Kalp deyince, ona istinaden, sigaraya devam eden vatandaşa uyarı mahiyetinde mi anlamında yazdım. Aykut Işıklar gibi tipleri umru ma takmam.
Printable View
KAP : FENER Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -102.238.806 Ana Ortaklık Payları: -104.144.089
KAP : BJKAS Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -206.359.830
KAP : GSRAY Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 80.984.234 Ana Ortaklık Payları: 81.003.412
İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, Pamukkale Turizm'in iflas kararını bozarak İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesine geri gönderdi
Marie kardeşimize teşekkür ederiz, böyle değişik konulu şarkılar iyi oluyor..
Marie Laforet:
Viens, Viens avec paroles
https://www.youtube.com/watch?v=ZiNm7ru8NBw
Benzin ve motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren artacak. Benzinde 13 motorinde 6 kurus artış olacak
10.04.2019 tarihinden geçerli olmak üzere Motorin ÖTV tutarında 6 kuruş indirim, Pompa satış fiyatında 6 kuruş artış olmuştur. Benzinde ise ÖTV tutarında 7 kuruş indirim, Pompa satış fiyatında 13 kuruş artış olmuştur. Artışın bir kısmı ÖTV'den düşürüldü bir kısmı da pompaya yansıtıldı.
Hem brent petrol fiyatları hem de kur arttığı için akaryakıt fiyatları artış trendine girebilir. Bu nedenle eşel mobil sistemi yeniden devreye girdi ancak öncekinden farklı olarak bu kez artışın bir kısmı pompaya yansıtıldı. / Bloomberg HT
İstikrar'a bak tek parti tek iktidar.
5 yılda 7 seçim YUH
Hemen kasnaklamişlar benzine mazota hiç af yok bam bam bwm
Forumdayim paniğe gerek yok, bugun okuma modundayim.
Verin artık şu adamın mazbatasini.
Son onbeş yılda Türkiye'de iz bırakan akılda kalan nostalji olacak şarkılar yapıldımı? Yapıldı da bizim mi haberimiz olmadı? Cıstak cıstak kuru gürültü türünden sözetmiyorum.. Belediyeler koca koca salonlarda sanat sergisi açıyorlar içinde hat sanatından başka tek birşey yok.. Spor sanat bilim yok çorak toprağa döndük vesselam...
YENİ HAVA ALANINDA 1 SAAT GEÇİRDİM.
Biraz uzun bir yazı ama önemli detaylar var gideceklerin fikir edinmesi için.
Brezilyadan 12 saatlik bir yolculuk sonrası piste indik. Körüğe ulaşmamız 37 dk kadar sürdü. Yani alan çok büyük. Uçaktan çıkarken elinde telsiz olan 5 kabadayı geldi hırpani kıyafetli kaba saba tipler. Pasaportları görelim dediler dayı dayı. Uçakta 3 Türk vardı gerisi yabancı. Telsiz delikanlısı bu beyler uzun bir süre pasaport kontrolü yaptılar. Yabancılara kötü davrandılar ve hep Türkçe konuştular.
Binaya girdikten sonra orada bir görevlinin yanına yürüdüm. Adamın yüzündeki korku ifadesi anlatılamazdı. Bir şey sormak istiyorum dedim bu alan ilk defa geldim zor durumdayım telefonum bozuk internet var mı alanda? Ben yeniyim bilmiyorum dedi. Telefonunuzu kullanabilir miyim dedim? İşini kaybetmekten o kadar korkuyordu ki olmaz olmaz diye beni bir telaş sepetledi. Gümrükten sonra sorarsın birilerine dedi. Kimbilir hangi torpille gelmiş oraya haklı adam başı belaya girmesin. Pasaporta girmek için 2 ayrı yol var. Hangisi doğru bilemedik. Sağdakini tercih ettik. Soldaki de gidiyor olabilir açıklama yok 2 ayrı yön tabelası var sadece. Uzun uzun yürüdük alan gerçekten çok büyük.
Pasaporttan çıkar çıkmaz döviz bürosu var. Sahibi Rus, ihaleyi ona vermişler. Para bozmak için komisyon alıyor. Yani 100 doları 5 tane 20 dolar yapmak için %10 komisyon alıyor. Bu dövizcinin orda olma nedeni bagaj arabalarının 5 tl olması.
