Emeklilik fonları sattıysa bu ölü toprağı hali uzun sürmez. Önü açılmış olmalı.
Printable View
Ajanslara haberler geçen hafta düşmüştü.
Fransızlar tüm stokları talep etmiş.
Şirkette zaten durdurduğu ek %20 lik kapasiteli fabrikayı tekrar devreye almış. KAP ta bunu bildirmiş.
Normalde yabancılar süpürüp götürmesi lazım. İhracatı zaten kafadan %20 artacak demektir. Buna rağmen bazen bakıyorum yabancı aracı kurumlar Hsbc ve Credit almsasına rağmen genel yabancı oranı düşüyor. 2 gün önce sanırsam hsbc 100k bi arada credit 50k mal aldı. Nerde bunlar? Belli ki virman çekmişler yurtiçi hesaplara...
Bi film var gibi. Hareketten görülen yukarı tarayıp malı alıyorlar, istemedikleri araya kaynarsa aşağı tarayıp sattırıyorlsr. Tahtada mal yok belli ki. Birileri kene gibi yapışmış. Ya tahtaya mal sürecekler ya da aşağı yukarı robotlar tarayarak mal bulacsk. Gördüğüm tablo bu. İnceden de hacim ve grafik yapıyor. Lakin yolu belli.
Döviz artarken %20 kapasite artmışken ihracat artmış stoklara talip varken, virüs sebebiyle talep Türkiyeye yönelmişken yabancının kayıtsız kalmssı , mal toplamaması NŞA da imkansız.. Tuhaf..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Buralardan bulaştık..inş.sipek kafamıza vurmaz...
Hikayesi olmayan hiç bir kağıt bu kadar olumlu şartlarda endeks - %1 iken kendi - 5 düşmez. Tamamen ağa hareketi. Çıldırmış.
Şubat bitiminde İdlib meselesi de netlik kazanınca bunu tutamaz kimse.
Sipariş alımları açıklanmaya başlayınca spek mpek hikaye...bilançolara yansıyınca da FK lar ederine getirir....
Hepsi hikaye..ben de araştırdım sipariş ..gelecek.. virüs.. fabrika ve.vs..kâğıt sitelerde pazarlamış..dün girdim canımi zor kurtardım.. adamlar manyakmi niye aşağıya basıyor.. yazık bu tür kağıtları borsanın kapısından bile içeriye sokmayacaksiniz
SM-T510 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İblibe muhalifler girmiş...
Muhtemelen peşine de biz gireeriz. Bundan önce ki tüm operasyonlarımız böyle olmuştu.
Hafta sonu da araya girer. Tahminim yarın öğleden sonra belki pazartesi toparlaması lazım kağıtların.. bi aşağı atım canı daha da olabilir kağıtların...
Bu 4. Ya da 5. Operasyonumuz. Artık piyasalar da buna hazır ve alıştı..
Fakat ilk zamanlar bu tip aşağı basıyorlar borsayı , doları da çıkarıyorlar bu panik zamanları...
Bu kağıt ta her zaman ki gibi en sert aşağı tepkiyi verdi. Şaşırmadım. Şu an 11 ler de olması gerekirken Suriye operasyınu ile tahtayı yine tuvalet kağıdına çevirdiler.
Tam depoyu fulleme vakti benim için..
Suriyede ki mehmetlerimize, ordumuza Allah güç kudret versin..
Bu arada Elle dizayn ödülü almış , masaüstü Porselen alanında ayla diye bi modeliyle..
Suriye nedeniyle şu an tüm olumlu habeerler kulak arkası oluyor.
Bu ay sonu kritik tı artık hersey olabılır bıst 3 5 bin Duserken saglam hısse yoktur
Hayırlı Cumalar
İyice depoyu fulledik bakalım
Fiyat olarak çöp ettiler resmen. Fiyat olarak çok ucuz geldi, belki de yanılıyorum. Herkesin kendi fikri...
Bu arada mekaan cennet şehitlerimiz varmış dün. Hepimizin başısaolsun. İsimsiz kahramanlarımız...
Tekrar hayırlı Cumalar.
Hayırlı cumalar
burdan dönmesi gerek
haftaya borsanın 135 in direnci hareketi başlaması lazım
suriye meselesi olmasa
kısada teknik 16 yı gösteriyordu normalde
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Dönüyor gibi an itibariyle. Saat 17:30 9.65 çalışıyor
Koronavirüs porselen siparişlerini Türkiye’ye kaydırdı
Koronavirüs seramik sektörüne de yaradı. Kütahya Porselen, Almanya’daki fuarda sipariş akınına uğradı. Fransızlar stoklara talip
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2020/...iyeye-kaydirdi
---///
durdurulan toplam porselen üretim kapasitemizin %20 'sinin üretildiği 2 nolu porselen fabrikamızda bakım, yenileme ve modernizasyon çalışması sona ermiş olup, 13.02.2020 tarihi itibariyle üretime başlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/818860
___///
Bu senki ciroyu uçuracak, kar patlaması yaşatacak pattonun ajans haberi;
Kapasitenin %100 e çıktığı Kap haberine rağmen,
hepsi gözümüzün önünde iken
3 günde döve döve eze eze herkese malını sattırdılar, gerçekleri unutturdular maalesef
Bu işler böyle...
