Bir de endeks bazında grafik nasıl acep
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir de endeks bazında grafik nasıl acep
maç linki varmı acaba
Endeks 120 bin oldu bjkas 4.10 ne lanet kagida cattik ya
bunu çizmek ve yorum yapmak bilenler için o kadar kolay ki bilmeyene vay beeeee cinsinden gelir
6 tl gelen düşeni kırıp ve geri dönüp onay aldığı için ben damladım bjk ye zaten takipde idim
ne maç ne transfer için aldım tamamen bu grafiğe aşık oldum VE İPTAL EDİLEN BEDELLİNİN TEKRAR YAPILMA İHTİMALİ
Ya sen diyorsunki bedelli yapacaklarsa da fiyatı yükseltirler diyorsun öncesinde sonrasında bedelliyi patlatırlar. Arkadaşım bu 2015 teki mevzuda hisse 2.20 -2.25 bandındaydı stabildi yani haber bir geldi 1.60 a indi kağıt hızlıca. Bunu hatırlıyormusun. Sonrada stad ve şampiyonluk sürecinde bedelli iptal haberi gelmişti takır takır yükseldi kağıt. Sen ağzına çok doladın bedelliyi.. bence spek bize dolayacak bişeyleri. Marifetmiş gibi aldım diyorsun bir de.bedelli yapar diye.!!
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK maçı kazandı ya Pazartesi spek bunu değerlendirir eksi yönde
Bedelli marifetmiş gibi yazan arkadaşa sesleniyorum,sen yenisin galiba kâğıtta bedelliye yakalan da görürsün aşağı mı gidiyor yukarı mı.Üstelik elinde lotun kadar para koymalısın ki,daha çok gir...sin
Değerli ortaklar bu konu çok can sıkıcı olmaya başladı ama madem konu buraya kadar geldi bilenlerden şu soruma cevap vermelerini istirham ediyorum: misal benim elimde 100k lot varsa, bedelli çıktığında elimdeki hisse kadar mı katılmam gerekir yoksa elimdeki para veya yatırmak istediğim tutara göre katılım yapabilir miyim? Veya bedelliye iştirak etmeme hakkım var mıdır?
Şimdiden cevap verenlere teşekkürü borç bilirim. Güzel bir hafta sonu dilerim herkese...