Bagaj bölümünde bagaj arabaları yok. Koca alanı dolandım tek bir yerde buldum. Makinalara takılı arabalar normalde. 5 tl ile çalışıyor. Ama dün bütün makinalar bozuktu. Insanların parasını almış arabaları vermemiş. Herkes delirmiş durumdaydı. 60 kg yükümle ortada kaldım. Telefonum bozuk. Alanda internet yok. Beni almaya gelecek araca ulaşamıyorum. Orada bir kıyamet koparttım. Ortalığı birbirine kattım. Yardımcı olmaya çalışan insanlar var ama yetkileri yok hepsini iyice paniğe soktum. Ben niye uğraşıyorum ki onlar uğraşsın.
Bir yetkili yardımcı oldu telefonunu kullandırdı. Diğeri de telsizle araba istedi. Benim için gelen arabaya Araplar saldırdı. Bir adam arabayı vermedim diye bana saldırdı kavga kıyamet güvenlik geldi. Adam para vermiş araba alamamış. Benden başka dil bilen yok. Adamı güvenliğin elinden ben aldım. Derdini anlatacak kimsesi yok çünkü. Paramızı verdik arabamızı aldık.
Çıkış noktasında Turistler görevliye bir şey soruyor adam dil bilmediği için korkuyor bekleme yapma diye bağırıp itip kakıyor zavallıları. Yolcu karşılamak için tabela tutmanın saati 8€. Ona da yakında izin verilmeyecek. Yolcu ve karşılayanı birbirlerini Allah yolu ile bulacaklar bundan sonra.
Sırtında Bana Sor yazan bir sürü görevli var. Birine Turkcelli sordum yukarıda dedi. Yukarı çıktım bir diğerine sordum aşağıda dedi. Aşağı inince yine birini çağırmaya çalıştım ilgilenmedi. BANA SOR diye avaz avaz bağırınca hepsi birden geldi!! Bana Turkcell bulun o asansöre de bir daha binmeyecem dedim. Hemen telsizli yetkili çağrıldı. Turkcell noktası var ama kapalı dedi. Yani yetkili yoksa yandınız. Kimse bir şey bilmiyor dev alanda dolan dur. Yetkili yardımcı olmak için telefonunu kullandırdı aracı aradık beni alacağı yeri tarif etti. Normalde kapıdan çıksam araç bana ulaşacakken beni aşağı kata yolladılar araç yarım saat beni aradı. Kimse ne yaptığını ne de alanı bilmiyor. Kimseye bir şey sormayın derim.
Alan boş boş dolanan, dil bilmeyen, iş bilmeyen, gözünde en ufak zeka ışığı olmayan bir sürü torpille işe girmiş elemanla dolu. İşletim sıfır. Kapının önü milletin birbirini dövdüğü bagaj arabalarıyla dolu. Kimse toplayıp yukarı götürmüyor.
Dünyada bagaj arabasına para ödediğin ve interneti olmayan tek ama dünyanın en büyük hava alanı İstanbul Hava Alanı hepimize hayırlı olsun. Düşmanımın bile oraya düşmesini istemem.
Tutuklanan ABD yetkilisinin rüşvet aldığı Türk şirketi Limak çıktı
https://twitter.com/ahval_tr/status/1115727333732671489
Bahsedilen sahte seçmen 11 bin kişi…
24 Haziran 2018 seçimlerinde Büyükçekmece'deki seçmen sayısı 172 bin.
Mart Yerel seçimlerindeki seçmen sayısı 174 bin.
Yani artış 2 bin.Ee, bahsedilen 11 bin seçmen nerede?
Şimdi devam eden bir soruşturma var.
Ortada bir sonuç yok.
Mahkeme kararı yok.
YSK seçmen listesini kesinleştirmiş.
Bu ısrar neden?
Ha bu arada "önemsiz bir detayı" aktarayım.AKP'nin "bir şeyler var" dediği Büyükçekmece İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün başındaki isim Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın rahmetli annesi tarafından da akrabası.
Müdür bey de İBB kadrosundan geçmiş.Tesadüf işte!
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...ti-51497yy.htm
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr:
Günaydın kafe
18 yaşını doldurup seçmen olanlar ???
Ölüm var lakin bunu düşünen yok?
Öteki dünyayı düşünen yok?
ALLÂH ve TANRI'yı düşünen de yok?
Bence
Geçen dediğim gibi 80 yaşındakilerin yaptıklarını gördükçe ahlak ve namus hak getire.
15 yıl önce akrabama borç vermiştim.Yandan Amca dediğim biri.
Hala alamadım faiz haram dediğim içinde hala borç TL
İstedim gene ,gene aynı lafı etti senedin sepetinmi var ne borcu.
