Borsadan 2 sıfır atılırsa hisselerden de atılacak mi
Printable View
Borsadan 2 sıfır atılırsa hisselerden de atılacak mi
Kurtlar Robin hut luğa soyununca korkmadım değil, haksız değilmişim, kurt her zaman kuzuyu yer, yatırım tavsiyesi değildir
Asıl kağıt 5 tl ye gidecek diye 1.70, 1.80 üstünde alanların suratını görmek lazım
Endeksi çökerten İdlib filan değil, spor hisselerindeki anlamsız aşırı düşüş gibi
Her zamanki gibi yanıldım kendi kendime tabi, dün ünlüyü görünce kendi kendime dedim yarın hareket yapabilir, yaptı ama aşağı, breh breh breh , yatırım tavsiyesi değildir zira kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer, al SAT tut tavsiyesi hiç değildir,
1,55 ile 1,60 arasından iyi mal yedirdi. Ne zaman kusturur o zamn gider
Sayın ataburak ben sizden supheleniyordum , yanılmışım kusura bakmayın ,
Credit suisse ve yatırım finansman önceki citi ve doçe nin alımlarını taşeron olarak yaptığı kurumlardı. İşin aslı şu; önceki yabancı alımları gibi gözüken citi ve doçe alımları bizzat şişkolarmış. 1,4 ile 1,90 arasında ellerindeki malı sıfırladılar
Devreleri yandı, son 20 dakka kesince açılmıyor muydu
Resim atamıyorum, programı nda beyni yandi 155 hem alış hem satış hahahaha
Şimdide 1.55 islemsiz gözüküyor
Bu hafta hareketli olacak çok düştü borsada müsade ederse yine 1.80 yaklaşır mı diye düşünüyorum
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 ayların başlangıcı Recep ayı mübarek olsun,
Üç aylarda 3 lü rakamlar gelir mi acabaa
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +789, ortalama tahmin ise +726 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1.897 puan olurken, en düşük beklenti -250 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 32'si pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/02/2020 - 09:24:32)
6.10 x 5 = 30.50 tl
tektu geçmişde gördügü zirve 32 tl ..mecnurların oldugu zamanda olmuş..aradan 14 yıl geçmiş bu zamanda ..
bu para ile adamlar oteller ve vilallar yaptılar şimdi para ve nakit bitti zarar 29 milyon ..
ya bankadan kredi alacak yada hissede operasiyon yapacak..?????
TEKTU buralarda zorlanıyor 1.65/1.70 üzerinde rahatlayacktır ..
bakalım yeni bir safya açıp yeni rekorlar gelirmi bilemeyiz:bol şanslar
https://invst.ly/pyf0c
aylıkda görünüm pozitif agır agır tırmanıyor..:yes:
Arkadaşlar corona virüs tehlikesi varken ve en çok etkilenecek sektör turizm iken tektu hakkında yükselecek yorumları yapmak pek mantıklı olmuyor bence, ama yine de siz bilirsiniz.
Ama yine de belki benim bilmediğim bir durum vardır, çünkü şimdiye kadar tektunun çoktan 1 in altına inmiş olması lazımdı
ne uçması şirket batmış mı? küçülmüş mü? yok ne küçülmesi üstelik 5 dolar iken bunyesinde alaçatı arsası olarak gözüken duran varlık dev bir turizm tesisine dönüşmüş. Vaktiyle 5 doları görmüş ise, gene görmemesi için hiç bir sebep yoktur. Marmaris altınyunus grafigini inceleyin. geçen yıl senin gibi düşünenler 8-10 tlden hisseyi alıp satarken 100 tl olacagını söyleyenlere "biraz az uçun" diyordu. Zaten büyük çıkış yapacak hisse, 10-20 yıl turşuya basılmış olan hisselerden çıkar. tabi şimdi birileri çıkıp ne zaman diyecek zamanını bilsem zaten tüm paramı hisseye basarım.
Arkadaşlar tektu 5 dolar olur olmaz onu bilemem ama 1.60 üzeri kapanışlar yapmamız şart. Bi türlü orayı kıramıyoruz. Bugün 63 ü almaya başladı hemen satış baskısı ve milyon lotlar satış kademesinde duvar ördü. Sonradı malum. Şu an önümüze bakalım ve 1,60 -1,63-1,69 1.93 sıralı hedefleri takip edelim. Yürümeden koşmak istiyorsunuz. Hepinize iyi akşamlar.
haklısın birara kuş gribi vakası vardı: bu corona virüs,de martın sonuda biter başka şeyler konuşuruz..
işte en önemli konuya deginmisin::bravo:
neden 1.00 altına gelmiyor aşşagı gidecek yeri belli 0.50 fakat yukarıdaki yeri belli degil ve yukarı gitmek için de fazla oyalanmayacak diye düşünüyorum ..
tabii ortada bir savaş olmaz ise :