Hurgz da kazik yediginizi de dusunmuyor agustos 2018 de endeks parcalandi her hisse yari fiyatina indi dgzt nin halka aciklik orani yuzde 2 degil mi yani spek kagit
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hurgz da kazik yediginizi de dusunmuyor agustos 2018 de endeks parcalandi her hisse yari fiyatina indi dgzt nin halka aciklik orani yuzde 2 degil mi yani spek kagit
Ohooooooo....
Kap haberlerinde var açın bakın. Aydin Doğan hisselerin devrini yapmadan önce yapilan anlaşma gereği hurdz ın hangi iştirakini dohol e devretmis.
Bulamazsaniz ben size yardimci olurum. Haberde bu satiştan ne kadar kar edildiği de yaziyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurgz rusyadaki zarar yazan istirakinin satisi vardi o da iptal edildi. Aydin dogandan sadece zarar kaldi hurgz demiroren onu temizliyor aylardir ve iyi temizledi sadece ayirdigi yedek akcesi 100 milyon.aydin dogan kaynaklari dusari cikardi istirak diye sonra zarar ettirdi, simdi Dgzte de milletin eline vericekler.
Açıp bakma ile olmaz guzel kardeşim madem ortaya bir söz söylüyorsun gerisini getir merak etme biz konuya yeterince hakimiz gozumuze soka soka faaliyet kari istirak satisindan diyorsunuz unutmayin bunu istirak satisindan elde edilen geliri faaliyet karina yazamazsiniz. Muhasebeyi birakin matematigin bile temel ilkelerine aykiri. LUTFEN INSANLARDAN OZUR DILEYIN YALAN SOYLUYORSUNUZ CUNKU.. INSANLARIN ONUNDE 3. CEYREK RAPORU AYIPTIR AYIP
evet faliyet karı yazmadı nedenine bakmak lagzım satıştan sonrada hürriyete reklam yasagı devam etti
birde satışa tepki olarak diyer gurupta reklamı kesince
zarar arttı ve gazete satış karına kaldı
bu onbargo 4.çeyrek itibariyle kalkmış gibi
biliyorsuz gazetelerin en büyük reklam geliri kumu reklamları ve bu reklamlar 4. çeyrekte hatırısayılır artmayabakladı
birtek türkcel reklam anbargosu var
4. çeyrek itibariyle kar yazmaya başladı
sermaye artırımı ve kotan çıkma meselesi
bu kadar alangeli işler yapılmış bir hissede kottan çıma işlemi biraz riskli ki uzun yılar alır
sermaye artışı zararı varsa bize onlarada var
bu işlemi 1.5 tl fiyatan yapabilirlerniydi bilmiyorym ne güzel 0.75 kadar verdiler ki bu işleme yasallaştırdılar
dogan hüriyeti temizledi verdi rusya operasyonu bu günler için devam ettiriyor tüpcü
o operasyonlar kapalı
dogan hirriyet emlagı aldı geri 77 milyon dolara yani para verip aldı
şuan hürriyet mali açıdan cok kuvveti dir
bu çeyrek itibariyle her çeyrek kar yazacaktır
tekrar hürriyetle ilgili degerlemeleri görecegiz
ne yazıkki bu işlemlerbizim vergilerimzle bize karşı yapılıyor
insanı kahreden bu
bunların yanında dogan bile ....................
TÜRKİYEDE HERŞEY MÜBAH OLDU
Buyur dostum.... Ozellikle kırmızı ile işaretlediğim yere iyi bak.
http://https://i.hizliresim.com/Gm1G9V.png
http://https://i.hizliresim.com/NnbGDY.png
http://https://i.hizliresim.com/v6oyPp.png
http://https://i.hizliresim.com/LloGDz.png
Ne yapalim guzel kardesim simdi elimizde hisseleri satalim mi? Faaliyet kari 400 milyona yakindir, ne yapilsaydi aydin dogan in disari para cikarma harekati engellenmeseydi bu istiraklerden surekli zarar mi yazsaydi firma
Firmanin 15 milyon kadar kucuk olan banka kredisi borcu demiroren grubunun sagladigi sermaye artisi ile kapatiliyor. Sifir banka kredisi ile yani sadece sermayesi ile buyuyecek firma su donemde bundan daha iyisini yapabilen bir firma var mi? Konkordato ilan edilen firmalar tavan yapiyor fiyat seytandir sizi yaniltir arkadaslar.
