Dibi gördük.
Bundan kötüsü
Şam'da kayısı
Dibi gördük.
Bundan kötüsü
Şam'da kayısı
Abd polemigi ve dolarin yulari yonlu hareketi hisse uzerinde baski kuranlarin isini cok kolaylastirdi ama artik bu fiyatlarda stabil olup yukari yonlu harekete baslar insallah
bir ay icinde trade yapip tepeden satip geri dipten alanlar icin hisse suan 3.5 tl olmustur sanirim.helal olsun onlari takdir ediyorum.
dolar 5.30 tl olmus.
Benim USDTL analizimde 5.20 , 5.29 muhtemel zirve seviyeleri (idi). USDTL kurunda uzun vadeli kanalın tepesinden savrulma ya dalgaların en sonunda görülen alım paniğidir, dolayısıyla bir köpüğe ve dalga sonuna işaret eder, ya da kanal dışında (serbest uçuş bölgesine) çıkıldığını haber verir. Elliott dalgaları dışarıdan müdahale edilmeyen piyasa dinamiklerinde geçerlidir, (kendi haline bırakılmış) piyasaları incelerken yararlıdır, dolayısıyla çapraz kurlar Elliott kurallarının ihlaline açıktır. İdeolojik saplantının hakim olduğu, her türden dış müdahaleye açık bir durumda bundan sonra ne olabilir? Bilmiyorum. Ama şu bir gerçek TR bugün çok büyük bir kur kriziyle karşı karşıyadır. Böyle bir dönemde bütün piyasa aktörleri kör olacaktır. Körlük panik yaratır. YTD.
Bir günde doların %4.50 oranında artması benim aklıma, acaba Halk bankasına ABD tarafından yaptırım mı gelecek sorusu geliyor. Bu fikrim spekülatif elbet. Yarın öğreneceğiz. BIST'in açılışı eksi yüzde kaç olacak bakalım. MSCI endeksi de an itibarıyla -7.45%
5.33 dolar
Dolarda uyumsuzluk söz konusu şiddetli çıkıyor givi göstergeler tersine işliyor negatif uyumsuzluk var. İşlerse NU dolar balonu bir süre Şiş kalsa da patlar diye düşünüyorum kendimce sesli olarak
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.