Arkadaslar bu haber Bedelli diyo Tahsisli filan di hani
Haber beklenmedik bi haber mi
Printable View
Arkadaslar bu haber Bedelli diyo Tahsisli filan di hani
Haber beklenmedik bi haber mi
Tahsisli bir bedelli artirim türüdür. Burada yatirimci harici hisse fiyatı karşılığı seçilmiş bir gruba hisse vermektir. Dip not da zaten belirtilmiştir.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kv bakmazsaniz holdinglesme için son süreç. Tahsisliden sonra olağanüstü genel kurul haberini bekleyeceğiz.
Içimden Geçen çift haneyi görmeden vermeye niyetli değilim. Olmazsa borsa bana çok şey verdi zekati olsun.
Keşke bedelli yapsa...gerçi ilerde Onu da yapacak... gurup değiştirecek önce b gurubu sonra a gurubu sonra biz 🍅 bostanda yetiştirdiğimiz domatesleri miğrosta satacağız ....ama önce zpeek amca korkutacak bizi ....😂😂😂 ytd. Değildir. Sadece benim beklentim ... bekleyip göreceğiz Allah izin verirse...
Becereriksiz zpeek amcamız bizi bıktıracak ... aha şimdi başlıyor hareket dediğimizde kafasına vuracak kağıdın... bizde nereden bulaştık bu lanet kağıda diyeceğiz... bir kurumdan topladığını yabancı kıruma virmanlıycak... sonra geri sattı gibi gösterecek... halbuki yan kurumlara paslıyacak malı... tahtayı aşağı yapacak senden benden toplayacak sonra gene malı basacak gibi yapıp yan kurumlara şutlayacak... yancıları devreye girecek vermediniz bak adamlar size nasıl döşedi diyecek....bla bla bla ...😂Sonuç: sabreden kazanacak 😂Onun için panik yapmayın düşüşlerde ufak ufak toplayın ... benim gibi 🍅🍅🍅bunlar benim öngörüm ytd değildir. Zpeek amcamızın öngörülerini hep beraber göreceğiz...