Yaşasııııın tarafındayım
Çok güldüm
Printable View
iran da Biri demiş rejim Kadınları öldüreceğine sorunları çözsün diye.
Kafaya bak.
Rejim sorun yok diyor sorun var diyenmi varmış.
aynı bizdeki ekonomi ve iktidar yönetimi gibi.
Sorun hiç bir zaman olmadı ve yok onlara göre.
*Bizden olmayanın sorunu bizi bağlamaz..
Muhammedin kızı ne demişti kaybolan RECM ayeti için,KEÇİ YEDİ,bu ayet üzerine göre baskılanıyor hala İranda kadınlar,keçi yedimi yemedimi onu bilmem,sadece OSMAN ÖNCEKİ KURAN NUSHALARINI NEDEN YAKTIRDI ben ona bakarım:plc:,öyleya neden yaktırdı bu sorunun cevabı halen yok,neymiş önceki ayetler çorbaymış ?doğrusu neymiş o zaman,şimdiki ayetmiymiş:notr:,bazı ayetler eleştirildiğinden töbe çarpılırsınız,Osman neden çarpılmamış:plc:
Dışarı borsalarda ortalık kıpkırmızı,galiba kapanışa doğru bizde onlara uyarız gibi:notr:
Bu borsa 3000 altına inmeden rahatlamaz...ytd.
Ben bu doktorları hiç anlamıyorum, gece gündüz 24 saat tivitırda ağlaşıyorlar. Abi siz doktorsunuz yaa, şöför değil polis değil, hizmetli değil siz doktorsunuz. Niye ağlaşıyorsunuz, kökten çözün sorunu. Toptan istifa edin kim ne hali varsa görsün.
Ha bu arada, mesela 2007-2010 arası +3000 bin $ maaş alırken hiç ağlaşmıyorlardı, gidip gidip akp ye oy veriyorladı, ne zamanki maaş 700$ a düştü ağlıyorlar. Eeee ülke elden giderken umursamıyordunuz, şimdi ucu sizede dokundu tabii
Dırşarıda hava sertti bizede vurdu fırtınası biraz sonra devreyi keser pardon yakar endex 3000'e doğru hızlan iniyor 30.80
Boru hattı kullanılamaz halde ne savaşıymış bu ?
Endex 3050:plc:
Rusya abd eu 3 kafadar.
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/...060/cover3.jpg
Şimdi kekler bayağı satmıştır ufaktan toplama zamanı:Sad:...ytd.
Geçmiş zamanda boktan doktorları bilirim muayene açıp parayı götürüyorlardı,Giresunda bu yönde doktorlar arası yarış vardı,bir doğum doktorunu bilirim çuvalla para kazanıp ilde tüğmüştür,giderken neden gidiyorsunuz dendiğinde eh yeter Güresunu bakacak kadar para kazandım demişti,sonra ne oldu karı,koca trafik kazasında mefta oldu...o zaman öyleydi,ama şimdi durum farklı,çünkü yeni doktarları vurdu en fazla kriz pek fazla kazanamadığı için onlarda yurt dışına kaçıyor:plc:
Devre kesen kağıtlardaki işlemlerim ancak 2 tanesine yetişebildim.
https://i.hizliresim.com/iatqg33.jpg
Borsa devre kesmedimi hisseler harici,anlamadım ben bu işi,var bir katakulli,neyse epey keklerinkini topladık,akıllansınlarda borsa neymiş öğrensinler,uyarımı bile es geçip bana laf çalıyorlardı,sadece bu forumda değil diğerlerindede öyleydi.
XU30 Zurnanın almayanı döverler deliğine gelip geçmiş duruyor.
Mesela garanti 18,39'da duraklad1980 üstünden gelmişti,,bazılarını forumda uyarmıştım tehlike anında hızlan iner demiştim bana hadi moruk 30 garantisi var diye maytap geçmişlerdi,bu forumda değil başka forumdaydı 666 değildi bu sefer,iyi oluyor öylelerinden elinden almak:evil:
Patlak gbp... :he:
Muahahaha. Kagit 6 ayda 6'dan 26 olmus kac tur donmusuz... Sen de forumlarda %3 inecek %5 cikacak...
