alper böyük adamsın :kahkah::kahkah:
Printable View
alper böyük adamsın :kahkah::kahkah:
mına godumun bebelerine bak yaaa
şu sat ile mal alıyorlar, insanıda şaşırtıyorlar :vk:
https://i.imgyukle.com/2025/02/17/CKmIAq.jpg
çok zarar ile long
Sabah kalkınca grafiklere baktım. Bi tane umut vaat eden yok. :)
Demek ki çok pis alacak:he:
En büyük troll bence keremalkimdir.Dun gece KÖPEK olayını açtı.Oradan bu işi müslümanlara bağladı.Ve buradan bu cenaha hakarette bulundu...Bu adam kripto sabetay olabilir.Isi gücü ,BEN DE MUSLUMANIM,dedikten sonra bu dine ait ateist,mason ve yahudi beyanlarini yazmaktır.Yani,zehiri şeker ile sarmalayıp veriyor
Beni kimin neye yaptığı veya inanmadığı ilgilendirmez.Ama burada inandığımız yapılan göçmen yahudisi argümanlarına elbette cevap vereceğiz.
kurucu liderimiz Selanik doğumlu.
hatırlatırım. dolaylı yoldan oraya ulaşmaya çalışıyorsan, zehrini başka yerde akıt!
yahu bırakın din mevzularını.. inanın kimsenin inandığına burada kimse zerre değer vermiyor.. git tavşana tap istiyosan banane kimene vs. hala dedemden kalma felsefi akımlar.
eski mısırı anlattık boşa mı ? :)) insanlar kendilerini yiyen timsahlara tapmışlar.
hitler.
osmanlı.. say say aynı.
1- inandığın şeyi dayatma
2- dinleri veya tanrıları felsefe ... söylem... akıl yürütüme.. mantıkla bağdaştırıp tanrının varlığını ispat etmeye çalışma .
nedeni basit.
eğer
sen tanrını felsefe ile.. efem elma varsa elma elma olacağını nereden biliyordu efem demekii ona akıl veren bi zat var.
şak buldum tanrıyı ispat eddim :))
aynı felsefe ile ... hindu da kendi dinini.. kendi tanlarını ispat eder.
ne olur bukez.. ? :oleyo:
şaaaaak... 3200 adet var olan hali hazırdaki tüm dinlerin tüm tanrıları yine aynı felsefe ile. kendi tanrılarını ispatlamış olur :he:
binlerce tanrı ispatlanmış oldumu şimdi :oleyo:
oldu...
demekki neymiş..
ucuz felsefe..
geriye ne kalıyor..
ben ocuyum bucuyum..şöyle akıllıyım böyle zekiyim..
oda bieymi beni oksforddan çağırdılar :he:
devamke.. öte tarafda başarılar..
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:drunk:
Trol hedefte gostermıs. Agababalarindan öğrenmiş bu isi. Ise alindin git eksisozluk te ıse basla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emlak,bu güne kadar senin sordugun her soruya bilimsel ve sadece aklı kullanarak cevap verdik.Ozellikle evrimle ile ilgili.Burada diğer sorularda cevap vermeye çalışıyorum.çalışıyorum. Ama bazı ayrıntılı cevaplar için ADRES verdim.Sonucta burası ekonomi forumu ve sayfalarca yazamıyoruz.Ben eski ateistlerdenim.Tum,ateist argümanları ve kitaplarını 25 sene önce okudum.Turanindan,ilhamına kadar...Bunlar ilk defa duyduklarımız değil.Sonra ayrıntılı araştırmadan sonra hidayete erince, bu cenahın bireyi olarak ateist forumlarda çok yazdım.
neyse adioşss
ülke karpuz gibi ortadan ikiye yarılmış (her konuda)
onu bunu bilmem, anadolu'nun pek çok yeri osmanlı idaresi altına girmeden, balkanlarda epey toprak kazanmışız. istanbul bile neden sonra fethediliyor. az biraz tarih okunduğunda, osmanlının balkan politikasının ne olduğunu herkes bilir. 1-2. balkan harplerinde epey bir müslüman türk evladı katliama uğruyor. tekrar buraya geliyor. bunlar öz ve öz türk evladı, sen bunlara yahudi-göçmen vs gibi yaftalar yapıştırıyorsan, kuş kadar beynin yoktur. nokta.
