İnşallah öyledir de sanki doğalgaz indirimi nedeniyle atraksiyon oldu.Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İnşallah öyledir de sanki doğalgaz indirimi nedeniyle atraksiyon oldu.Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şişe 5.49 soda 6.18 pörtföye girdi ..duruma göre artırabilirim ister yukarı ister aşagı farketmez ..
bol şans diyelim :yes:
1 soda hissesine 1,16 şişe hissesi vereceklerse 5,57x1,16=6,46 yapıyor sodanın fiyatı dogrumu bu düşünce.bütün parayı sodaya gömesim var ne dersiniz.
O mantikla trakyadan sodaya gectim kardan zarardayim :))SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ilk direncimizde 6.27 sonra 6.50 civarı var
https://tr.tradingview.com/chart/SODA/ET3gAjnZ/
sisede ayrılma hakkı 5,12 idi
5,12x1,16= 5,93
soda şu an 6,27
sodadan alış siseden short açsam aradaki farktan garanti kazanç olacak gibi.şise 45 kuruş düştügünde soda 34 kuruş düşer.ugraştığıma değmez.
soda bir iki kuruş çıkarken soda 10 kuruş çıktı.bugünki gibi olursa iyi kazanç bırakır.amaaan neyse
bu nasıl dünya yahu siseyi sodayı taa yukarılardan alanların hakkı ne olacak
unyec çimento birleşmesini inceledim.ayrılma hakkı 5,43 demişler.hisse 4 tl lerde iken.ayrılma tarihi geldiğinde 5,43 olmuş ve güm aşağı.4,88 e düşmüş.
adana çimento haber geldiğinde 7 küsür,ayrılma hakkı 7 küsür demişler. ayrılma tarıhinde 10,5 olmuş
pardon ya unyec için 3,72 demişler. 5,43 e çıkmış
Soda da belki çift hane olur bellimi olur.Çoktan gitmesi lazımdı normalde oralara....Heh...
Devamı gelecek gibi görünüyor. Bugun para girişinde 1. sırada.
ytd
Milletin anasi aglamis kas senedir. Taniyanlar selamini bile almiyor, bir yaziya bir ayakkabisinin altina bakiyor. Muahahahahaha.
Te 6.30
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.39 u deldi mi bugun, 6.80 e kadar onu acik. Dun 16 milyon para girisi ile birinci olmus soda. En yakin rakibi 5 milyondu :)
üstadlar selam 8 leri görünce bi yazayım dedim.hatırlar mısınız bilmem ben 8lerden satıp elden düşme bi araç almıştım.o hala duruyor %50 falan prim yaptı ama şöyle bir sıkıntım var.peder beye de hatırı sayılır soda aldı ancak kendisini mart ayında kaybettim.şimdi senetleri virmanlayacaklar ama uzun süredir takip etmedim bu birleşme işlerini.senetlerin maliyeti 6 tl civarı ne yapsam bilemedim.bir de veraset yolu ile geçen hisseler ayrılma hakkını kayıp mı ediyor acaba ?gerçi ayrılma fiyatının üzerinde ama birlşeme zamanı ne olur belli olmaz soda bu.
Sattim altin oldu anasini satiyim.
Neyse ocakta aldigim sise ler duruyor.
Bundan sonraki süreçte SPK ve Rekabet Kurulu onayları beklenecek. Söz konusu onayların Temmuz ayında alınmasını beklediklerini ve onayların gelmesinin ardından Ağustos ayının ikinci yarısında Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirmeyi planladıklarını belirttiler.
soda çok geri kaldı...şişeye göre 6.73 olması gerekir.
6.38 seviyesinde bu kadar debelenmedi. Vurdur koc artik yukari yeter dinlendigin. Az zamanda cok isler yapma donemi. Yeter yattigin.
Saatlikte birbirinden yuksek 3 yesil mumu diktin simdi direk zamani
Ben gülmesem de sayfada gülen insanlar görmek güzel.
Kazancınız daim olsun arkadaslar, dirençleriniz yumuşak destekleriniz sert olsun .
Kabaran bir soda gördüm sanki.!!.
🤔😅😅
şişeye göre soda 6.80 olması lazım.
Nerde o toz yutturan arkadan ağlatan Sodam nerde.? Heeh...
Ayağım bereketlidir.....
Benden alanda kazansın, sizlerede hayırlı kazançlar
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gittim paraları migrosa verdim, bugün şişeler coştu, şansa bak beyaa..;-))
Tüh..😏
Herkese not kademeler boşalınca hisse basılır aşağı
boş kademeyle nere gitsin adam
kademeler 500 binden 60 bine düştü bizde
Eski gunlerde ki gibi hareket etmiş SODAmız..Alana satana bol kazanclar..
dün yüklü almıştım götürecekler diye.bugün çıktıkca aldım. sisenin 1,16 katı soda yaptığından siseyide yükseltiyorlar sodayla beraber.ee adamlar aptalmı milyonlarca lotları var.bunlar 6,40 dan vermek için almadılar herhalde.bence 8 lere kadar yolu var sodanında siseninde.yatırım tavsiyesi değildir.
Bukadar hareketlendiğine göre SPK kararı bugün yarın düşer sanırım.
Ne olacaksa olsunda önümüze bakalım.Yapsınlar bir güzellikte Soda yı birleşme dışı bıraksınlar super olur hani....Heeehhh....