor biz de kazanacaz spekte kazanacak yoksa parasının değerini düşürür
Bu gün bir sürpriz yasarmıyız tahtada lotlar havada uçuşuyor..3.05-----3.06 kademesinde milyon lotlar sahnede
Kapanış 3.07 bu kademede 11.569 000 işlem oldu
3.08 kademesi 8.414.000
3.09kademesi 7.863 000
3.10 kademesi.2.72100 lot işlem oldu bu sefer yarın d*****n kuyruğu kopar gibime geliyor..buradan mallananlar hayrına almamıştır..diye düşünüyorum
Bu kadar işlem boşuna olmasın kır artık bu nedir .. çocuk oyuncağı gibi..kıriyorum gibi yapıp ....
Yol uzun...sabretmek lazım..
Kamil spek ky silkeliycem derken bana biraz hatırı sayılır bir mali kaptırdı, bakalım uzun vade beraberiz Afyon'da artık.
Bu Afyonu bu halde her kim bekletiyorsa gün yüzü görmesin iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin en sevdiklerinin acısını yasasın
Kanser olmak isteyen afyon alsın
Sayın refebaba ve sasa 500 ne diyorsunuz neler oluyor.
sayın kanarya burak 16 yorumlarınız. saygılar
https://i.hizliresim.com/BbQONW.png
HAFTALIK
Citi yememiş içmemiş toplamış, ak yatirimdaki patron malimidir ne öyle mali ciddi toplu durumda.
Artıda acıyor ama yine ............... birisi satıslarla düsürmeye calısıyor ne diyeyim sonuna kadar burdayım istersen 0 a indir inat ettim
3.14 üzerinde kalması gerek ki
Yeni hedeflere varalım
Maliyeti 3,14 olan hatırı sayılır lot var . Bu güzel işte.ytd
İşlem hacmi 570 milyon TL hani çok ciddi bir rakam bugün döndü ama hayırlısı. Halka açık market değeri 600 milyon TL iken 570 milyon TL nin dönmesi dehşet bir rakam.
İşlem hacmi o kadar yüksek olmasına rağmen hissede %5 civarı bir ilerleme olması gerek teknik anlamda gerekse hisse bazında ne anlama gelir.
İşlem hacmini göstere göstere dirençlerin kırıp hissenin önü açılıyor
İşin garip yanı karanlik odada 3.16 kademesindeki bir milyon lotlar aliptekrar mal yıgdilar ama farketmez alan babasının hayrına almamıştır...bu gün mü pasta önemli bir de yabancida el atiysa artık bir şeyler değişmeye baslamastir
Düzeltiyorum şuan iş yatieimda görünen 614 milyon TL bu deli dehşet çok ciddi bir rakam.
Hissenin halka açık fiili dolasdski hisselerinin market değeri 600 milyon TL hani bugün birşeyler oldu ama ne oldu bir kaç gün sonra net ortaya çıkar.
3.16 postaladım gitti,alan hayrını görsün:wave: