geçen hafta burada CRFSA'yý ben yazmýþtým, demekki býktýrma operasyonu ile hissseleri topladýlar.
Printable View
crfsa teknik düþüncem sorulmuþ 2 bant vericem.
52-57 bunlarýn üzerinde hacimli kapanýþlar olmadýðý sürece .Aþaðýdaki demir yine test edilir.
yeni sloganým iyi-kötü-çirkin formasyonu buradada devam eder.:)
endexin pili bitti bnkalarý almalarý lazým hulkun önderliðinde...aniden hulk saldýrýsý olabülü:)
teknik analizci arkadaþlar fade 60 dk lýk grafik bakabilir mi
ben teknikten pek anlamyom
:drunk::drunk:
Çok ucuzlamýþ,pek çok problemi olan hisse için -bence- en önemli unsur SAHÝPLÝK OLAYIDIR...sahipleri güçlü deðilse batabiliyor.
doaþ mesela bir ara sürekli düþerdi ama DOÐUÞ GURUBU ortak olduðundan sonra uzaya kadar gitti..
4 dolardan 0.40 inmiþti..þimdi 5 dolardan fazla..
1999 2000 rallisinde duyduðum þeyleri tastamam aynen , ayný kelimeler ile duyuyorum yine..
Bakalým sonu nasýl olacak.
sistemler hala al da...ama 4030-40 bandýnýn kuvvetli olduðunu düþünüyorum..biraz ARA ve 4020-25 ile flat...
Bazen oyun dýþýnda kalmak lazým.
Her zaman voba gerek yok..harçlýðýný al ve kenara çekil.
not;sistemler sadece long/flat..ama eðer 2 dolara yakýn yerlerden sat gelirse(flat) bu sat iþareti kanýmca epey ekmek býrakýr.
2 dolar üzeri dikkatli olmakta fayda var...ASLA DÜÞMEZ,DÜÞERSE HEMEN TOPARLAR algýsý bilinçaltýna iþlenmiþ.
Dolar bazlý grafiklerde ortalamalardan uzaklaþma (çok uzun zaman sonra) max. noktaya gelmiþ olur.
der...ve iyi þanslar diyerek,ben kaçar.
12 Ekim Çarþamba günü sabah itibarýyla VÝOP Risk Parametreleri deðiþecektir.
https://www.takasbank.com.tr/documen...34629de77e.pdf
Yabancý oraný %31 bununda yaridan fazlasi patronlarin yurt disi hesabi . Bizbize kalmisiz .
Dolara talep yok yabanci iceride yok . Cok zeki oldugumuz icin 25 cent e getirip yabanciya iteleyecekmisiz mallarida . 😀😀😀😀😀
Hisci abinin hislerini paylasip bekliyorum .
ibrahim Haskoloðlu
@haskologlu
·
4s
#SONDAKÝKA
Ukrayna basýnýna göre Ukrayna Devlet Baþkaný Zelenski'nin ofisi füzeler ile vuruldu.
Bu iþlem hacmiyle bizim piyasaya yabancý da giremez, girse de çýkamaz. O nedenle küçük hedge fonlar dýþýnda yabancý bu piyasaya giremez. Banka manüplasyonu 800 milyon dolarla mý yapýlmýþtý?
Düþünsenize bir fon 1 milyar dolarý Bist'e sokmaya çalýþsa fiyatlar ne olur?
O nedenle tüm alt nedenleri çözsek bile piyasamýza gerçek uzun vadeli fonlarýn girebilmesi için derinliðin artmasý gerekiyor. Bunu da ývýr zývýr þirketleri halka arz etmekten ziyade blue chip tarzý þirketlerimizin halka açýklýklarý artmalý gibi daha öncesinde.
Rakamý tam bilmiyorum ama, ISO 500'deki þirketlerden halka açýk olanlarýn sayýsý 100'ü geçmez.
Teknoloji diye arz edilen þirketler sýradan yazýlýmcýlar. Ne biliyim bir TUSAÞ var, yýllardýr arz edilecek diye bekliyor insanlar.
Geçen yazmýþtým, Ýþ Bankasýnýn sermayesi 10 milyar, Garanti 4 milyarda kaldý.. Enflasyon ve kur arttýkça bu rakamlar komik kalýyor.
Hem sermayeler, hem halka açýklýk oranlarý artmalý hem de yeni ve büyük þirketler halka arz edilmeli..
Almanya Dýþiþleri Bakanlýðý, Ukrayna'daki Alman Büyükelçiliðinin Rus füzeleri tarafýndan vurulduðunu resmi olarak açýkladý.
ohaaa habere bak...
hitleri canlandýracak bunlar...
Bakalým çift yönlü politikamýzý ne kadar devam ettirebileceðiz.
Ukrayna Dýþiþleri Bakaný: Türk Dýþiþleri Bakaný ile BM Genel Kurulunda Rus saldýrýlarýna karþý kararlý karþýlýk verilmesine iliþkin çabalarý görüþtük
nazism her yerde yayýldýðý için rusya ukraynaya girdi þuanda 3. dünya harbi yaþanýyor bam bam deðil ama ekonomik ve psikolojik olarak.Almanyanýn baþýndaki nazis , italya , ispanya baþýndakilerde öyle ,
hiç birþey bizim basýnda duyduðumuz gibi deðil adamlarýn ukraynada 8-9 sened 30.000 den fazla vatandaþý nazism ciler tarafýndan vurulmuþ .Þuanda bizim çevremizide saran ayný sistem
Dr. Öðr. Üyesi Tuðberk ÇÝTÝLCÝ
@atugberk
·
2s
NEBATÝ: TÜRKÝYE EKONOMÝ MODELÝ ÝLE SAÐLADIÐIMIZ YÜKSEK BÜYÜME VE ÝSTÝHDAM ARTIÞI SAYESÝNDE DÜNYA EKONOMÝLERÝNDEN POZÝTÝF YÖNDE AYRIÞMAYA DEVAM EDÝYORUZ
Beðenebileceklerin
·
Daha fazlasýný gör
Piyasa Gündem��
@Reggulator1
·
19s
��Erdoðan: Yolsuzluklarýn olmadýðý, rüþvetin olmadýðý, yoksulluðun Allah’ýn izniyle olmayacaðý bir Türkiye’yi biz yapacaðýz, bunu biz yaparýz. Þu an onun hazýrlýðý içindeyiz
sn cash ,
size demin bu algýdan bahsettim bu iþ sadece borsada dönmüyor.
bide bu partiyi deneyelim diye oy veren olacak :)
Pis yedili nin selamý var.. beraber çay kahve demleniyoruz Ýstanbul da... Alayiniza giydiriyoruz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya piyasalarý baya kötü iken BÝST'de hikaye þimdilik bitmiþ olabilir.. hafif bir nefes aldýrmak için düþer miyiz?
ne kadar düþüþ istiyorsunuz:) , saatlik olarak belli bant aralýðýnda oynuyorlar mesala geçen haftadan beri özel bankalarda bir satýþ mevcut.Diðer kurumlarla al verde olabilir , çok aþaðý düzeltme olacaðýný düþünmüyorum 3480 altýný beklemem çok büyük olay olmadýðý sürece
Bu dansözlükleride hacim bugun yapamadý para yok veya makianalar bugun dinlenmede :)