Sen uyardiktan sonra bir 5 tavan daha koydular.
Garnatileri ben 17'den cok kaptirdim. Tutacaktim halbuki. Bir kismi da 22'den gitti.
Evet cok uyardiniz. Sen de izmut da hakliymissin refababa. Ama kimseye al demedik ki bir ayda 2'ye 3'e katlamis hisselerde. Kendimize sevindik.
Bu fiyatlar degisimle beraber komik kalacak yanliz. Daha mac bitmedi.
Aldin mi Garantilerini yoksa???
Her zaman olan biten şudur. Tuh burdan almadık /satmadık.
Boşta işe yaramayan paranı %12+ hoş geldinle hadi 18 le faize ver yada bırak onu bunu ne alırsan al bekle %25 ile sat.
Yok bu daha gider dedin mi olmuyor. Bırak giderse gitsin.
65 Krş maliyetli isgyo yu 3.37 den 1 kuruş için satamadım,sonra saldım giti 9.50 verdim. Kağıt 20 ye gidince koymadı mı ?koydu
Bak şimdi 8 taban yedi. ALINIRMI?HAYIR.Ne zaman şirket sahip çıkar,taban bozar,girersin.
Böyle onlarca var.İyi takip gerekir. Kulakdan dolma bilgiyle bu işe girer isen zarar etme riskin kazanma riskinden çok fazladır.
O değilde soru soran arkadaştan hala bir cevap alamadık. Ortaya löng diye bırakılmış sorular.
Fazlada şeetmemek lazım. Benden bu kadar.
Dibi nerde bulabilecegiz peki refababa?
15 mi Garantinin dibi?
15'e gelse o sirada Putin bir fuze atsa korkup bu sefer 12'yi bekleyelim demiyecek misin?
12 olsa 8.
8 olsa 3.
3 olsa "bu cok dustu batacak herhalde" deyip baska hisseye gidersin. Muahahahaha. Tecrubeden konusuyorum!
Yatirimci dibi tepeyi aramaz. Cok sover ama... yine de aramaz.
https://haber.sol.org.tr/haber/flori...z-kaldi-350066
İki tane dini motif koyarsın.
Bu sarayın bilmem kaç tane danışmanı ne iş yapar ?Alo bu haber kaçar mı?
Zenginler ülkesinin haline bakın. Şükredin denmez mi ? AZ sonra.
O kagit da acayip gitmis. 2'den 20 bir senede. Su anda bile acayip primli 6.6 ona bakarsak.
Birilerinin ustune oynamislar belli. Yanliz sahibinin bu kadar spekulatif islere izin vermemesi gerekiyor. Ufak bir kagit degil ki o. 30 hissesiydi eskiden. Simdi bile 50.
bir vücutta organlar, aralarından birini müdür seçeceklermiş.
Kalp öne çıkmış demiş ki "kanı pompalayan benim, ben olmazsam hiç birinize kan gitmez, müdür ben olmalıyım".
Ardından beyin çıkmış, "vücudun tüm fonksiyonlarını ben yönetirim, otur derim oturur, kalk derim kalkar, müdürlük de bana yakışır."
Derken sırayla akciğer, dalak, mide, bağırsak hepsi çıkmış itiraz etmiş ben olacağım diye... En sonunda da göt çıkmış demiş ki "hayır bence ben olmalıyım, siz bu işi beceremezsiniz" beyin buna gülmüş "sen kim oluyorsun lan, otur oturduğun yerde"
derken beyin müdür seçilmiş. ertesi gün vücut yemek yemiş, göt de dışarı atılmasını engellemeye başlamış. vücut zorlanıyormuş, göt geçit vermiyormuş bir türlü...
bakmışlar olacak gibi değil, götü müdür yapmışlar. o gün bugündür bütün götler müdür olmuş...
Bu gün Borsada olup bitenlerden benim çıkardığım sonuç;Eger Bir hissede % 5-10 Kaar'ın varsa,acıma bas satış tuşuna,at parayı cebe..Sonra yat pusuya..Diger türlü,İnsanı kış ortasında donsuz bırakıyorlar ..!!