İzin vermez tabi. Full dolar long pozisyonu olduğu uzaydan görünüyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dönüş sinyalleri var boğa tarafına geçiyorum.
zig zag nerde , onu getirin bana..:)
sesi neresine kaçtı , dakikada foruma yorum giriyordu..
Grafiksever abilerim,
Şöyle bıraksam bir inceleseniz.
50 saatlik ortalama görevini çok güzel yapıyor.
Benim iki varyantım var:
Ya düşenin %61,8i 1080
Ya da yükselenin %61,8i 1380
Pala hangisini isterse...
Bu arada 200 günlük ortalama 1255de. Onu her zaman kallavi gap ile geçmiştir.
https://i.hizliresim.com/5nykcx.png
jas, bankalardan zarar edıp stop ettıgınden berı ıyıce karalar bagladın... sal gıtsın yahu, tekrar alırsın..
dolarlardan kazandıgına say, hayret bı sey :)
bedava verseler uzerıne para ısteyecen...
kalmaz olur mu adamlar yurt dışında milli dayanışma örneği gösteriyor, fransızlar seyrediyorsa kim bilir ne diyor..?
https://streamable.com/dpx0y
gram altın 522-523 arası olduğunda tüm kontratları kapatıp viskimi içeceğim :)
yarın ola hayrola
bundan sonra ahaber izliycem abi...ülkede her şeyi toz pembe gösteriyor ne güzel...tam benlik... :he:
Bugun gelişen ülke kurlarıda yukarda arada onlarada bakın :)
ülkede direkt dolar veya euro kullanmaya başlasak ülkecek. sömürgemi oluyorduk?
dolar 8 olduğundan beri günde 3 litre çay içiyorum. sanırım daha sert bişeylere geçcem.
Bekliyorum iddiaya girecek bir cengaveri. [emoji23][emoji23][emoji23] Bir kişi çıksın diye de dua ediyorum. [emoji16][emoji16][emoji16] Öyle iddia ortaya atıp tüymek yok.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link varmı seçimleri takip edeceğimiz
Ben kazandın, kazanamadın işine girmem..Ben kendi kar zararımı zor takip ediyorum, bir de banane zaten.
Zaten pozisyon yazılmasına da karşıyım...yaz yorumunu geç...herkesin aklı mantığı var...adam trade lerini paylaşıyor (genelde işlem yapıp pozisyon kara geçtikten sonra, ya da karlı işlemlerini)..ego tatmini, başka bir şey değil...çok kazanan, zaten kazandığını göstermeye çalışmaz, hatta yazı bile yazmaz başlığa, niye yazsın..zaten işi çözmüştür.
benim seninle ilgili itirazım şuna..aşırı karamsar yazıyorsun, 1 ay önce bankada poz açarken ki türkiye ile şimdiki arasında ne fark var...ha trade etmiştin..iyi de başlıktaki herkes trade ediyor zaten.
tamam jas, sakın ol... peki, en cok sen kazandın bankalardan...
gecen ay sen aldıgında hepsı 1 dolar edıyordu, sımdı hepsının degerı 50 cent...
sorun yok...
doların fiyatını bence abartıyosunuz gibime geliyor...
üstüne bir çay için iyi gelir... :)
Bunun da açıklamasını yapmıştım. Haftalık grafta Pozitif Uyumsuzluk gördüğümde alırım. Bu şekilde alıp ta zararına sattığım tek bir enstrüman yok 2013 den beri. Bankalar benim gözümde çöptür şu anda ama bu alıp satmayacağım anlamına gelmez. Biriktirmeye hayır ama al-sata evet.
KRDMD öküzünün kasım vadelisi ;
3,20 üstünde tutunamıyorsa 3,10 a bir dokunmak ve oradan zıplamak isteyebilir
https://i.hizliresim.com/SGY3gk.png
az bişi alım mı geldi?
bana mı öle geldi?
Bankalardan çok kazandım şeklinde tek bir yazım yok. Hatta arşivde vardır, az bir karla sattım diye. (Aldığım ve sattığım zamanı da yazdım) Zaten bir hafta bile sürmemiştir al-sat olayım.
Bir enstrümandan zarar edersem de açıkça yazarım, kimden çekineceğim. Sadece asılsız bir şey yazılmasın burada. Ne zaman aldım-sattım, hangi ortalama ile aldım-sattım hepsi kayıtlı.
1255den short %10
İşte bu ölü kedi zıplaması