Mapushaler reis sayesinde kilidi açık.
Sürekli azılı suçlara af.
Bir de sınırlar herkese açık.
Onun da suçu koca Konyalı mevlana
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mapushaler reis sayesinde kilidi açık.
Sürekli azılı suçlara af.
Bir de sınırlar herkese açık.
Onun da suçu koca Konyalı mevlana
Ne çabuk 26 yı kırdı ya , dün Türk halkı çok mutluydu müzikler açıldı oyunlar oynandı , 1 günlük rüyamıydı bu sadece :(...
günaydın esnaf
DOLAR aynı tas aynı hamam... başladı yardırmaya
zirveleri geçmese iyidir
vadeli 836000 boyun çizgisi ile SAT ta
XU100 750000
XU030 811000
boyun çizgileri...
buralardan sata geçirmemek için 750-765 ve 811-820 aralıklarını bir süre daha çalıştıracaklardır
eee ne anladık bu işten
Faiz %25 oldu diye hepimiz koşa koşa dolarmı bozduracaktık :)
hatta ilave bile yaptık aklımızda yokken %5 basınca...
https://i.hizliresim.com/r49si3v.jpeg
amerikan ve almanya borsalarının günlükleri 55gho altına satta ama
haftalık ve aylık AĞIRLIKLI ORTALAMA ve BOLİNGER lere bakınca
daha aşağılara veremezler
kimdi yellen mi.. onu falan kullanıp yukarı zorlama yükselişlere devam edecektir
BOFA dün aldığı bankaları bugün satmayıp tutarsa... BİSTTE şortçunun parasını vermemeye ve bunaltmaya devam edecektir
yatırım tavsiyesi değildir
Bilge Yılmaz @ProfBilgeYilmaz
Bugün tam 5 senedir süren akıl dışı politikaların sonuna geldik.
Kibir, cehalet ve inat üzerine inşa edilmiş bu sürecin bedelini ne yazık ki milletimiz ödedi ve ödüyor.
Önce yüksek enflasyon ekonomiyi ve ticaret hayatını tarumar etti. Daha önemlisi küçük imtiyazlı bir grubu devlet eliyle daha zengin etmek için orta sınıfa ağır bedel ödettirildi. Şimdi de yüksek faiz altında, artan işsizlikle gene halkımız ezilecek.
Kapsamlı bir istikrar programı ile desteklenmeyen faiz artışları, tıpkı Arjantin'de olduğu gibi, hiçbir sonuç vermez.
Zamanında Arjantin de çok daha fazla faiz arttırdı. Ama sonuç hüsran oldu. Bu faiz artışı işimizin üç nal ile bir ata kaldığını gösteriyor.
Dün satılan endeks ağırlığı olan tahtalarla fren yapılmaya çalışılıyor gün içi hacime oynandığını düşünüyorum al ver hareketlerle.
fren balataları yanan arabayı sağa çeker.:)
Bu doholun karin ağrısı ne acaba?
Garanti 20 dakikada 2,5 milyarlık mal sattı. Günlerdir topladığını veriyor.
Şeytan BoFA henüz piyasada yok. Bakalım ne yönde çıkacak.
Dünün hızlı çocuğu daha çıkmadı sahneye :)
Sanırım hisselerde içeri alıyorlar, dikkat derim.
Garanti ve akbank devre kesti.
Bir gün tavan yaptır, ertesi sabah devre kestir. Üstelik bunlar sözde en derin tahtalar.
Oyuncak olmuş koca borsa..
Bugünlerde gara oğlanla anlaşamıyoruz. Çimento tavanından sonra bir gün yada seans içi %2,5-5 eksi sonra artıya geçiyorum. Tavandan beri hiç vermedi. Ağşama kadar binbir zahmetle kazandığımı geri alıyor. Dilenci mafyası gibi. Ağşama kadar dileniyorum ağşam hesabı toptan kesiyor mahkemeye jandırmaya verecem bunu.
Bugün halkımızın dolar aşkı bizi kurtaracak.
Düşeni kaldırırlar.
1 lira dolar düştü diye ülke fişi çekecekti yoksa
dün dolar bazlı tepe yi gördü.3.05 gavur paraları -6 lardı.ekonomist kafalar çalışıyı,bugün de yapsaydınza ya-6 bak neymiş burası önemliymiş.derdi şair damat
.
Anadolu irfanına ferasetine güvenim sonsuz
Valla dün direkten döndüm. Gara oğlanlar bir yokarı bir aşağı derken benim nevrim dönmüş devreler yanmış 100 lotu 12 bin olan kağıdı 1000 lot 12 bin hesaplayıp yirtindim almak için limit yetersiz hata veriyor gediktrader baya uğraştım olmadı meğerse sermayemin 3 katı kadar almaya çalışmışım neyse ki ağşam iyi uyudum dinlendim devreler yerine geldi yoksa pohu yemiştim
14,35 satılanlar 13,35 yerine konuldu...
https://i.hizliresim.com/z3s3wij.png
Benim ekonomi yönetiminden anladığım pangalar kredi vermiyordu faizleri biraz yükseltip en azından artırdığı faiz oranı ile kredi verdirmek. Ama düşük kur hepsini alt üst eder. Bundan sonra öyle 250-500 artış olmaz 100 100 gider. Bugünlerde müneccim ile arada temasım oluyor tahminlerim tutuyor.
SON dakika Denizde dehşet
Ali Sabancı yoğun bakımda ve entübe edildi Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralı
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-yarali/287835
Geçmiş olsun diyelim genç çiftlere giirşimcilere
Yüzük alınca ömür boyu takılıyor, ucuz bir şey ileride sorun olur diye düşünmüştüm. 5 gram olsa bile 2 tanesi 10 gram eder. 17 bin lira minimum yüzük bedeli.
>>>>>>>>>
1 gram 22 ayar altın da 0,916 gram has ( saf ) altın vardır. 22 ayar yüzükler ortalama 3 gram dan başlayarak 15 - 20 grama kadar çıkar. İsteğe göre daha ağır olarak yaptırılabilmektedir.
Dalaksa sadece önemli bir organ değil.
En fazla dalaksız derler.