https://www.internethaber.com/orta-a...ydi-58603h.htm
https://www.youtube.com/shorts/ituRc1ajwMQ
Printable View
500 tane göstergen olsa hepici de yukarı gösterse burdan borsa yukarı yine gidemez..( trend anlamında )
niye..sisteme güven yok..sistem kendini feshetti..
GÜVEN Mİ TEKNİK Mİ..
10 kat enflasyona karşı 100 kat çıkmş kağıtlar vardı belki onlarca..
bunun anlamı nedir..
ısrarla yazıyorum bunu..
SİSTEM BİTTİĞİNİ TEEE YILLAR ÖNCE GÖRMÜŞ BUNLAR..
bu yüzden TALAN DÜZENİNE GEÇMİŞLER..
RESETLEME OLACAK emme önce biz zengin olak dediler..
her alanda resetleme lazım ..siyasi ekonomik toplumsal..
bu pkk nın fesholması bunla alakalı bana göre
dediğin o fiyatlamalar 2023 ayı başlarında veya mart-nisanında görüldü. üzerinden 2 yıl geçti 2 yılda rahatlıkla%200 enflasyon oldu, hisselerde o günden beri düşüyor. artık dediğin kadar büyük gap yok. şirketler kar ediyor mu etmiyorlar, faizler düşmeden de etmezler. Bunu desen daha mantıklı olur.
Vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum, o yüzden tek yöne şartlanmayın, stoplossta belki kol gider ama hayat kurtarır.
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Her gün para dağıtıyorlar burda
mesela bu saatten sonra hergün taban gitse borsa ben şaşırmam..emme dediğimi anlamayanlar şaşırır..
yahu kağıt 5 yılda 150 kat çıkmış..hala 50 kat yukarda..sen inanıyor musun bunun yukarı trend başlatacağına..
tarihte örneği yokki bunun..
ki yatırımcı da yok zaten peşinden gidecek..
Şoför kamyondan atladı ellam, şarampole doğru gidiyi
şimşek şimdi cayır cayır yakıyordur kalan dolarları :kahkah::kahkah:
yak londralı yak... cebinden çıkmıyor senin paran değil nede olsa.
:drunk:
sen şuna cevap vereceksin..YABANCI ve YERLİNİN tek umudu olan adamı içerde tutacaksın ve borsada yukarı trend için teknik gösterge bakacaksın..bu İMKANSIZ.. KUSURA BAKMAYIN AMA KİMSENİN TEKNİK BAKMA LÜXÜ YOK ARTIK..şu durumda teknik bakmak ben dahilim buna, saflık olur..
garanları tepeden vermiştim... petkimide vereydim iyi olurdu.
çak pala çaaak.
garanları yerine koyalım.
Ağıtçı ekibi operasyona başladığına göre haftaya aksiyon var.
borsa pazar yeri değil ama..güven yeri ..yatırım yeri..meyvesiz duramazsın ama borsa olmadan durursun..
öyle olsaydı borsayı pazar yeri enflasyonuna endexlerlerdi..ama saçma olurdu
ki buna rağmen ne diyoruz; 10 kat enflasyona karşı 50 kat yukarda kağıtlar var hala..
Bak eşşeğimin birine para lazım, önümüz bayram, eşşek ğibi sürecek, tabi bende harçlığımı alıcam, yok öle bedava mal taşımak.
kabul edin dayular..hırsız kağıtlar son 5 yıldır mega vurgun yaptılar..bunu ileriyi görerek, TALAN DÜZENİNE GEÇİŞ için yaptılar..
bu talan düzeni ancak 1998-2001-2008 akıbeti le sonlanacak, son 5 yıldır bunu biliyorlardı..
şu an herkes bunu bekliyor, yabancı dahil..
Öbür eşşeğe agır gelmişim, bastıkça bastı, acımadı tabi:he:hala basmaya devam ediyordu ki, ben ikinci alım yerindeyken, sanırım grub ğirdi, bana ğirdi çıktı ama ona öyle ğirdiki, bayramda ona buna el açar, yada limiti sınırlandı, sessiz çıglıkları kurumlrda:kahkah:
2 gündür karavanadan sonra ilk defa bugün cebimiz para gördü :drunk:
a haberde
pazara neden boşa para veriyorsunuz..
evinizin salonunda.. ayakkabılığınızda.. çatıda.. balkonda yetiştirebileceğiniz meyve zebzeler adlı belgesel türü haber ve kamu spotu yayınlanmadımı hala. :he:
tarımda büyük gelişme ... dünyanın en büyük tarımını yapıyoruz..
manşeti ile :kahkah:
:drunk::drunk:
Işık ökte hesabından yola çıkarsak 30-35 milyar VF alım yaptı diyor programında bu mal ortalama yapılarak başka kurumlara aktarılıyor olabilir.Son yukarı harekette bu yüzden mi yapıldı kendilerine alım satım marjı yaratmak için normal şartlarda böyle bir mal piyasayı fazla bozmadan el değiştiriyor , seneryomuzdaki gibi 30 milyarı baz alsak şunda 15 milyar satıldı artık badem bofasının gün içi gün sonu satışlarının boyutuna bakıcam ne kadar satıcağını bilmiyoruz .
Yağdan tutta salça alanlara kadar,bal bile, o kadar orman yandı, arumı kaldı bal yapsın, ama öle, sonra köylü :he:
Kurum dediğim aracılık edenler, insanlara arz edenler, mokoko yapanlar:he:
Fatih Altaylı yorumluyor: Kazanmak için her şeyi yapacaklar!
herşey derken ??
https://www.youtube.com/watch?v=qqPh2Mpbp6w
Trump: Cuma günü İstanbul'a gidebilirim
ABD Başkanı Donald Trump, "Gitmeyi düşünüyordum ancak bugün ve yarın programım var. Umarım ki Rusya ve Ukrayna bir şeyler yapabilir, bu durmalı. Eğer bir şeyler (görüşmelerde gelişme) olursa cuma gidebilirim
bu tam şaklaban....barış olursa ben yaptım diyecek.....
bu haberlerle borsa burada durmaz bugün..................