Konuşmanın devamı daha ilginç oldu ve güzel bir geçirme yaptım burada yazamıyacağım.
Biline öteki dünyaya çorap bırak onu don ilede gidilmiyor.
''Baskı altına alınan YSK Başkanı, FETÖ ile ilişkilerinin kendisine operasyon olarak dönmesinden çekiniyor mudur?
Bu olası çekince, YSK Başkanı'na neler yaptırır?
Erdoğan bu kozu mu oynamaktadır?''
https://twitter.com/yelizyetiz/statu...67640403255296
günaydın arkadaşlar
Seçmen sayısı 9 ayda sadece 2,310 artmış, bunun 760'ı 18 yaşını dolduran gençlermiş. 20 bin sahte geldiyse, 18 bin gerçek seçmen taşınıp gitmiş olmalı.
https://pbs.twimg.com/media/D3xVMDlWsAEIIcx.jpg
ÇAVUŞOĞLU: ABD PATRIOTLAR İÇİN GEÇEN HAFTA YENİ TEKLİFİ YOLLADI, BU TEKLİF DAHA RASYONEL**
10 Nisan Çarşamba 10:29ÇAVUŞOĞLU: ABD PATRIOT SATMAK İSTEMEZSE BİZ İKİNCİ S-400'Ü DE ALABİLİRİZ -NTV*
Sürücüsünün yorgunluğunu tespit ederek ikaz etme özelliği bulunan, tam otomatik kiralık araç ihalesi açıldı.10 Nisan 2019 Çarşamba 10:53
Cumhurbaşkanlığı Sarayı güvenlik ve resmi hizmetlerde kullandığı araç filosuna 25 yeni kiralık araç daha katacak. Daha önce açılan bazı araç kiralama ihalelerini, “Ödeneğin üstünde teklif verilmesi†gibi gerekçelerle iptal eden Cumhurbaşkanlığı, 36 ay süresince kullanmak üzere sürücülü, 6’sı yabancı menşeli, 19’u da yerli araç kiralamak üzere ihale ilanı yayımladı Kaynak: Krizin ortasında Saray'a yeni filo! Tasarrufa 'yorgunluk' molası
Albayrak: Ağustos ayından bugüne kadar STK'ların katkı ve raporlarını alarak paketi hazırladık
Albayrak: Bu paketle ekonomimizin karşılaştığı en temel sorunlara yeterli çözümler sağlayacağını düşündüğümüz adımların ilk aşamasını ele aldık
Albayrak: Sadece 2019 yılında hayata geçirmeyi taahhüt ettiğimiz düzenlemeleri ve adımları paylaşacağız
Albayrak: Gelecek yıl atılacak adımların paylaşımı seneye yapılacak
Albayrak: Türkiye'nin gündemi ekonomide reformdur
Albayrak: Bu zamana kadar teknik detay ve içeriği ile ilgili önemli çalışmalar yapıldı ve hayata geçirilmeye hazır hale getirildi
Albayrak: Bu nedenle 2019 yılı sonuna kadar diyerek çok net bir tarih veriyoruz
Albayrak: Reformların başında finansal sektör geliyor, onun altındaki de ilk başlık bankacılık sektörü olacak
Albayrak: Kamu bankalarına toplam 20 milyar TL DİBS verilecek
Albayrak: Özel bankaların ihtiyaç halinde hazır tuttukları yeniden sermayelendirme planları çerçevesinde sermayeleri artırılacak
Albayrak: Dengelenme süreci boyunca temettü dağıtmanın ve yöneticilere yapılan nakdi prim ödemeleri sonlandırılacak
Albayrak: Ulusal veri merkezi kurulacak
Albayrak: Kamu bankalarını bilançoları çok daha dirençli hale getirilecek
Albayrak: Özel bankalarımız yeniden sermayelendirme adımlarını zaten yürütüyorlar
Albayrak: Bankaların aktif kaliteleri çok daha iyi bir düzeye taşınacak
Albayrak: Borç yeniden yapılandırmalarını ve icra-iflas işlemlerini daha hızlı ve etkin hale getirmek için yeni bir yasal ve kurumsal çerçeve oluşturulacak
Albayrak: Sorunlu kredilerin bir kısmı ulusal ve uluslararası yatırım fonlarına transfer edilecek
Albayrak: Bazı sorunlu kredilerin, bankaların ve ulusal-uluslararası yatırımcıların iştiraki olan bilanço dışı fonlara devredilecek
Dolar/TL 5.7112