''remdesivir ''zaten şu an bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığının tedavi protokolüde uygulanıyor
prof.Dr. Ercüment Ovalı'nın buldum dediği farklı bir ilaç
ilaç endeksede mi yaradı nedir :)
Printable View
''remdesivir ''zaten şu an bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığının tedavi protokolüde uygulanıyor
prof.Dr. Ercüment Ovalı'nın buldum dediği farklı bir ilaç
ilaç endeksede mi yaradı nedir :)
Cok fazla vakit aliyor bunlarin denenmesi bahriyeli. Bakalim boyle dev ilac firmalari daha fazla hastaya ulasabiliyor, daha detayli sonuclar alabiliyor, yan etkilerini goruyorlar, vs.
http://share.matriksdata.com/Images/...1015510961.png
Herkes ilacı buldu bizimki hâlâ narkoz da...
Tahtacısı basur olmuş...
Orman Çocuğu...
Evet evet 666 uzun vade aşı ilaç işleri.. dün akşam dinlediğim kadarıyla şu an mevcut tedavi yöntemlerine cevap alınamayan hastalarda artık ex ihtamili belirdiğinde son çare kullanılmak üzere
Tavsiye edilmiş bakanlığa ..
Endeksin bu ani tepkisi nedendir dostum ben anlam veremedim
Dışarısi yemyesil hocam, gece vadeliler yükseldi dax'da iyi primlendi, anlamasi çok kolay, ortada sır yok:)
Halkı anlamasi zor..
*credit suisse, halkbank için hedef fiyatını 6,16 tl'den 5,20 tl'ye indirdi, tavsiyesi 'endeks altı getiri'
Kapanış tahminim 5.15/5.16
Psikolojik baski yaptiniz. Kotuleyemiyoruz kagidi bile!
Kağıdınıza 50 cent vereceğim.
Bir doların yarısı.:oleyo:
Kızmak darılmak yok.
İnsan bir küfür eder, sizi iyice bezdirmişler...
İş Bankası dada garip bir durum var.
Banka 22milyarsa iştirakler nerede?
İştirakler bankanın ederinden fazlaysa, koca banka nerede?
Bedava mı yoksa?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
666 orti bunu versek ne alırsın?
80-85-90 cent sıralı hedefleri var günlük grafikte, rsi pozitif uyumsuzlugunu dikkate alırsak 1.05 $ olması lazım ama 0.95 önemli, teknik böyle diyoru bakalım. Bunun çetesi son sözü söyler.. herkes bu kadar kiziyosa ihtimaller bence şunlar
1- amaçlı bir bezdirme var
2- kimsenin umrunda değil hisse, hikaye şuan çok olumsuz ve talep yok, robotlar kafasına göre takılıyor.
1 aydır endeksin çok altında performans gösterdi, çok zayıf.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Devam edeceksin, sirani bekleyeceksin. Burdan vermek olmaz bankalari. Sonucunda dolar grafigi ortada.
http://share.matriksdata.com/Images/...1156447486.png
Galip ve tuzcu Elele verse yine kaldıramaz bu ölüyü vesselam
Yaz kızım....
Doların 7.20 ye gitmesine....
Halkın selâsının okutulmasına...
Kafayı yedik artık
Th usta gelse de bizi uyutsa...
Gel oğlum geç yerine...
Sağa sola bakıp kendini at mı sandın..
Açığa satmak serbest olsa eşşek bile olamazsın...3.60 trend dibin.
Haksızmıyım?
Avrupa'da bazı ülkeler salgınla mücadelede alınan sert önlemleri gevşetmeye başladı
Eğer Türkiye'dede benzer gelişme olursa Borsa bundan çok olumlu etkilenebilir.
https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/...oden-tepki-var
Son dakika haberine göre; Coronavirüs dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken, 4 ülke karantinaları kaldırmak için kolları sıvadı. Çekya, Avusturya, Norveç ve Danimarka'nın karantina kaldırma hamlesine DSÖ'den tepki geldi. Dünya Sağlık Örgütü'nden Dr. Hans Kluge ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sınırlamaları kaldırmanın zamanı henüz gelmedi" dedi.
KIZILDAG'dan da TREND'den de haber yok. KIZILDAG 1 haftadir yok. Umarim hersey yolundadir.
Pegi'ye brut takas.
Ordinaryus Profesor Doktor Mehmet Aydin bizlerden once gormis olayi. Ama maalesef sagilacaklar eve kapandi, sut vermiyor.
Bu adam bu suratla insanlari nasil yedi ya. Helal olsun harbiden.
Esas beni sasirtan ciftliklere inek yerine pc yerlestirip paralari bitcoin le yurtdisina kacirmasi. Bunun icin ozel uzman tutmus. Bu adam bir super zeka. Gercek bir dahi. Dikkatinizi cekerim adam ahci yamakligindan ayrilip bu ise basliyor. O kadar zeki ki hala nerede oldugunu bilen yok. Cem Uzan in 5 gomlek ustunu.