Ekonomi kanallarında genelde bayanlar var uzman olarak, hepsiyle gurur duyuyorum.
Printable View
Ekonomi kanallarında genelde bayanlar var uzman olarak, hepsiyle gurur duyuyorum.
TEK: İhtiyacın olan parayla borsaya yatı...
İçimdeki çocuk: Git yat TEK!
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün benim grafiklerde endeks vadeli ve bist100 100-200 kesişmesi oluştu 3 gün sonra da 50-100 kesişmesi olur. Burada SHORT yapanlara karşı long olmadığım için gönül rahatlığıyla burada gerekeni şu an itibariyle yazdım.
Buradaki arkadaşların iş yapma şekli başka ; düzeltmeler gün içi olur belki kapanışla olur ben bununla ilgilenmem. Değerlendirebilenleri bana tebrik etmek düşer. Herkese kolay gelsin.
Modum: Yalvarırım biri bana söylesin, endeks nereye gider!
- Küçüklüğümde kâğıdın altına demir para koyardık. Kâğıdı karalardık, paranın resmi çıkardı kâğıda. Şimdi çizgi çekip duruyorum grafiklere parayı bulabilmek için.
- Küçükten belliymiş borsacı olacağın.
Dükkan da niye kimse yoktu. Bozkurt reisim hünkârım uğurlu elleriyle benim S1 i mundar etti. Artık o da kimildamiyor. Ne edecuk şimdi.
günaydın, endekste herkes düzeltme bekliyor ancak beklenen düşüş sadece teknik gereklilikten kaynaklı düzeltme olabilir. aylık, haftalık grafikler al durumunda. Düzeltmeler saatlik ve günlük grafiklere göre olur. Yani derin ve büyük düşüş beklemiyorum.
şort culara siyaset gene yol vermeye başladı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...ci-931763h.htm
İmamoğluna siyasi yasak yeni dava ve iddaname 20 Temmuz adli tatil sonuna kalmış iddaname yazılmaya başlanmış ve o kadar kalınki 20 Temmuza yetişemiyor iyimi bu dijital çağda.
https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-...mlandi-p190680
Başkan bu tektu nun derdi be? Sen yoksun diye mi bu afra tafra?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün için mi yoksa 1 hafta sonrası için mi yoksa 1 ay sonrası için mi yoksa 1 yıl sonrası için mi tek abi sana yardımcı olmak adına soruyorum.
27 haziranda 9200 lerde olan bist 1 haftada 10200 lere geldi yani hali hazırda 7 günde yüzde 10 dan fazla kâr getirisi oluştu. Biraz sindirmesi gerekiyor sağlıklı 1 trend için yoksa aksi durumda zorlama olursa ayu arkadaşlar tedirgin olur bu durumda kavga çıkar ve zopayı yersin
Yani 1 ralli olucaksa herkes nasiplensin, Karaduman dayuyu 9binde çok uğraştım ama mallanduramaduk belki 10binde garip gurabayı fakir fukarayı mallandururuk
- Dünyada bir haber geçilince "BİST şu yöne evrilecek." derdi ustam. Dediğinin tersi olurdu. BİST dünyadan ayrıştı, derdi...
- Böyle ustaların çırağı olduğun belli.
Kendim hiç başaramadım ama bir arkadaşım yıllar önce 4-5 ay süren bir yukarı trendde açtığı long pozisyonun üzerinde resmen kıpırdamadan oturup çok ciddi bir servet yapmıştı.trend esnasında düşüşler düzeltmeler vs de olmuştu tabi haliyle ancak teminatını çok iyi ayarladığı için hiç stres yapmadı.
Belki 1.5 ay
Sonra kazık yemeyelim
Bak enerji bakanımız açıklamış doğalkazık ortalama %25 demiş lakin Ankara da %38 e geliyormuş Botaş sitesinde bakan var.
https://www.youtube.com/watch?v=kxbj_T-7JV8&t=2773s
İLBANK ile İslam Kalkınma Bankası altyapı ve kentsel ulaşım projelerini desteklemek amacıyla 200 milyon euro tutarında finansman anlaşması imzaladı
İller Bankası (İLBANK) ile İslam Kalkınma Bankası (İKB), Türkiye'deki belediyelerin sürdürülebilir altyapı ve kentsel ulaşım projelerini desteklemek amacıyla 200 milyon avro tutarında finansman anlaşması imzaladı.
İLBANK'tan yapılan açıklamaya göre, anlaşma kapsamında 150 milyon avro, 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen illerdeki altyapının yeniden inşasında kullanılacak.
50 milyon avroluk paket ise diğer şehirlerdeki yerel yönetimlerin kentsel ulaşım sistemlerinin iyileştirilmesine yönelik projelere destek sağlayacak.
Bu iki finansman paketiyle hem afet bölgelerinde yaşamın yeniden tesis edilmesi hem de şehirlerin daha dayanıklı ve sürdürülebilir ulaşım altyapılarına kavuşması hedefleniyor.
- "Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir"
Açıklamada görüşlerine yer verilen İLBANK Genel Müdürü Recep Türk, İKB ile 20 yılı aşkın süredir devam eden işbirliğinin bu yeni anlaşmayla daha da güçlendiğini belirtti.
Belediyelerin altyapı yatırımlarına uygun finansman kaynakları sağlamaya yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildiren Türk, şunları kaydetti:
"İKB ile imzaladığımız bu yeni finansman, özellikle depremden etkilenen şehirlerimizde hayatın yeniden inşasına katkı sağlarken, kentsel ulaşım sistemlerinin iyileştirilmesiyle şehirlerimizin daha dirençli, yaşanabilir ve sürdürülebilir hale gelmesine destek olacaktır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bozkurt reisim hünkârımın şekerinden bir ısırık aldım. Bugün keyfi yerinde değil Bozkurt reisim Hünkârımın şekerinin
biz yapamıyoruz sürekli ekrana bakmaktan. elimiz tetikte. geçen hafta cuma 10993 maliyetli 50 kontratım vardı ve 14:30 da toplantıya girecektim. 14:15-20 arası 30 puan karla verdim. o pozisyon şuan dursa 1200 puan kar yapardı. ama bende onu taşıyacak sabır yok maalesef.
https://x.com/HasaninMekani35/status...73357404393602
bazı angutlar hala ülkede ne döndüğünün farkında değil hepmi tesadüf bu yaşananlar.
Şortör adam düşecek hisseyi bulamazsa ekmek yiyemez 0101 abi :he:
Altıns1 e geçtim Ayasofya fellik fellik tutuştu :kahkah:
Önce böyle dedi
Sonrada böyle dedi :he:
şu saat oldu hala yıkılmadı. ilginç.
Tek abi seni aşağıda görünce cevap vereyim diye bekledim.
Çokda büyük değil abi bizim piyasa oldukça sığ, robot senin 4bininin peşinde ama iyi kamufile olduğun için bulmakta zorlanıyor, hisse ismini yaz anında bulur :)
Borsada mimkin değil hisseden kazanamazsın doğru zaman hiçbir zamandır ama endekiste doğru zaman mimkin
Çünkü
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Ve sen 9binden bindin bist30 trenine, seni silkelemesi çok zor