Değerli arkadaşım, sizi eski topiclerden tanıyorum. Tahmin ediyorum siz de beni tanıyorsunuz dolayısıyle fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ancak forumun sicil amiri gibi davranmanın da size yakışmadığını ve sizin açınızdan bir sıkıntı olduğu zaman topic adminlerine yanlış olan durumu bildirmenizi size önemle hatırlatmak isterim.
Evet ya...eleman çok gergin..kutahya bu tokatlamıştır kesin...[emoji38]
Hissede olup bitenler ne zaman normaldi ki şimdi normal olsun. Hissenin spekülatörü vın yukarı vın aşağı hareketlerde parasına para lotuna lot katıyor. Ama bukadar beklentisi olan bir kağıdın buralardan çok yukarılarda olması gerektiği de gerçek. Son geri çekilmesi ileriye doğru iyi bir atak yapacağı için olabilir. Genel endeks iyi olursa bizim küheylan da yürür elbet.
Burdaki desdek ve drenc ı yazmak onemlı hısseyı alıp unutma devri degıl. adamlar 5 kademede hısse satıyorlar
11. 49 ve 8.75 lı fiyatlar arasında 2.7 tl fiyat farkı var.
Bir cok hısse de bu kar ı aylar boyunca göremezsiniz.
Bu hareketlerde al sat iyidir tabi hısse yukselırken satmak daha basit dusunce satıgınız hısseyı 10 kademede zor yerine koyabilirsiniz
Son bılanco ise 33 milyon ve uzerı gelirse iyi ama gecen sene nın altına duserse sert dusus gorulebilir
Borsa da örnekleri cok
Gecen sene bılanco kotu gelmıstı temettu de vermedi
Umarim bu sene farklı olur
2020 ilk bılanco da rekor kar ve ciro gorulecektır hazırlık yapılıyor gıbı hareketler var mal yedirme olsa coktan geri gelmıstı
Forum kuralları belli Polemiğe girmeden herkes özgürce fikrini beyan edebilir.
Sn. cefaks takas paylaşabilirmisiniz
Teşekkürler
Sizlerde şirkete yazın...
Baktım Kap ta haber yok. Bu hafta Antalya da çok büyük bir mağaza ya da showroom açılmış diye ni haber gördüm.. sorucam.
Normalde bi bayi kapatınca Kap a bildiriyorlardı önceden bu açılışı da KAP a bildirmeleri lazım.
Antalya coğrafyanın en büyük turizm otel ve yemek destinasyonu. Oranın en büyük porselen mağazası açılmış. Yatırımcı bilmeli...
Büyümeye yatırıma devam ediyor Patron, tebrik ederim.
Yatırım tavsiyesi değildir
Kaynak nere de....? 2015 yılında Antalyada açılmış doğru.. bildirmeme gibi bir durum söz, konuşu olamaz..
Çin'den flaş iddia: Corona virüsü için aşı bulundu! - Sağlık son dakika haberler....Bakalım hisseye etkisi nolcak...
https://m.sabah.com.tr/akdeniz/2020/...gostergesi/amp
Antalya’ya güvenin göstergesi
Kütahya Porselen, bölgenin en büyük porselen showroomunu Antalya’da açtı, “Antalya’ya güveniyoruz” mesajı verdi
Pazar 24.02.2020
Kütahya Porselen, turizm ve gastronomi sektörüne yönelik ürettiği porselen, krem porselen, bone porselen, naturaceram kategorilerindeki ürünlerini bin 500 metrekare büyüklüğündeki showroomda düzenli olarak tanıtacak. Turizm sektör temsilcilerine seslenen Sema Güral Sürmeli, "Sizin gibi sektör profesyonellerinin görüşlerini dinleriz ve sizin için eşi benzeri olmayan yeni ürünler geliştiririz. Bu nedenle de sizlerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, değerli tavsiyelerinizi alabilmek için gastronominin kalbi Antalya'da, bölgenin en büyük porselen showroomunu açmaktan gurur duyuyoruz" dedi.
---////
Sabah bahsettiğim konu. Ajanslara düşmüş.
