ABD'de perakende satışlar beklenenin altında geldi, onlar biraz salınca bizimki de eşlik etti sadece.
Gözü yukarıda..
Printable View
ABD'de perakende satışlar beklenenin altında geldi, onlar biraz salınca bizimki de eşlik etti sadece.
Gözü yukarıda..
meto metin68 ayucukları biraz telkin ette kalkış yapalım hadi..
Bu hafta sert bişiler olacağını anladık çok şükür pala bize bunu anlattı. Akşamda FOMC var bunu da biliyoruz. Demekki sert hareket ordan gelecek haber akışıyla başlar... bakalım oradan ne habar gelecek... onun dışında bu haftalık teknik falan hikaye haber sonrası teknik geçerli:) Bu işler böyle bul karaýi al parayı baba
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neden düşemiyor 15 lik çizin
takıldı burda
Bugüne kadar 0,75 - 1,25 arasında dolanan XTUM endeksi / Xu030 endeksi oranı 2019 sonunda bu seviyeyi delip geçerek neredeyse 3'e dayanmış.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...d450982695.png
Resimi biraz daha yakınlaştırıp baktığımızda bu oranda aşağı yönlü bir düzeltmenin kapıda olduğunu görüyoruz. Negatif uyumsuzluklar had safhada.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1339994858.png
Soru şu;
Bu devran döndüğünde yukarıdaki grafiğin aşağı yönlü düzeltme yapması için
a- 30 endeks Xtum endeksinden daha hızlı yükselecek. (Boğa piyasası)
b- Xtum endeksi 30 endeksden daha hızlı düşecek. (Ayı piyasası)
Ben oyumu b şııkına veriyorum...
Aşı işe yarar ise parasal önlemleri daraltırız derler bence.
dünkü yaşanan düşüş fragmandı...
bari satış yapıcan böyle ilan ederek herkesi uyararak yapma pala...
dünkü olaydan sonra kimse long kalmamıştır.
ben halen ne ralli ne çöküş göremiyorum sürünen bir borsamız var
Ahanda yakalandın i$te A1'İN kapiTAL..
Sanki cumhuriyetçi üye ve başkan yok..
Tokmağı davula daha sert vururlar ?? Nası fikir..
Bu sefer dolar niyeti bozdu.7.50 yi geçebilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok büyükler açısından değil bu yorumum ky için bizim için geçerli. Biz bilmiyoruz. O yüzden haber belirttiğiniz gibi bizim açımızdan aslında bir deprem gibi ani bir olay gibi. O yüzden dedim teknik sonrasında geçerli olacak diye. By biliyor da ben bilmiyorum. Bilen varsa söylesin biz de bilekSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
$U geçen Cuma gelip $aak diye alan Citi the bilekRak'ı görünce sıvı$ tamam mı A1 ucuzcusu seni..
X100 dışındakilerin yükselişi genelde bankalara verilen teminat tutarını artırma amaçlı veya patron destekli olabilir.
Daha hesaplı veya halka açık tutarı düşük BIST100 şirketleri var ama o kadar ilgi yok.
BIST100 dışına kredi de çok açılmıyor, büyük oyuncunun işi daha kolay olabilir.
Herif 16:30 dan sonra durumu inceleyip 17:00 gibi işlemlere başlayor hacim geliyor.
Kızlar matinesi 16:30 da bitiyor, suare başlıyor.
Valla cortçulara ilizyon yapıyo görüntü, dün bugün vadebaşı dahil ve + binlerce puan beri..
Dün akşam PETKM de akşam üzeri A1 havlu armıştı ve sattıklarını seans sonuna doğru geri almıştı, bu sefer farklı olabilir aşağıya yüklenebilir diye düşünüyorum.
BİST hastalıklı tavuk gibi sakince duruyor, fazla kıpırdamadan bir bandın içinde eğleniyor. İlaç lazım , serum lazım kurtarmaya. Yada bir doping etkisi..
Powell dan vites arttirma.bekliyorum aksam
Abd ekonomisi yine yavaslamaya basladi
Eskiden powel gunleri boyle mi olurdu bankalari almaya yetisemezdik powell da bile dusuyorlar
spot artıya geçti yine
bence shortcu toplaya toplaya gidiyor
Niye almıyorlar işte?
Bu sefer powell basgan ters yapmasın...
Sıkıntı orada SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Accuk Dolare$ sat tarihi zırwasından & ucundan iyilerinden banka AL bile yapsalar Bist $a$ırır anında..
O kadarcık yani.
dolar 7.50 üzerinde.
Short topluyor tek derdi shortları ütmek, adam utanmasa short açanları tuttugu gibi öpecek.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tek dujj binbeşjuzz.