Ben size satın demedim, diyemem de zaten. Ama sizin dediğiniz gibi 400 milyon faaliyet karı falan, ortada öyle birşey yok. Net karin % 80-90 i bu iştirak satişından ve ana ortağa verilen borcun faizinden gelen miktardir.
Lütfen bilancoyu iyi inceleyin sürekli düşen bir satış adedi ve miktarı var ortada. Ana faaliyet konusu gazete satışı ama bir türlü istenilen düzeyde değil.
Ama bu olumsuzluklar yaninda iki tane olumlu tarafı var şuanda.
1. si hurgz surekli kemiren yurtdışı faaliyetleri durduruldu.
2. Artık reklam gelirleri daha fazla olabilir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurd dışı faliyetlerintamamı durdurulmuştur bilançoya etkisi sıfır
sadece 7 milyon dolar rusyada borç vardır buda krediyle yapılandırılmış ve ödemesi yapılmaktadır
bu işler
canbaza bak canbaza operasyonu
tüpcü operasyonun sonuna geldi
her zaman söylerim borsadan kagıt almaz
neden mi operasyon yapmak için
bu kagıt sürekli toplanıyor
kottan çıkma HİKAYE
degere bakın
dogan holdingte buradaydı
bu mümkünmü
hiçmi birşeyler degişmedi
degişmiş olması mümkünmü sahibi
bu
dogan gazete deyil
burası hürriyet
kottan çıkaracak olsa herkezin malını alırlar ve
fiyata m iyata bakmazlar adam zaten vermiş parayı
ky 20 milyon lotumu hesaplıyacak ederineki bu lotların
bunlar birine yol vermiş kagıt ta
birileri malı topluyor işlemlere bakarmısınız kimseyi yanaştırmıyorlar kagıta
ne zaman biter bu büyük oyun bilemem görürmüyüm bilemem
yanlız bu toplana mallar satılacaksa bizim gibi kerizlere iyi fiyatan aşagı olmayacagı belli satmaz bunlar
buralardan almayan kerizler 2 liradan grafikler çizecek
hep beraber görecegiz
hepberaber diyecegizki
vay be ne günlerdi ne YEDİRDİLER BE
İnşaAllah Sn. Çırak biz kağıdın sürekli pazarlanmasına laf ettik. Yüksek maliyetle bekliyoruz. Ha adam buralardan aldımı kar eder. 5-6 olacak diyenlere lafımız .
Guzel yorum
Dostlar, ortaklar bu kağıtta manyak oyunlar döndüğü artık çok net. Mal toplamalar, kağıda yabancı yaklaşamaması, spk denen kurumu bile alet ettiler bu oyuna. Pasta büyük görünüyor. Ben 1,45 maliyeti 1,28 e kadar çektim amacım 1 lira altına çekmek. Sadece hürriyet in marka değeri bile şunki piyasa fiyatından çok çok üsttedir. Avrupa açılımı, iktidar yakınlığı , düzelen, temizlenen bilanço vs vs. Bana kalırsa ky satsa çok daha işime gelir. Bir an önce hafifler kağıt ama bu seviyelerde toplandığı çok açık. Bende onlarla beraber topluyorum. Ticaret risklidir. Bütün paramı kaybetmeyi göze aldık; hedefe gelene kadar burdayız. Ytd.
Şirketin esas faaliyet karı 15,5 milyon a çıkmış bi önceki çeyreğe göre %40 civar artmış. Satışları artmış. Borçları çok azalmış. Yd bu şirketi temizliyor. Amacı ne bilmiyorum. Doğrudur deli gibi kar yazan bir sanayi şirketi değil ama bu fiyatlarıda hak etmiyor. Ytd
Mal gomuyorlar mi mal mi topluyorlar
son olarak arkadaşlar
buralarda
konti diye bir arkadaş
vardı
arasıra giri yor çıkıyor yazmıyor
ilginç neden yok
bu kagıtta ky ne kadar mal kalmıştırki
10 milyon varmıdır
ben ce yoktur
olsaydı buralar yıkılırdı
bu konuyla ilgili yorumunuz varmı bilmek isterim
şayet 10 milyondan fazla yoksa
adamlar başarmış demek tir
bu fiyatların altı varmiki
çok topladılar çok
Bu senedi beğenmeyen niye burada yazar anlamıyorum...