Lakin coronavirüs ve Suriye meselesi şu an en iyi haberleri bile yiyor, kağıtlara mermi işlemiyor.
Bayi/şube kapatınca KAP a bildiren şirketin, bu devasa açılışı KAP a bildirmesi lazım. Yatırımcı nerden bilecek yoksa? Herkes ben gibi araştırmıyor, hissedenlerle uğraşıyoruz sonra...
Sırkete soralım yine neden kap a bildirim dusmedı
Özellikle almaya fuarı ve Antalya olayını kap ya neden yok
Pazar 24.02.2020
BU yıl 50'nci yılını kutlayan Kütahya Porselen, yeni showroomunu Antalya'da hizmete açtı. Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral başta olmak üzere çok sayıda şef, mimar ve iç mimar katıldı. Kütahya Porselen, turizm ve gastronomi sektörüne yönelik ürettiği porselen, krem porselen, bone porselen, naturaceram kategorilerindeki ürünlerini bin 500 metrekare büyüklüğündeki showroomda düzenli olarak tanıtacak. Turizm sektör temsilcilerine seslenen Sema Güral Sürmeli, "Sizin gibi sektör profesyonellerinin görüşlerini dinleriz ve sizin için eşi benzeri olmayan yeni ürünler geliştiririz. Bu nedenle de sizlerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, değerli tavsiyelerinizi alabilmek için gastronominin kalbi Antalya'da, bölgenin en büyük porselen showroomunu açmaktan gurur duyuyoruz" dedi. Açılış konuşmalarının ardından Sanatçı Bülent Serttaş'ın şarkılarıyla eğlenen konuklara, Executive Chef Rafet İnce'nin hazırladığı birbirinden özel lezzetler sunuldu.
Her türlü olumlu haberi hisseye olumlu yansımasın diye şirket sahiplerinin inanılmaz ve yıllarca sürdürdükleri yetenekleri var.
Bir önceki almanya da fuarda yaşandığını söyledikleri stoklarla ilgili bir haberi bir yönetim kurulu üyesi o şekilde mi söyler,sıradan bir kahvehane sohbeti, ergenlerin konuşması gibi,geyik yapmak ..vb.
Artık nasıl anlamlandırmaya çalışırsanız. Fransızların stoklara talip olması kutpo için ne demek olduğunu anlamayacak kadar çok mu zekiler.Siz bir yönetim kurulu üyesisiniz,şirket ve ortaklarına çok çok olumlu yansıyacak bir haberi gazete köşelerinde,antalayanın en büyük alanında olduğunu belirtikleri haberi araki bulacak yerlerde...
Dertleri ne ise söyleseler de ona göre davransak, bu ky nin aldığınız ahlarını adlarınıza yaptırdığınız camilerle,okullarla çıkacağının hiç sanmıyorum.
Gölge etmeyin yeter,piyasa kuralları içinde su akar yolunu bulur zaten,en kötü kağıt sizin borsaya çıktığınız günden bu yana en az 10 kat gitti siz ne yaptınız ,yedek akçe,finansal gider,vergi karşılığı,yönetim masrafları....
Allah bilir ancak bunların da bir hesabı olacak elbet
Şirkete mail attım gazate haberlerini ve acıklamaları nı da ekledim yarın sabah acıklama gelmez ise şirketı arayın tek kısının yazması aramsıyla dikkate almazlar sizlerde arayın mail atın
mustafatoprak@kutahyaporselen.com.tr
0 216 442 06 51
hisse aldıgımız fiyatın 3 katına cıktı neden mail atacagız onu anlatabilirmisiniz zahmet olmazsa.kanunen boyle bir magaza acılısını kapa bildirmek zorunda degiller.bunumu duymak istiyorsunuz.hangi haberleri bildirip hangilerini bildirmemeleri gerektigini acıp okuyup ogrenin burda pravakatörlük yapmayın.insanları tahrik etmeyin.
Evet ben cok sanslıyım 2 defa hızlı cıkısını yakaladım bu hisse bende degerı farklıdır
Haber akisi önemlidir her kapattığı magaza yı karton fabrikası ve porselen fabrikasını bıldırmekten cekınmeyen hisseye baskı yapan ve kutahya seramik ı kendi ogluna satan herseyı kılıfına uyduran yönetimden iyi kar yapmak herkese nasip olmaz
Hesap sormak hakkımız elinde 1 lot olsa bile ortaksın yapılan haksızlığı sormalısın sormaz isen patronun oyuncağı olursun o kadar kıymetli ise sirketın kottan cıkartırsın yada gerekli acıklamaları yapmak zorundasın
Sen kımsın patronun avukatımısın
Amacın ne kimse anlamıs degıl acıklarsan sevinirim yazmaya basladıgından beri hep muhalefet bos muhabbet