https://s19.directupload.net/images/200303/ohwedj79.jpg
Printable View
temettüye kadar 3 olacak bu gidişle ama bu durum ne kadar sürdürülebilir işin püf tarafı bu...seneye bu kadar temettü vermecegi az çok belli o zaman bu yükselişin anlamı ne olabilir ki...
Spekulatore güvenip alıyorum...fiyat veya 2020 karının az geleceğini önemsemiyorum artık..bakalım ne olacak..
Kendimi rulet masasında gibi görüyorum)))
Bir onceki sene turev piyasasinda cok para kaybetmislerdi, kar gitmisti.
Gecen sene buna dikkat ettiler, kar ellerinde kaldi.
Bu sene de sanirim borsada yuklu oynayacaklar, son 2 haftalik rapor arasinda 2 milyon civari zarar var.
Temettuyu aldigimiz vakit, 3 aylik duruma gore kendini az da olsa belli etmis olacak.
Not: Beni baglayan fikirlerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
10000 TL gibi temettü alacağım inşallah.Tekrar işyat alacağım ancak hemen mi alayım yoksa bir süre bekleyip mi.kararsızım. Tecrübeli arkadaşların önerileri benim için değerli.Teşekkürler
Dün 67 satışta kapatmıştı bu sabah 75 açtı..
Rulet masasında top dönüyor)))
Kırmızı geldiiiii))))))
neyin yükselmesi bu günlerdir kem , küm, bugün kritik gün % 10 ne yspmak istıyor bunlar bilmiyorum
İşyat Altın yumurtlayan tavuk. Tavuğu (hisseler) kesmek yok yumurtaları (temettü) yemek var. Sayın ortaklar herkese hayırlı bol kazançlar.
3 fiyatlara alıştırma denemeleri yapıyor...
2 li fiyatlar artık ucuz gelmeye başladı)))
Spekulator denilen ulu büyük şahsiyet sen nelere kadirmissin..
Ellerin dert görmesin ,o tombul parmakların hep yukarılara çalışsın...
Sadece temwttumu hikaye ortaklar. Ben hala bu birlwsme ywniden yapilanma olaylarindayim. Sanki asil hikaye orda yatiyor gibi ne dersiniz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın kim bilir. Bence de yeni bir hikayesi var. Olay sadece temettü olsa yıllardır yükselirdi değilmi.bekleyip görelim.
Bu kadar güçlü ve istekli bı alimin bence şöyle bı nedeni olabilir.
OYAK yatırımda olduğu gibi iş Bankası sirketlerinin sise camda birleşme olayında bı rolü olacak..
Ve aynı oyakta olduğu gibi tavan olaylarida olabilir..
Bunlar benim naçizane düşüncelerim..
Temettü için alındığını zannetmiyorum..
Yukarı çekip mal almak istiyorlar..
Ahalinin bu ortamda bu kadar yükselmiş bı kağıttan yüklü mal alacağını sanmam
Bu kesinlikle organize bı hareket..
Ayrıca bu hareket isyat in haberi onayı olmadan da yapılamaz..
Çünkü bildiğim kadarıyla malin çoğunluğu isyat ta.
İyidir bu karar diyelim
Gidelim halebe kadar))
Bol sanslarrrrr..
Arkadaslar Ben bugun 2.90'dan sattim bir saat sonra 2.70'den aldim. Lotumu tamamladim. Benden yuzde kac komisyon kesecekler??
Karimdan yuzde 10 kesecekler sanirim.
Sorumu su sekilde degistiriyorum; ne zaman borcu yanditirlar hesabima?
Paylasimlarim kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Anlaşılan oyak yatırım gibi tavan serileri yaşıyacak işlem hacmi öyle gösteriyor böyle bir günde mal topladılar adamlar şanslı valla
Son dakikalarda devre kesmeseydi artı kapatacaktı. Yarın için umut verdi.
Haftalik rapora gore borsadan tumuyle cikmislar. Olusan zarara stoploss yapmalari sevindirici olsa da portfoy yoneticilerinin hatalari gercekten can sikiyor.
Ytd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haftalik raporlarda borsadaki oran zatwn cok kucuktu. Yuzde 1 lerde idi agirlik ters repo, yspp, ve özel sektör tahviliydi zaten.. bu sebeptendirki su piyasada portfoy dalgalanmalari minimum. Benim merakla bekledigim gecen sene mart ayinda portfoy 10 milyona yakin artmisti tek seferde. Bakalim bu senede olacakmi. buradan yazan yecrubeli arkadaslar komisyon gelirleri oldugunu soylemisti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%34 temettü verdiği zaman, hisse fiyatı temmettüden sonra %34 düşüyor mu?
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saglık bakanı açıklama yaptı üzerine tüy dikti sanırsınki borsada spek, yazıklar olsun diyorum varsa var deyin kardeşim millet ona göre kendine çeki düzen versin , ölümden kaçış yok kaderde varsa zaten kimse önüne geçemez, aba bir yok , ertesi gün olabilir hiç yakışmadı , bari seans bitsin öle açıkla ...
kimse yok mu ?
İş yat çok hızlı indi yine hızlı çıkacak gibi temettü ye kadar. Aslında biraz sakinlese daha rahat alım yaparız
6 yıldır isyattayım. Bu sene maliyet sıfır olacak. Elimdeki kadar temettü sonrası alıp yoluma bakacağım.
Formül x/6 = 0 ise (x+x)/4 = 0 ~~~ xn/1=0
UV. Temettü. OV. Hikâye. KV. Al-Sat.
21 yıldır takip ederim bu hisseyi.
13 yıldır da kesintisiz taşıyorum.
13 yıldır ilk kez PDD'ini 1'in üzerinde görüyorum...
Gerçi bu PDD, FK falan da ilgilendirmiyor beni. Ben aldığım temettüye bakarım.
ISYAT uzun vade hissesidir... Alırsın temettünü.. İster yersin, ister üstüne koyarsın.
Emekliliğinde ikramiye, hastalığında sağlık sigortası, ölümünde mirastır.
Not: Al sat tavsiyesi değildir.. Durum analizidir.
işyat tek başına yeşil temettü sen nelere kadirsin ,mal satan her ne kadar cüzü artış olsada mal alamadık...
temettü tarihi ne zaman 10 bin lot kaç para verir arkadaşlar..