Neler olmuş Serhat yav. Beyler yönetim mi dağıttı, konu mu kapandı, tekrar hortlatmayım konuyu .
Delikan abi , az dur yav. :)
Printable View
Neler olmuş Serhat yav. Beyler yönetim mi dağıttı, konu mu kapandı, tekrar hortlatmayım konuyu .
Delikan abi , az dur yav. :)
Ben de oturmuş film izliyordum, asıl film buradaymış ya kaçırdık. Sayfanın dallama nüfusu bayağı artmış.
DİMİTRİS
Yav Reha abi sayın doktarla ben kitapçı eyi insan dedik atmasalar eyi idi
GAYA
sende mi brütüs neyin eyisi yılanın tekidir aklınızı çelmeye çalışıyor, üzerine çullanıp başımızdan savmazsak korkarım sizin aklınızı seçimlere kadar çalacak
DİMİTRİS
Yav abi ne diyon sen? uzaktan öyle mi görünüyom?
hem sende demişsin eyi adamda kötü yola düşmüş deye.
o dediğini görmedim ama ''edepsizden ırzını satın alacaksın'' dediğini gözlerime gördüm okudum
diyeceğim oki şu kitapçıyı boşu boşuna atmışlardı.
bu gönderi bir mizansen kurgudur.
gaya ile didişerken iyi tarafında zıvanadan çıkmamış aklı selim düşünebilirken, ben de ceza sınırında iken o cezaları benle depişirken almışsındır deyip o cümleyi söylemişti.
sanki sizde topikte idiniz, öyle hatırlıyorum.
o mesajlar silindi bende müeebbet yemiştim:) nasip işte kısa zamanda af çıktı.
Reha abi kendisiyle ilgili kısımları kendisi halleder de benim adıma yazılmış kısımlarda hatırlamadığım ifadeler var . Bu ne zamanın mesajı. Seçim meçim, doktor kim ? Ben senin hakkında beyefendi bir insan ben seviyorum dedim ama böyle ifadeler kullandığımı hatırlamıyorum.
Forumdaki tansiyon yüksekliği, Doların da ateşini yükseltir mi.?.
Mesela ;Çarşamba çarşafa dolanıp, 7.gayme olur mu.?
Depişme kısmından başka, sizin laflarınızdan bir halt anlayamadım?:notr:
Ben mutfağa gider tek serbest bölgeye, niza çıkarsa soğutman hemen geleceğim.:oleyo:
Dostum mesajın başlığına mizansedir diye yazmalısın o halde . Benim adıma beyan vermek gibi olmuş.
Doktor dediğin kişi, hkm abi ise ben ona doktor diye hitap edemem. Saygısızlık olarak görürüm. Hkm abi mizansen olduğunu bilmez, geçmişte dimitris bana böyle demiş, görmemişim der . Sanal da olsa bir hukukumuz var .
kırk yıllık kani olr mu yani.
iyi geceler.
Şaka gibi bunlar yahu, ben tam 16 yıldır forumda yazarım bunun gibi yüzlercesini elden geçirmişimdir, sanki ben ne yazdığımı bilmiyorum, salak herifler!
#DelikanAbiBiziBırakma
#AyhanAbiHoşgeldin
Geçmişin tozu dumanı bitmez, sıfırdan başlamak iyidir.
2002 kasım ayından, 2013 mayıs ayında vuku bulan mâlum tatsız hadiselere kadar dolar tam 11 yıl boyunca 1.70'lerde kalmış, tek kuruş yükselmemiştir.
hatta 2008'de 1.14'e kadar düşmüştür.
bu 11 yıl boyunca dolar alanların hepsi yıllarca zarar etmiştir.
doları hep artacak zannedenler bunu unutmayınız!
bir bakmışsınız bu yıl dolar gene 5'lere çekilmiş!
demokrasiye inanıyorsanız aziz milletimizin ferasetine güveniniz! son tahlilde milletimiz en doğru kararı verecektir.
Baskanlarin krali, Hos geldin.:)
ee malum olaylarda 1.92 olan dolar o günden bu yana 3.5 kat gitmiş, 2018 ağustosun da ne olduydu? şu anda 5 cente muhtac hale getirdiniz ülkeyi, aziz millet bunun sonuçlarına da katlanacak hiç endişen olmasın. Kim uc beş müteahiti besleyerek kalkınmış bir araştırsın aziz milletiniz. Not : bunların aziz milleti sadece kendilerine oy veren kitle onu da biliyoruz salak değiliz.
ha 2013 de a.k partisi bi halt yediğinden değil dünyadaki dolar boluğu ve disarıdan gelen kaynak sayesinde dolar düşüktü.O günlerin babacanlarının ahmetlerinin ülkeye hediyesi ise patlayan inşaat sektörüydü.Ülke kaynakları betona akıtıldı, şimdi beton kemirecek hale geldiler ama :)
1923 yılından bugüne enflasyondan arındırılarak yapılan 5 trilyonluk ithalatın 3,63 trilyonluk kısmı AKP döneminde yapıldı. 97 yıllık Cumhuriyet dönemi Türkiye ithalatının %73,5'ine karşılık geliyor."
İşin en acı tarafı da 2002-2013 döneminde almayanın dövüldüğü bol doları borç alarak sahte cennet yaratanların bir kısmı, şimdi yeni parti kurarak, yanlarına da batan geminin farelerini toplayarak yeniden kurtarıcı gibi ortaya çıkacak, farelerin yaptıkları da yanlarına kar kalacak.
2001 yılı döviz kurunu yazarsanız daha iyi bir karşılaştırma olacaktır. 1 dolar 669,989 TL.
Peki o süreçte ne olmuşa gelelim.
Yapısal reformlar yapılmış. Avrupa birliğine üyelik adımı atılmıştı. 2008’den itibaren Fed parasal genişleme yapmıştı. Mutlaka bu maddelere ilave yan maddeler vardır. Onuda siz ilave edin.
Bugüne gelelim
Yapısal reform yapılıyor mu ?
AB üyeliğinde ne durumdayız ?
Fed parasal genişleme yapıyor mu ?
3 maddeye cevabınız evet ise hiç durmayın dolarınızı satın. Uzun bir süre dolar yükselmeyecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüzde 1 kgv nedir yahu
Şimdiye kadar 250 milyar usd alan haklı çıktı gene
Üstat olaya dolar al sat diye bakmaktan ziyade doların artmasının ülkenin büyük çoğunluğuna yarar sağlamayacağının farkında olunması lazım. Misal Bugün Avrupalı bir turist ülkemize geldiğinde tanesi 1 lira olan sudan 1 eurosu ile 7 şişe su alırken ben bir liramla Avrupa’ya gitsem orada benim paramın değeriyle çeyrek şişe bile su alamıyorum. Bir de ülkede çoğu şey dolara bağlı olduğu için dolar arttıkça alım gücü daha da düşüyor. Yani yatırım olarak dolar alsanız bile bir yerden belki kepçeyle başka yerden çıkıyor. Tabiki dolar 1 lira olsun ithalata devam edelim gibi bir argüman da sunamam ama doların dışında yatırım araçlarının olduğunu herhalde söyleyebilirim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.