1 senelik makarna kömür paranız çıkar valla
Printable View
Zaten dolar kuruna boluyorum ne enflasyonu
İyi bı de enflasyona ayrıca bölelim hatta üstüne de bi de senin için ikiye de bölelim , seni mi kıracağız
:kahkah:
Adamda 2008 de 1000 dolarlık hisse varsa şimdi de o var
Yani ne var 1000 dolarlık hisse var
Peki sende ne var
Yine 1000 dolarlık hisse var
Hesap bu
Yani neymiş
ucuz mucuz degilmisiz
İtalya İspanya senden daha ucuz İngiltere senle tapi çıkar ( dolar bazında )
Azucuk pahalı bile olabiliriz onlara göre ( dolar bazında )
Hadi ben yatingen bye byeeee :)
dolar ve altın kontratlarına zam gelmıs......altın35 olmus usd 450den 670 galıba
New York icin karantina konusuluyor sagda solda. Dowun dinamiklerini bilmem boyle birsey nasil etkiler. Orada poz alan varsa goz onune alsin bunu.
Dolara kavusan kamu bankalari sattikca satiyor bastikca basiyor. Ozlemis keratalar😀
dowun grafikleri güzelleşmeye başladı. 5 dakikalıkta yükselen üçgen var. 21200 üzerinde hedefim 22700 olur. viop kapanana kadar kırılmaz ancak yinede geceye long giriyorum viopta. sabah 22700 üzeri görmek dileğiyle :)
Dolar kullanınca enflasyon hesabını da halletmiş oluyorsunuz öyle mi
2 ülkenin alım gücü karşılaştırması için sadece kura bakıyorsunuz öyle mi
Bu forumda cehalet diz boyu
Bir de yalakalık
Adam gibi zirve bile yapamadıki Bist..
“Ucuz” olmak başka, ucuzlamış olmak başka..
bu bloombergdekı barıs ne ıcıo yav....650den kur 640a gelmıs buyuk olay gıbı konusuo yarın baksın yıne 650 tovbe tovbe
https://www.trthaber.com/haber/turki...ti-467903.html
Erzurum Valisi Okay Memiş, umreden geldikten sonra karantinadan kaçarak Erzurum'a gelmeye çalışan 28 vatandaşı Çorum'da yakalattıklarını söyledi.
Dolar kuru 1 yıldır aynı noktada iki tarih arası. 2019 yılı 5. Ayda 6.3 idi . Şimdi de 6.3 yaklaşık olsun
2019 yılında 30 tl olan bir hisse senedi satıp 1 kg tereyağ alıyorduk
Şu an aynı hisse 30 tl ise satıp yarım kg tereyağ alabilirsiniz
Ama buradaki metastokcu arkadaşlara göre hissemiz sadece kura baktığımız için hiç değer kaybetmemiş oluyor
30 tl yi aynı kura bölüyor çünkü 4.76 usd buluyor
Ha senet hiç değer kaybetmemiş oluyor dolar bazında
E ne oldu tereyağ bazında yüzde 50 kayıp ???
:)))))
İki ülkenin alım gücü diyor adam yav
La bi şeyin fiyatı 1000 dolarsa bunun tek anlamı var o da onun fiyatının 1000 dolar olduğu
Allah'ın ingilizi italyani ispanyolu
2008 de 1000 dolarlık hisse aldı ( kendi marketinden ama Dow dan değil )
Yıl 2020 adam bozdurayim da dolara çevirip şunu alayım dedi yada bunu yapayım dedi .
Aldığı para ne
1000 dolar
Hesap bu la
Alım gücü 10 kaplan gücü olsa ne yazar adam 1001 dolar alamıyor ki 1000 dolar alıyor
(1 ve 0 rakamlarını biliyorsun değil mi
1 in yanına üç 0 koyunca 1000 diyorlar ya hani işte ondan )
Sende 2008 de dolar bozup 1000 dolarlık hisse aldın şimdi gittin hisseni bozdun yine 1000 dolar aldın
O parayı harcarken kimse sana senin 1000 doların 800 dolar gücünde felan demiyor
Bazı şeylerin fiyatı dolar bazında arttiysa onun içinde arttı senin içinde arttı
Kısacası İngiliz etf leri 2008 kriz fiyatlamasinda
İtalyan etf leri 2008 kriz fiyatlamasinda
İspanyol etf leri 2008 fiyatlamasinda
Alman ve Fransız etf leri 2011 fiyatlamasinda
Ve son olarak
Türk etf leri 2008 krizi fiyatlamasinda
Evde mikrodalga fırında kolay patates kumpir yapmak mümkün.
Zam gelmiş önceden ucuzdu. Bez ama içinde yalıtım malzemesi var gibi. İçine patatesi koyup mikrodalgada 5-6 dakika pişiyor.
Burada 13 TL. iki kere yapınca amorti eder, kendini amorti eden bir ürün. 20 den fazla kez kullandım, patates salatası için kullanıyorum genelde.
https://urun.n11.com/patates-ezici/p...E&gclsrc=aw.ds
https://i.hizliresim.com/970IHC.jpg
Evet. Saat 11 ve mesaim biter. Son hareketler saçlarımdaki beyazları çoğalttı.
Bir şey bilmediğini bilmeyene ben bir şey öğretemem...
İşkembeci forumunu işkembecilere bırakalım
Hoşçakalın
2021 de gelirim ...
Sağlık bakanlığı geliyorlar .
Ateş var mı Nezle var mı Öksürük var mı .
TC ve gsm no alıp gidiyorlar .
184 ara diyorlar birde birşeyiniz olursa
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Volnanın parasını kim hacıladıysa versin çabuk. Hahaha.
Gerçekten ben de yarın ne olur bilmiyorum. Burada haber, bilgi paylaşılıyor. Farklı bilgiler hata yapma olasılığını azaltıyor.
Ortaya yanlış bir iddia atınca birileri karşı fikrini söylüyor. İlginç gelen şeyleri paylaşıyorum bazen işe yarıyor bazen de yaramıyor.
Birsey sormak istiyorum aksam seansında aksam seansı tikini koyarak pozisyon actım ve aldım su an portfoy de gözüküyor aksam seansı tikini actıgım için yarın sabah işlem yapıp kapatabilirmiyim yoksa aksam seansını mı beklemem gerekiyor kapatmak için
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaparsın....sıkıntı yok
aksamı ısaretleme sabah ıslem yapacaksan
Sn. Lambent aksamı isaretledim yani hata yaptım sabah pozisyonu kapatamıyorum aksamı bekleyeceğim dediklerinizden bu anlasılıyor doğrudur demi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd de 100 ler kulubune girdi. 6 bin vaka 100 olu oldu. Bundan sonrasi daha hizli olacak gibi.
saglık bakanı bırazdan acıklama yapacakmıs
Italyada bugunde 345 kisi oldu
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az 80 vaka ve ilk olum haberini bekliyorum
Vakalarin yuzde 70 80 ini istanbuldadir. Yogun bir sehir, temas cok, kalabalik ve transfer havalimani orada.