Sacros hocam akenerj yapacaağını ayenmi yaptı borsanın duşmesi icin 14.38 den 4.84 tl ?
Printable View
Sacros hocam akenerj yapacaağını ayenmi yaptı borsanın duşmesi icin 14.38 den 4.84 tl ?
Dolar Euro normal seyrinde şuan
A n c a k
Borsa fazla düşmedi mi acep !
Bankalar m.b kararını beğenmedi mi yoksa 😵
seçim atmosferi ile birlikte bungee jumping günlerini de sık sık yaşayacağız gibi görünüyor.
adrenalin sevenler devam, sevmeyenler kendilerine dikkat etsin, fazla heyecan yapıp sağlıklarını bozmasınlar. her şeye tepki veren bir endeksimiz var artık.
yarın veya yarından yakın "bungee jumping" gereği ters hareket olması lazım.
ne kadar olacak, bilemiyoruz tabii.
karel koşmaya başladı yukarı
Karelde bugun Deniz yatirim 200bin daldi haberle beraber...
Ihale haberi beklentisi var tsk akilli kart...onu alirsa yurur zaten iyce
Bilancosu ilk 3 ay beklentiden daha iyi gelecek diye tahmin ediyorum.
mayis sonu olacak Genel kuruldan da iyi haberlerin gelmesiyle guzel hareketler yasanabikir.
Teknik olarak yaklasirsakta 6.80 alti olmadikca yon yukari...zaten bugun harekette de onu gosterdi...
Poziyonlar korunmali 6.80 ustunde...direncler 7.57 (yarin denicektir)
7.85 ve 8.70....
Destekler 6.80 altinda 6.68...6.45...ama sanmiorum bu haberden ve beklentilerden sonra.
Yarindan itibaren bist den de yukari tepki bekliorum. Secime kadar 105 ila 130 bin arasinda git geller olabilcegini dusunursek. Su anki seviye guzel olabilir alimlar icin....ytd...
Evet beğenmedi.adam tveter da yazmış. Nedenleriyle birlikte.hedef te belirtış.
https://twitter.com/lckrmy/status/98...132361729?s=19
Seçime kdr 130 bin hayal.Ben 120 bini bile göremeyeceğimizi düşünüyorum.
Korkuya gerek yok arkadaşlar... BIST dolar bazlı 2,60'tan dönüş yapıyor gibi... Yarın daha aşağı salmazsa sıkıntı yok demektir... MB birçok kimsenin beklentisinden daha yüksek bir artış yaptı... Bugünkü bence son dökme olabilir... Bence tabii ki, kimse yanlış anlamasın... YTD...
Yunsa guzel kagit.
Yunsa karel gibi kagitlar arayisindayim.
Ben yunsayi kesfettigimde endeks 107 di. Yunsa 3.40 di.
Simdi endeks yine 107 ama yunsa 7.
Yani fark yaratti.
Endeks cok onemli degil.
Dogru kagit, dogru an, dogru alis ve sabir.
Simdi kendimden cok eminim yine bu calkantili gunlerde 2x yapacak kagitlari bulacagim.
Dogru gozlem ve dogru zamanlama ile.
Notlarimi aliyorum.
Aday cok ama en dogrusunu bulmak amacim.
Icimden bir tarafta bosver arama o kagidi yunsa karel takıl devam et diyor.
Hem devam ediyorum hemde ariyorum.
De gidim de isfini 1.38 lerde aliyoduk 1 2 haftada anca 10 kademe kar birakiyodu. Simdi 1 saatte 1 lira gidiyor de gidim de.
En guzel kagitlar boyle borsa cok dustugunde asaya kacirmayanlara dikkat ediyorum.
Cok dusenlerle ilgilenmiyorum aksine dusmeyen saglam duranlar ilgimi cekiyor.
Ama kriterim tepede olmayacak ve borsanin ilk tepkisindede direk saha kalkacaklari ariyorum.
Fiyatlar otursun hersey daha cok netlesecek.
Üstat lar gelecek enerji ise zoren için düşünceleriniz neler? Sacrosant üstat ın dediği hisse adaylarından olabilir mi?
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Prizma carrefoursa endeks düşüşüne pek aldırmıyor dibe yakın ikiside
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro ,
Bu sefer farklı kendi içimizde bir siyaset olarak belirsizlik mevcut,
Ne iktidar nede muhalefet nede seçimlere müdahil olmaya çalışan Avrupa savlolarını atmaya başlamadı.
ABD nin başında ki manyak twetter rı psikolojik silah olarak kullanmayı seviyor.
örn Rusya,İran,Türkiye yakınlaşmasından rahatsızlar bu rahatsız bir gece Türkiyeye yaptırımı gündeme aldık desin ne endeks nede sağlam diye bahsettiğin tahta kalır.
2018 belirsizlik ve zor oyun zamanı , ABD tahvil faiz leri 3.01 üzeri kalıcı olduğu sürece 3.06-3.15 konuşulacak buda baskı demek bizim gibi gelişmekte olan ülkelrde bu yüzden dikkat edilmesi gereken bir sene .
Endeks te 105.200 bana göre önemli kırılımında 100.000-98.000 konumaya balarız.
Biraz dan atıcağım grafta daha net anlışılır.
