Biraz sert konuşuyor, Fenerbahçe devlete karşı değildir vs diyor. Nelerle uğraşıyoruz vs diyor.
Printable View
O liderden Akşener'e 'Cumhur İttifakı' mesajı 'Sıcak baktığımı ifade etmiştim'
Siyasette sıcak anlar yaşanıyor. Millet İttifakı'nın toplantısının ardından gözler İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çevrilmişti. Akşener, kameraların karşısına geçip çok konuşulacak bir açıklama yaptı. O konuşmanın yankıları sürüyor. BBP lideri Mustafa Destici de değerlendirmelerde bulundu. 'Bu açıklama şunu gösterir ki artık İYİ Parti altılı masada değil' diyen Destici 'Ya yoluna devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız" sözleriyle Akşener'e mesaj verdi.
Ereğli'de OYAK Yatırım alımları var. Geri alım mı acaba
Muhalefet kaotik ortam yaratmamalı, kitleye ümit vermeli, hafta sonu çalışıp centilmence rekabet vs demeleri lazım aralarında atışma yerine iktidara ve geleceğe odaklanmalılar.
İsdmrin speğide amma kastı yahu tüm mal sende, çek tavana işte
viop meral'in konuşması öncesi seviyesine geldi.
bakalım gece seansı ne olacak?
Türbülansta çok sallanmayanlar : Eko Baba, Froto, Tüpraş oldu.
Ereğli'de geri alım var gibi.
Garan tahtası sığ olduğu için kurtardı kendini biraz
Kuşta yabancı ciddi mal kustu.
5785...............şort...................olalım bakalım
4,4 milyar...........
patron çıldırdı...
Bir keresinde üniversitede arkadaşım ödül kazandı, gidip kendimize saat alalım dedi.
Satıcı adam bize bakıp sizin paranız yetmez deyip alt markalara yöneltti, bizim arkadaş ters tepki verdi kendine güzel bir Omega aldı, bana da Orient aldı. Çingenlik yapıp ben de Longines vs alabilirdim havadan gelmiş para.
Bugün dehşet verici şekilde pala al karını çık diye ikramda bulundu ben ise hadi ordann dedim.
bakalım haftaya nasıl bir şey bekliyor bizi, keşke verseymişiz mi diycez yoksa iyi ki teklifi kabul etmemişim mi diycez.
5665 lönk devam
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Seans kapandıktan sonraki harekete bakınca longçuları çuvala doldurmuşlar gibi duruyor. Hayırlısı
KaraKemal. Noldu. Ettiğin lafları kustun değilmi. Hahahaha :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...87552a70d4.jpg
KaraKemal nickin öldü. Hahaha :)
Ziraat Nette 4,3milyar almış ama alım 12,8milyar satış 8,5milyar. Birileri de Ziraat'tan malı çakıp gizlenmiş normalde Ziraatten böyle satış gelmez. Tahminime göre 7,5milyar civarı mal alındı bugün varlık fonu bes fonu vs. tarafından.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/kpck15x.PNG
Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'da kalan 4 parti başkanı ile telefonla görüştü. Ortak bir açıklama yapılacak. (Halk TV)
kalan 4 parti %1 bile değil...
bunları etkinleştirip meralide aynı sınıfa sokacaktı...
kaç yıllık siyasetçi yemedi...
Tek teselli TKFEN artıda.
EREGL Konsolide 2022/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 18,653,054,000
haftalıklar al tarafına geçti. epey satış karşılanmış gözüküyor.
erdemir kar rakamı yollamış. beğenmedim. az artış var.
haber türk deki ak kalemşörler Meral hanıma sallıyorlar ama bunu yaparken ince ince doğrayarak amaç şimdi 5 masadan oy çalamazsın RTE için ama Meralin partisinden çalabilirsin şimdi oyun buna döndü ,
Aynı vatandas gibi, gazeteciliği de ayaklar altına aldı bu iktidar. Böyle olmamalı. Bir nesil komple değişmeli ki normale dönebilir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni aday yapın masası bu
neden anket yapılmadı,
neden %1 oyu olmayan partilere bakanlık vs sözü verildi.
neden CHP li yetkililer çıktı HDP ye de bakanlık verilir diye tv lere çıktı.
sonuç olarak 6 lı asada oturan 5 parti baştan beri Kılıçdaroğlu desteklenmesi şartı ile oturtulmuş Mearl hanım hariç.
tamamda İyi parti %12-15 arası anketlerde oyu gözüküyor onada masadan kalkan altında kalır denmiş .
Oda basın açıklamasında şunu söyledi "Ya tarih yazacağız, ya da tarih olacağız."
Söylediğin doğru aslında şöyle acikliyayim. Birisi ziraat yatirimin oluşturduğu kotasyondan byf aldığında, ziraat yatırım gider gerekli hisseleri alır piyasadan. Şimdi mesela ac zpx30u bak, ziraati deli gibi satıcı göreceksin. Ama zpx30daki satıcılık durumu yukarıdaki gün sonu akdye yansımaz sadece olusturulan fon karşılığında aldıgi hisseler yansır.
Lan nee dayak yedik bugun. Bir ara 200000 zarar vardi. Kapanista long oldukta yarisini cikardik.krdmd yakti beni. Pazartesi telafi eder artik.