Köle pazarında cariye pazarlayan pezeeevenkler gibi cennetteki hurileri pazarlıyorlar.!!!
Bunların peşinde giden .!!!
Toplumdan cacık olmaz.!!!
https://pbs.twimg.com/media/E6v-HpxW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
petkimi ne alıyor beeee.... :halay:
Yavaş al be heyvan :kahkah:
Angut herif ,ortaokul tarih dışında kitap okudun mu.Nufus mubadelesiyle 1 milyon sabetay,yahudi ermeni ülkenin kıyılarına yerleştirildi.Soyadi kanunu ile türk ismi ve soyismi aldılar.Moiz,Muhlis oldu.Bak bakayım 1925 civari,meclisteki kadın mv kaç tane müslüman türk.
Dışardayım sana tüm belgeleri verirdim.At gözlüğüyle bakan, başka alternatif tarihi bilmeyen birisin.Sonrafa eğitim nasıl.Bu ağıtları eğitmeden öğrencilerin eğitilmesi mümkün mü.Zamaninda zirto bir univer. ile kamuya kapak atmışlar.kendini geliştirme yok.
Ne içtiniz olm sabah sabah. Aynı yerde duruyor işte:he:
Bu trol de 20 senedir aynı yerde. Gram ilerleme yok anunaki.
Sabetayist, Ermeni, yahudi, zırto universite … butun tuslara basiyor. Secim geldi normal trol hareketleri bunlar…
Aynen con waynen
Trolluk yapmayın, burda bahsi geçen kaat ereğli :yahoo:
Son söz...ne taparsan tap veya tapma umurumuzda değil.
Biz kimsenin taptigina,laf etmeyiz.lgbt ye asla saygı duymam ama tahammül ederim.Herkes doğru ise ÖLUM ile görecek.Pozisyonumuzun haklı veya boş olduğunu göreceğiz.
Olay şu, kimse inandığımız,taptigimiz değerlere hakaret edemez.
Adiosssssşsssss
Uuuuu beybi.. yine titretti ona buna kufur etme hakkini kendinde goren trol..
ayak üstü 500 yalan söyledi gitti.
neyse.. acil şifalar .
Ben ne dersem o olur, ben sizin babanızım :he:
https://youtu.be/82XaMl2S4eE?si=LVk8FsOgXckpTq7u
en sonunda savcılığa bir dilekçe vereceğim bu adam hakkında. halkı kin,nefret,din,etnik köken yolu ile bölmeye çalışıyor diye. acınacak halde, nereden ne tarih bilgisi okuduysa, bizi bilmemekle falan da itham ediyor.
kaale bile almam normalde ama dilinin altında sakladığı lokmayı çıkaramadı. adam düpedüz, balkan türklerinin hepsini yahudi yaptı.
boşu boşuna buna laf yetiştirmenin anlamı yok. 80 iq ile neyin propagandasını yaptığı da belli değil, neyse az kaldı bunların devrinin de sonu geldi. az sabır.
https://pbs.twimg.com/media/Gj-CuYzW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bu kadar kavga gürültüye göre fışkırttırma sert olucak ellam :drunk:
adam endeksi alıyor.. petkime çakıyor.
herif manyak :drunk:
u-100 15dk lin TL .. kısa vade için alttaki olası üçgen takibimde (aşağı bir dalga sonu olabilir).. yukarı kırılırsa sert hareketler olası ..ytd .. onun dışında sanayi demir çelik petrokimya vs fena değil ....xiltm ve xbank ağırlık yapıyor gibi endekse .. ytd kısmet ..
https://i.hizliresim.com/ga5xqxk.png