bu fiyatlardan ozbal almayan , yarın birgün 2 üstüne atınca atlar.. pahalı olunca cazip oluyor memlekette
Printable View
bu fiyatlardan ozbal almayan , yarın birgün 2 üstüne atınca atlar.. pahalı olunca cazip oluyor memlekette
1.31den alamadim internet alisverislerine kapali msji geldi.kismet olmadi.her araci kurumla calismamak gerekmis onu anliyoruz burdan
İnternette bir sıkıntı olabilir.
Ben 1.32 den aldım
En son deneme amaçlı almak istediğim
1.lot için borsada diyor.
Devre yakmış olabilir
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet
Şu anda işlem oluyor.
Borsada gözüken 1 lotta geldi.
İlginç bir şekilde.
Bir müddet işlem olmadı.
devre kesti yahu.. alışık olmadığımız bir şey ozbal da
bende denemek icin 1 lot alim yapmayi deniyorum olmuyor.
araci kurum farki baska bisey degil.bol kazanclar sizlere
1.43 den 1.36 ya kadar hangi
Kurum bastı.
Bu kağıtta açığa satışta yok.
Ytd
orasi kesinki benim araci kurum degildir:oleyo:
a1 marbas finans satista
cepten fotoda atamiyoruz artik foruma
Alıcılar kim
bu a1 ********ini spk ya şikayet etmek gerek , habire satıyor ****** oğlu ******.. 1,9 dan bastı 1,15 lere hala satıyor.. erciyas mal mal izliyor.. ey erciyas artık %52 sermayesine sahip olduğun şirkete tecavüz ediyorlar ..madem sahip çıkmıycan neden aldın
deniz 91bin lot
vakif 76 bin
ziraat 59bin
is 43bin
garanti 35bin
alicilar bunlar
A1 de satılacak mal daha varmı.
satıyormuş baksana, görünen 60 bindi.. ama hacimli yükseliş güzel.. a1 den mallar baska kurumlra gdiyor..oyuncu değişikliği var bence.. güzel olacak inşallah, bu sefer ellerine yüzlerine bulaştırmamamalrı gerek.. bu senedin ölüsü 3-4 tl olmalı.. bu piyasa değerine mersin limanında boru fabrikası kurulabilir mi bide erciyas faktörü var..inşallah düzellrler beddua değil dua alırlar
İkinci bir birleşme kararı alabilirlermi.
Cevabı onlarda.. Ama böyle bir karar alacaklarsa önce çaktırmadan hisseyi yükseltip ederine getirmeli..yoksa spk ile yasanan değerleme vs sorunları aynen devam eder..üstüne birde bedelli ile para aldılar
hisse bedelli yapmadan önce belirlenen çağrı fiyatı 1,34 tl idi.. üstüne kasaya para girdi.. yeme bizi spek.. yeni değerleme yapılırsa ederi bellidir.. üzme artık..
yine hunharca biri satıyor a1 olmasın yeter emenike
yol verin ederine gitsin utanmaz herifler
Takas güzel.. Iş yatırım garanti ..durmak yok yola devam
Cefalı abi valla içimi okudun sanki hemen pastayı yapıştırmışsın çok sağol.takaslar güzel sıkıntı yok inşallah 1.45 üstü kapatır.Daha çok yolu var inşallah hep yeşillenir
şirket sahip çıkarsa yolu var tabi.. erciyasa bağlı hersey.. son bedelli ile şirket sermayesinin % 52 side onda artık topa girmeli
Bana bir deyin hele 20milyon sermayeyi -11milyona nasıl düşmüş
olağan üstü durum açıklaması istemiş spk efendi.. lan 2 tl den bedelli sonrası 1, 15 e düşerken neden istemedin kitapsız memurlar
Aynen bu sozlerine canı gönülden katılıyorum yanlız bu sistem tutmadı İMKB haberin olsun
mümkünse bugün açıklama gönderme :) kapalı kalalım
erciyas bu şirketi birleştirecek.
çünkü kendi şirketini halka arz yapsa bu şirket kadar para harcar.en azından burada hissesi olacak.
Ahmet erciyas biraz el- vicdan yapıp.
yatırımcıların haklarını koruyarak birleşme yaparsa bizlerin mağduriyeti gider.
şirkete mail gönderelim.
adam 15.5 milyon dolara yalı alıyor.
http://fs5.directupload.net/images/180602/cy2knqmt.jpg
haftalık pasta,