Birisi füze dedi borsaMIZ etkilendi biri erken seçim dedi borsaMIZ etkilendi ohh ne güzel memleket iki dudak arkasındayız Allah yardımcımız olsun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/azWYQ7.png
Anlaşılsın diye basit olarak çizdik ,
Oklu bölgeler hep çalışmış kırılımında dolar bazlı fiyat grafta .
Şuanki kurdan hesaplarsak 100-98.00 gelir .
Aynı zamanda 50 günlük 200 günlüğü uzun zamandan sonra aşağı kesiyor.
Bu yüzden dikkat edilmesi gereken ve aç gözlü olmadan her tahtaya atlanmaması gereken günler.
bol kazançlar
Yazdıklarım beni bağlar kendi seneryom dur.
Artik karel donemi baslicak sanirim.
Dun dipten donusu hacimli oldu.
Ve iyi mal alinmis satilmamis zaten tekniktede dip donusune isaret hacim ve macd.
Dün ve bugün pozisyonu sağlamlaştırdık... 8,47 vermiştim sağa sola gitmeyip boşta beklesem çok güzel olacaktı... Gezerken harcadık ya neyse o kadar olur... 4 saatlik tek güzel bir grafik görünüyor... 8 üstüne atabilir, 8,20 civarına kadar gidebilir...
https://resmim.net/f/lJ3fTO.png
Bu da daha önceki 4 saatlik tek Bollinger açıldıktan sonraki hareketi...
https://resmim.net/f/DYwjYJ.png
Ne kadar sıkarsa sıksın, alış fırsatı verir bence.... YTD...
Sacro yada Bulut hocam cevap verirseniz sevinirim.sasa bir bakar mısınız?
Ustad haklisin onu bende goruyorum.
Herseyin farkindayim ama sende beni anla bende fark yaratmak istiyorum.
Cunku benim hayatim borsa.
Yani fark yaratmaya mecburum.
Ve simdiye kadarda yarattim cok sukur.
Yine yaratacagimi dusunuyorum.
Yani endeks 15 bin puan dustu tepeden ama isfin 1.50 den 5 oldu.
Bu farktir.
Simdi endeks 98 olsun yine boyle bir farklilik olacak.
Gerim gerim gerdiler.... Piyasa manasız hareketler içinde..
bi YÜNSA kalmıştı ezilmedik.. [emoji383]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn pit
ben bu dış ticaret kanunu değişmedikçe bu hissenim çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum
ama ülkenin içinde bulunduğu durum nedeni ile fiyat hedefi vermek manasız sanki
ama çok şık bir temettü hissesi olacağını düşünüyor ve
10 tl nin altındaki fiyatları bedava olarak görüyorum
ama borsa da her daim bedeva nın bedavası görülebiliyor
Trend alt bandını gören bazı hisseler güzel tepki veriyor. Karel ve icbct gibi. Yünsa icinde kanal dibimi beklenecek acaba :)
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sacro üstadım hiç bilanço ları inceleme fırsatınız oldumu bilmiyorum ama benim incelediğim kadarıyla bilanço lar hiç fena gelmiyor.
Dün Vesbe ve Cemtaş gayet iyi bilanço lar getirdi. Bugün de goody, soda, froto, trkcm , eregl ve bossa hepsinin bilançoları geçen seneye göre gayet iyi. Sanayi döktürmüş.
Bu bilançolara göre endeks daha da ucuz kalacak gibi. Acaba iyi sanayi bilançolarının desteği ile endeks bir süre 106.200 leri dip olarak görüp yukarı bir trende başlayabilir mi?
Tabi bunlar şahsi yorum ve çıkarımlarımdır.
Ytd
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan son bilancolara bakma firsatim olmadi ama son cumlenize katiliyorum endeks 106 da ikili dip yapip donmeli yukari yoksa borsa harbiden biter.
Buralar son kale hadi max 105 diyelim o bile olsa ikili dip bozulmaz.
Zaten sizde bilirsinizki bilanco oncesi donemlerde boyle endeksin 10 bin puan dususleri olur sonra bilanco ve temettulerle yukselis trendleri baslar.
Ben en cok buyume ciro ve esas faliyet kar olarak gecen seneye gore artis gosterecek yunsanin bilancosunu merak ediyorum.
Yabanci 3 milyon lotu 6 liradan bosuna almadi diye dusunuyorum.
Ama dediginiz gibi bilancolar hala ciddi ısık vadediyor trend acisindan.
Sacro hocam aynı sektördeki bossa bile berbat bilançosunu ciddi toparladı ise yünsa nın şov yapması lazım.
29 milyon tl gibi makul bir sermayeye sahip şirket 90 milyon tl ciroya 10-12 milyon tl civarı dönem karı ile kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum.
Tabi bunlar şahsi fikirlerim. Ytd:)
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OZKGY taş gibi duruyor en son 70 hareketinde 65 den vermiştim ama günlük macd de ve grafikte obo yapmış fincanın kulbu oluşmaya başlamışhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...38d3bab730.jpg
Haftalık macd ise orta vade için umut veriyor gibihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8da325c21.jpg
Tek kötü tarafı 60lık macd oda kulp oluşumu ile olumluya dönecek gibi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...83f158ce37.jpg
Sizce fincanın kulbunumu beklemeli
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Borsada keriz silkeleme operasyonu bitti ! Artik saglam hisseler ile baslayabiliriz
Yunsa bugün gidecek gibi [emoji1]
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yunsa gidecek doğru ama hangi yöne ? Alt kademeler çok boş
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KademeEk 18510
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.