220 m iştirak satış karı var...
9 aylık kar 330 m
110 m iştirak satışı haricinde kar var...
Bunun büyük kısmı faiz geliri..
Ancak avrupadan yazılan zararlar artık yok..rusya da ise bitmek üzere ve zaten çok değildi...
Tiraj çok önemli değil..fiziki gazete satışı kar getirmez...kar geriren reklamdır ilandır...
Dijital artık bunlar...
Yıllık 150 m civarı dijital yayın geliri var...
Bunun artarak devam edeceğini ve faaliyet karını arttıracağını düşünüyorum...
Bi de şu hürriyet.de olayı çok iyi oldu..yılda 10 ...15m euro kar yazsa bile şu anki fiyatından fazla eder hurgz nin...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.cirak konti dediğiniz arkadaş sakin Kosta olmasın😀
O kuştaki kadın şuan fikir değiştir di KY mallandığı için gitmiyor diyor.bakalım sonu ne olacak.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mal gömüyorlarmış mal gömülecek ne gibi bir durum var daha yeni satış yapılmış kar açıklamış adam neyi gömsün sanki bir masa bir sandelyeden oluşan 0,15 kuruşluk şirket mal nasıl gömülür tahtası kapanan şirketlerin son 3 yılına baksın
Akıl/bilgi yoksunluğu nedeniyle listeme girdiniz.
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Herkes yazmış çizmiş..Allah hepimizin gönlüne göre versin.hisse 1 in üzerine atabilecek mi ? Yoksa 0,90 altına sarkacak mı ? Şu an en önemli soru?? 94 ve 98 dirençleri kuvvetli 88 stopp
Dijital konusuna gelince gelirleri Dohol yazilir
satildi bildigim kadariyla …
Hurgz yalniz ayakcilik ve kira geliri alabilir Dijital gelirlerinden.
haftalık macd çok güzel 0,97 kırarsa yeni band açar bariz günlük ve haftalıkta pu var takas güzel en azından 1.10 göstermeli der teknik gerisi hikaye
durdo 3,23 kende böyle kötüleyen çok oldu 2,90 düştü alıma devam ettik şimdi 3,90 da millet almak için uğraşıyor
Ne dediysek o oldu bazi itler bize sovdu simdi ortada yoklar hedef 7.5
Mrb. eskiden heycan vardi takib ederdik SPEK.- nereden alir nereden satar.
Ozellikle islemlerde emir numarasi bir fikir verirdi.
Biraz alisim var 0,78-0,93 arasi nereden satsam diye henuz karar veremedim.
Serm. artr. gelince dusuncem 40 mil. lot borsya daha etkili girmek icin kullanir
Demiroren aylesi borsadan toplamaya kalksa bildirmek zorunda... fiyat gider 2 liralara kadar kimse satmaz
boylece 1.tl. den 40 mil. lot sahibi oluyor daha etkili carpismak ici SPEk. len.:)
Bildigim kadariyla Ziratta satin alinan lotlar rehin teminat olarak onlari pek kullanma sansi yok
sen isabetli kararların var benim tahminimde aynı sanki spk hareket alanı tanınıyor
gazete satış ve reklamlar yılın zirvesinde hergün bakıyorum gazeteye sadece reklamları konturol ediyorum beleş gazeteye bekıyorum ara vermiyorum
bu günkü aktif emirler zirve yapmış sence kısa da stop lost beresi olur
2 liraya satmayı düşünmüyorum ben hisse bir yükseliş trendine girdi bozmak istemiyorum ne gelirse zaman koydum satışı ona gore vericem kademeli malımı da alıyorum günlük
bol kazanç istediginiz degerlere kısa zamanda gelir inşallah
Yanlışınız var dijitale hurriyet markası ile giriyor demirören medya
Bu dijital hürriyetin değilse bu hiç hoş olmaz. Bu konuyu açıklığa kavuşturacak bir ortak yok mu