Şirketin %51'ini alır ama yönetimini Hans'a bırakırsan olacağı budur..
Tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı(%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
IMM Network GmbH Proje Yönetimi 260.000 260.000 EUR 100 Bağlı Ortaklık
Plaka Mobilya Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. Mobilya Üretimi 1.000.000 1.000.000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Borsi GmbH Co. KG Otomotiv Yan Sanayi ve Logo Üretimi 511.291,88 255.134,65 EUR 49,9 Bağlı Ortaklık
Say Kurumsal Kimlik ve Tasarım Hizmetleri A.Ş. Proje Yönetimi 500.000 400.000 TRY 80 Bağlı Ortaklık
%51 değil sn. İCE MAN %49,9 Yönetim şu anda Borsi nin kendisinde, Say sınırlı sorumlu ortak konumunda. Acaba Almanya da ki yetkili kurum tarafından olağanüstü genel kurul kararları onaylanıp geçerli sayılacak mı ve bizdeki gibi izne mi tabi. Geçerli olursa Say'ın kararı acaba hangi yönde olacak
Bence bugünkü kap haberi borsi ile ilgili daha önceki olumsuz haberin yarattığı düşüşü telafi edecektir çünkü iflas masadan kalktı ya sermaye artırımına katılıp paylarını yukseltecekler yada payı nisabinda pay eksiltecekler
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de gelen haberin olumlu olduğunu düşünüyorum. Olası bir iflas durumu bence en kötü olasılıktı ve sermaye artırım kararı ile bu ihtimal ortadan kalkmış oldu. Bana sanki yönetimin bu tavrı ile Borsi ile kafasında başka bir plan varmış gibi geliyor bana. Bekleyip gelişmeleri görelim. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Borsi'yi biraz daha yakından tanıyalım:) tanıtım videosu güzel olmuş.
https://borsi.de/
Evet artırıma katılmak mantıklı gibi görünse de Say yönetiminin bir bildiği vardır sanırım, artırımın oranı da önemli. Belki de Borsi artırım oranını yüksek tutarak bir hamle yapmak istedi, tahkim davası henüz sonuçlanmadı her olasılığı göz önünde tutmak lazım...